Πρακτική Anti-Smoking

Πρακτική στο Πρωτόκολλο Διακοπής Καπνίσματος του Pranic Healing με την Chiara Perfetti 18 Δεκεμβρίου στις 19:30 Διαδικτυακά.

 
Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό Follow Up, με την Chiara Perfetti διάρκειας δύο ωρών για να μάθετε να κάνετε συνεδρείες διακοπής καπνίσματος.  18 Δεκεμβρίου 2022  Ώρα: 19:30μ.μ.- 21:30μ.μ.
Κόστος: 50ευρώ
Το συγκεκριμένο εργαστήρι απευθύνεται σε μαθητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το σεμινάριο της Pranic Ψυχοθεραπείας.Το να είσαι πετυχημένος θεραπευτής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Το πρωτόκολλο είναι εύκολο στην εφαρμογή αλλά για να μπορέσετε να πετύχετε τον στόχο σας χρειάζεται να ακολουθήσετε τα βήματα του πρωτοκόλλου με σωστό τρόπο. Η Chiara Perfetti έχει εκπαιδευτεί στην Ιταλία αλλά και στην Αμερική και έχει αναλάβει σε 18 χρόνια χιλιάδες περιπτώσεις Διακοπής Καπνίσματος με θεαματικά αποτελέσματα. Η Chiara Perfetti θα σας καθοδηγεί βήμα-βήμα σε αυτό το πρωτόκολλο για να γίνεται και εσείς επιτυχημένοι και να βοηθήσετε όλους τους ανθρώπους να απελευθερωθουν από αυτή την εξάρτηση.Μετά από 18χρόνια εμπειρίας στη Διακοπή Καπνίσματος δημιουργήσαμε για εσάς ένα μοναδικό εργαστήρι για να μάθετε να πραγματοποιείτε και εσεις συνεδρίες διακοπής καπνίσματος με το Pranic Healing. Το κάπνισμα είναι ένας από αυτούς τους εθισμούς τους οποίους η ανθρωπότητα δεν έχει σταματήσει πραγματικά. Πολλοί άνθρωποι, ακόμη και γιατροί, βρίσκουν ακόμα δικαιολογίες όπως ότι… “Βοηθά με τα επίπεδα του άγχους μου” ή “Πέντε ή λιγότερα τσιγάρα την ημέρα δεν είναι επιβλαβή”… και έτσι συνεχίζουν αυτή την επιβλαβή για τον οργανισμό τους συνήθεια. Υπάρχουν όμως, τόσοι πολλοί άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να σταματήσουν το κάπνισμα και δεν ξέρουν πώς… Με το Pranic Healing είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα. Ο εθισμός μπορεί να εξεταστεί από την ενεργειακή σκοπιά, και ως εκ τούτου να αντιμετωπιστεί σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι τα ενεργειακά παράσιτα τροφοδοτούνται από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Έτσι, ένα ενεργειακό παράσιτο «καπνίσματος» θα θέλει τον καπνιστή να καπνίζει όλο και περισσότερο, επειδή τροφοδοτείται από αυτά τα συναισθήματα. Δεν θα βρείτε ένα άτομο να καπνίζει για πρώτη φορά και να το λατρεύει. Οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν τη γεύση, τη μυρωδιά του καπνού και πώς τους κάνει να αισθάνονται. Αλλά μετά το πρώτο τσιγάρο, τα παράσιτα βρήκαν μια νέα φωλιά.Στο συγκεκριμένο εργαστήρι θα διδαχθείτε: 
  • Θα επαναλλάβετε τις βασικές αρχές της Pranic Ψυχοθεραπείας
  • Πως να σβήσετε τις εικόνες του τσιγάρου από το μυαλό του ασθενή
  • Τι θα κάνετε σε περίπτωση στερητικού συνδρόμου του ασθενή
  • Πως να διαλύσετε την γεύση του τσιγάρου από τον ασθενή.
  • και πολλά περισσότερα
 
Η συνάντηση είναι ανοιχτή μόνο για όσους έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο Pranic Ψυχοθεραπεία. Μετά τη λήξη του σεμιναρίου δεν θα υπάρχει διαθέσιμη βιντεοσκόπηση.Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 7:30μ.μ Για να συμμετέχετε στη συνάντηση χρειάζεται να έχετε ανοιχτή την κάμερα! Απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης.