Παρουσιάζουμε το Pranic Healing στον χώρο των Σπορ και της Γιόγκα

Εμβαθύνετε την κατανόησή σας για τα Ενεργειακά Κέντρα & τα Νάντι (ενεργειακά κανάλια)

Εμβαθύνετε την Πνευματική σας Πρακτική με τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές -μια αρχαία παράδοση Ευγενούς Καλοσύνης- για τον σύγχρονο Γιόγκι. Εξασκώντας αυτόν τον Διαλογισμό, θα ηρεμήσετε τα συναισθήματά σας και θα βιώσετε την εσωτερική γαλήνη.

Ενδυναμώστε τη Hatha πρακτική σας με μια ισχυρή θεϊκή σύνδεση.

Σας προσκαλούμε σε μια εισαγωγική ομιλία και έναν καθοδηγημένο διαλογισμό για να μάθετε τον βαθύτερο σκοπό της Γιόγκα και του Διαλογισμού, και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινή σας ζωή.

Βιώστε εσωτερική Ειρήνη και Χαρά, Αυξημένη Θετική Διάθεση, μεγαλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης του Στρες.

Αυξήστε το επίπεδο Ενέργειάς σας και την εσωτερική σας δύναμη, για να γνωρίσετε την αληθινή φύση σας και τον ανώτερο εαυτό σας.

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας για το ενεργειακό σώμα & το Prana.

Το Pranic Healing είναι μια αρχαία επιστήμη και τέχνη βαθιά ριζωμένη σε όλες τις πρακτικές Γιόγκα – ελάτε να μάθετε απλές και ισχυρές τεχνικές για να:

 • Αυξήσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας
 • Βελτιώσετε τη συγκέντρωσή σας
 • Μειώσετε αμέσως το άγχος και να αποσυνδεθείτε από αρνητικά άτομα και περιβάλλοντα
 • Νιώσετε το Prana που δημιουργείτε στην πρακτική της Γιόγκα μέσω των χεριών σας
 • Pranic Αναπνοή για εσωτερική χαλάρωση και ενδυνάμωση του σώματος, δύναμη & ζωντάνια

Pranic Healing για αύξηση της ευελιξίας, της κινητικότητας και της ενίσχυσης της ζωτικότητας.
Κατανοήστε τις πηγές του Prana και πώς να τις αξιοποιήσετε στην πρακτική της Γιόγκα.

Το 2017 για πρώτη φορά, ο Rama διοργάνωσε ένα σεμινάριο ‘Prana for Life’, με την καθοδήγηση του Master Stephen Co, για φυσική κατάσταση, μακροζωία και πνευματική και σωματική ισορροπία. Στα πλαίσια του σεμιναρίου, ο Master Co παρουσίασε τις ‘5 Θιβετιανές Ασκήσεις’, για υγεία, ενέργεια, μακροζωία, και προσωπική δύναμη. Αυτή η αρχαία ακολουθία πηγής ενέργειας, ονομάζεται ‘Θρυλική Πηγή Νεότητας’. Συμμετείχαν κέντρα και δάσκαλοι Γιόγκα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

– Pranic Healing & Γιόγκα-

Ενσωμάτωση του Pranic Healing στη Γιόγκα!

Το Pranic Healing χρησιμοποιεί την αρχαία επιστήμη και την τέχνη της ενεργειακής θεραπείας κατά τη Βεδική παράδοση. Ο Δάσκαλος Choa Kok Sui συνέθεσε και εξέλιξε τις γνώσεις αυτές σε ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο σύστημα. Οι τεχνικές που διδάσκονται είναι αποτελεσματικές και εύκολες στην εφαρμογή, με πάνω από 30 χρόνια επιστημονικής έρευνας για την επικύρωση και την καταγραφή της αποδοτικότητας των πρακτικών.

Η προσέγγιση του Pranic Healing βασίζεται στη δημιουργία ομαλότητας στη ροή της ενέργειας στο σώμα, για την ενίσχυση και την επιτάχυνση της έμφυτης διαδικασίας αυτοϊασης που διαθέτουμε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάκαμψη του ατόμου σε όλα τα επίπεδα.

Κέντρα Pranic Healing® έχουν δημιουργηθεί σε περισσότερες από 120 χώρες μέχρι σήμερα.

Το διεθνούς προτύπου σεμινάριο, Βασικό Επίπεδο Pranic Healing, 16 ωρών θα συμπληρώσει τις γνώσεις της Γιόγκα εστιάζοντας στα εξής:

Ενεργειακή ανατομία: Μια λειτουργική γνώση της δομής και της λειτουργίας του ενεργειακού σώματος, των ενεργειακών κέντρων, των μεσημβρινών και της αύρας, και πώς πρακτικές όπως η Hatha Γιόγκα και οι pranayama επηρεάζουν άμεσα τη λεπτοφυή μας ανατομία. Θα μάθετε πώς η ενέργεια αλληλεπιδρά με το φυσικό σώμα, και τους τρόπους με τους οποίους εκδηλώνονται οι ασθένειες αλλά και πώς μπορούμε να ανακουφιστούμε από αυτές.

Προηγμένες τεχνικές: Διαχειριστείτε την ενέργειά σας για αυτοϊαση, και αξιοποιήστε την ενέργεια για θεραπεία άλλων ατόμων.
Θα σας δοθούν τεχνικές για την ενδυνάμωση του σώματος για τη μέγιστη απόδοση μετά από ένα πρόγραμμα εντατικής άσκησης.

Τεχνικές Πρόληψης και Αποκατάστασης: Πώς να ενεργοποιήσετε και να αναζωογονήσετε με ασφάλεια και συστηματικό τρόπο το σώμα μετά από  καταπόνηση και τραυματισμούς που μπορεί αντιμετωπίσετε στην πρακτική ‘Asana’.

Τα Yamas & τα Niyamas: Η δόμηση του χαρακτήρα με βάση τη Γιογκική φιλοσοφία για την πνευματική ανάπτυξη.

Διαλογισμός: Πώς επηρρεάζει την ενέργεια και τα φυσικά σώματα.

Τεχνικές: Για την αντιμετώπιση του στρες, της ενεργειακής υγιεινής και της απελευθέρωσης αρνητικών συνδέσεων.

Η γνώση του Pranic Healing και οι τεχνικές δεν είναι μόνο συμπληρωματικές στην πρακτική σας, αλλά υποστηρίζουν βαθιά οποιαδήποτε μελέτη και εξάσκηση Γιόγκα, και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές για την πνευματική σας ανάπτυξη και αυτο-φροντίδα.

Το Pranic Healing® αναγνωρίζεται και διδάσκεται σε πανεπιστήμια, νοσοκομεία και κέντρα Γιόγκα σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει τμήματα σε πληθώρα νοσοκομείων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων : του Νευροχειρουργικού Νοσοκομείου της Βόρειας Καλιφόρνιας και των νοσοκομείων Kaiser στις ΗΠΑ, των Ιατρικών Κέντρων του Σινά και του Κέντρου Υποστήριξης Λευχαιμίας και Καρκίνου του Μπράουν στην Αυστραλία, καθώς και των Νοσοκομείων Apollo στην Ινδία.

Το Sivananda Yoga Retreat Center φιλοξένησε ένα διήμερο σεμινάριο Pranic Healing με την εκπαιδεύτρια των ΗΠΑ Connie Williams, ως μέρος του ολοκληρωμένου προγράμματος Υγείας & Θεραπείας στις Μπαχάμες το καλοκαίρι του 2015.

Ιδρύματα που ενσωματώνουν το MCKS Pranic Healing®:

Ιατρικό Κέντρο Cedars Sinai – Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Εβραϊκό Νοσοκομείο Barnes – St. Louis, Missouri
Νοσοκομείο Westfort – Thrissur, Κεράλα, Ινδία
Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνια-Κολλέγιο Νοσηλευτικής
Πανεπιστήμιο του Σαλβαδόρ, πτυχίο Ανατολικών Φαρμακευτικών Σπουδών – Αργεντινή
MCKS Pranic Healing Center & Research Institute – Telangana, Ινδία
MCKS Arhatic Yoga Ashram – Πούνε Ινδία

Όλα τα σεμινάρια Pranic Healing είναι βιωματικά, που σημαίνει ότι οι παρευρισκόμενοι μαθαίνουν εφαρμόζοντας τις τεχνικές και τις ασκήσεις στην τάξη στον εαυτό τους και στους άλλους. Όλες οι αρχές εξηγούνται διεξοδικά και εφαρμόζονται εκτενώς, έτσι ώστε οι μαθητές να είναι σίγουροι για την ικανότητά τους να παράγουν θετικά αποτελέσματα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 16 ώρες θεωρίας, τεχνικής πρακτικής, διαλογισμού, ήπιας Pranayama, καθώς και απλών ασκήσεων.

– Pranic Healing για Σπορ –

Εξερευνήστε τις Δυνατότητες του Pranic Healing!

 • Pranic Healing για τον Αθλητισμό– η εισαγωγή του Pranic Healing στο πρόγραμμα άθλησης ενισχύει την απόδοση και τον χρόνο αποκατάστασης μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
 • Ανακούφιση από τον πόνο και αποκατάσταση από τραύματα – Μειώνει τον πόνο και συντελεί στην επιτάχυνση της ανάρρωσης από ατυχήματα ή τραυματισμούς σε σωματικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο.
 • Αυξάνει τη ζωτική ενέργεια πριν και μετά την προπόνηση ή την αθλητική εκδήλωση.
 • Συντελεί στην ενίσχυση του σώματος με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση και την ανάρρωση από τραυματισμούς.

Pranic Healing Boost!

Ενισχύστε το σώμα σας για να βελτιώσετε την απόδοση και την αντοχή σας

Το Pranic Healing μπορεί να βοηθήσει σε σωματικές παθήσεις όπως:
Κατάγματα, Θλάσεις, Διαστρέμματα, Ρήξη τένοντος, Εξαθρώσεις, Μυικές κράμπες, Πόνους στην πλάτη ή στην μέση, Κόπωση / Εξάντληση

Η Pranic Ψυχοθεραπεία βοηθάει να έχουμε θετικές σκέψεις και να αφαιρέσουμε τυχόν εμπόδια, όπως την αρνητική αυτοπεποίθηση για την επίτευξη των αθλητικών μας στόχων και σκοπών.

 • Μειώνει τη συναισθηματική οκνηρία, το άγχος και την ανησυχία
 • Αυξάνει τη συγκέντρωση, το κίνητρο και την αυτοπεποίθηση

Pranic Healing για Διακοπή Καπνίσματος – βελτιώστε την υγεία σας και διακόψτε τη συνήθεια του καπνίσματος σε 1 μόνο συνεδρεία, με εξαιρετικά και μόνιμα αποτελέσματα!

Pranic Healing για Πρόσωπο και Σώμα – βελτιώστε την εμφάνισή σας και απελευθερωθείτε από τα αρνητικά συναισθήματα.

Πώς νιώθετε για το σώμα σας; Αγαπάτε την εικόνα σας ή σκέφτεστε αρνητικά για τον εαυτό σας; Όλες οι αλλαγές  ξεκινούν από μέσα μας, από τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις για τον εαυτό μας. Το Pranic Healing λειτουργεί σε ενεργειακό επίπεδο για να αλλάξει και να καθαρίσει τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και ό,τι ανεπιθύμητο έχετε κρατήσει μέσα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βιώστε τη Μεταμορφωτική Δύναμη του Prana!

Μεταξύ των καταστάσεων που μπορεί να αντιμετωπίσει το Pranic Healing περιλαμβάνονται:

Διατροφικές διαταραχές | Απώλεια βάρους | Κυτταρίτιδα | Έκζεμα | Ψωρίαση | Ακμή | Αλλεργίες και παθήσεις του δέρματος | Κιρσοί