Από το ξεκίνημα του Rama, το 2005, και το πρώτο Σεμινάριο Βασικού Επιπέδου το 2006 με τον Senior Instructor Riccardo Scornajenghi, η κινητήρια δύναμή μας είναι η θέληση να βοηθήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, να βελτιώσει την ζωή του, όπως βλέπουμε την δική μας να καλυτερεύει καθημερινά. Η βελτίωση αυτή δεν αφορά μόνο την σωματική ή ψυχολογική μας υγεία. Αγγίζει κάθε έκφανση της ύπαρξής μας. Ο κάθε ένας που έρχεται σε επαφή με τον κόσμο του Pranic Healing, εκλαμβάνει κάτι διαφορετικό, -ό,τι χρειάζεται το συγκεκριμένο άτομο την συγκεκριμένη στιγμή.

Μέσω της ομαδικής εργασίας, με έμφαση στην υπηρεσία και στον εθελοντισμό, έχουμε βιώσει υπέροχες στιγμές ως ομάδα. Η συνέργεια και η ομαδική προσπάθεια είναι το θεμέλιο πολλών επιτυχιών του Rama. Τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά συνεχίζουμε να ερευνούμε, να επεκτείνουμε τις Διδασκαλίες και να μαθαίνουμε, καθώς ο στόχος μας να διευρύνουμε την ομάδα Pranic Healing εντείνεται και η παγκόσμια ανάγκη για θεραπεία, ευεξία, και αρμονία σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, συνεχίζει να αυξάνεται. Από το 2005, έχουμε δει την ομάδα του Rama να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται. Εκτός από τα κέντρα που έχουν ανοίξει σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και στην Κύπρο, διδάξαμε το Pranic Healing στην Ρωσία, Ουκρανία, Ουγγαρία και στην Ιρλανδία. Είδαμε με μεγάλη μας χαρά να δημιουργούνται καινούριοι εκπαιδευτές από τους πρώτους μας μαθητές, όπως οι Βασίλης Κούρτης, Στεφανία Κοκοτίνη, Α.Μ., Χάρης Μπάρδης και Δημήτρης Βασιλόπουλος οι οποίοι πλέον έχουν τα δικά τους κέντρα.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε σε ένα από τα κέντρα μας ή στο διαδίκτυο και να σας υποστηρίξουμε στο ταξίδι της ζωής σας!

Γιώργος Σταμούλης & Chiara Perfetti
Υπεύθυνοι του Rama-PHG

Ο Γιώργος Σταμούλης και η Chiara Perfetti είναι οι πρώτοι εκπαιδευτές του Pranic Healing στην Ελλάδα. Διδάχθηκαν Pranic Healing το 2001 στην Ιταλία και αργότερα στην Αμερική, και το 2006 ίδρυσαν το πρώτο κέντρο Pranic Healing στην Ελλάδα, τον Rama. Μέχρι σήμερα, έχουν διαδώσει το Pranic Healing στην Κύπρο, στην Ρωσία, στην Ουγγαρία και στην Ουκρανία, ενώ έχουν ανοίξει κέντρα υπό την αιγίδα του Rama σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Ο Γιώργος και η Chiara είναι πιστοποιημένοι Pranic Ψυχοθεραπευτές και δάσκαλοι των σεμιναρίων: SuperBrain Yoga, Βασικό Επίπεδο, Προχωρημένο Επίπεδο, Pranic Ψυχοθεραπεία και Pranic Κρυσταλλοθεραπεία.

Ο Γιώργος έχει εξειδικευτεί στην εφαρμογή της Pranic Ψυχοθεραπείας, ιδιαίτερα στην διακοπή καπνίσματος και στην απεξάρτηση ουσιών. Εχει μεταφράσει τα περισσότερα βιβλία του Pranic Healing, τα Σούτρα, και μαζί με μία από τις πρώτες μαθήτριες του Rama, που σήμερα έχει το δικό της κέντρο στην Αθήνα, έχουν μεταφράσει τα CD διαλογισμών του Master Choa Kok Sui, στα ελληνικά.

Η Chiara, με την καθοδήγηση του Master Glenn Mendoza και της Master Marilag Mendoza, εξειδικεύτηκε στις τεχνικές ομορφιάς στην Γερμανία το 2008, όπως ‘Face Lifting & Body Sculpting’. Από το 2008 εως το 2011 εκπαιδεύτηκε με την προσωπική καθοδήγηση του Master Stephen Co στην Αμερική. Διδάσκει Pranic Healing στα ΙΕΚ της Αθήνας από το 2015.

Ο Γιώργος και η Chiara εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Γιώργος Σταμούλης

Chiara Perfetti

Riccardo Scornajenghi

Rama – Pranic Healing Greece

 

Ο Rama είναι το πρώτο κέντρο Pranic Healing στην Ελλάδα. Ο Rama είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διάδοση των τεχνικών και των διδασκαλιών του Master Choa Kok Sui σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και είναι συνδεδεμένος με το Institute of Inner Studies Inc., τον παγκόσμιο οργανισμό Pranic Healing. Οι εκπαιδευτές και όλη η ομάδα μας λειτουργούν καθαρά σε εθελοντική βάση.

– Το όραμα του –
Rama

Το όραμά μας είναι να βοηθήσουμε στην ανύψωση της ανθρώπινης συνείδησης και στην ανακούφιση των δεινών που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στο ταξίδι της ζωής. Μέσω του Pranic Healing, σας βοηθάμε να αντιμετωπίσετε σωματικές ψυχολογικές καταστάσεις, όπως διαχείριση πόνου, θεραπεία σχέσεων, οικονομική θεραπεία και πνευματική ανάπτυξη.

– Είμαστε –
Φιλικοί προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθώς εξελισσόμαστε, συνειδητοποιούμε  πως η Μητέρα Γη μάς υποστηρίζει, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ενεργειακά, συναισθηματικά και πνευματικά. Καθώς η Μητέρα Γη μάς καλλιεργεί σε περισσότερα από ένα επίπεδα, πρέπει επίσης να καλλιεργήσουμε τη Μητέρα Γη.

Άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το Pranic Healing ως τρόπο ζωής!

– Η άποψή σας –

“Είμαι γιατρός και εργάζομαι στην εντατική μονάδα κατά του Covid-19 στην Ελευσίνα. Με μόνο μία συνεδρία Pranic Healing έκοψα το τσιγάρο μετά από πολλά χρόνια. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω, θα είμαι για πάντα ευγνώμων.” -Ε.Σ.