Ακόμα και οι πιο δύσκολες, χρόνιες συναισθηματικές καταστάσεις που εγκλωβίζουν τη ζωή μας, δύνανται να αλλάξουν ριζικά με την βοήθεια του Pranic Healing. Κατάθλιψη, εμμονές, κρίσεις πανικού, τραύματα, φοβίες, εξαρτήσεις και οτιδήποτε άλλο μας επηρρεάζει αρνητικά, απαλύνονται απο την πρώτη συνεδρία. Το Pranic Healing βοηθάει στην εναρμόνιση των σχέσεων και σε μια ισορροπημένη ζωή.

Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι οι περισσότερες ασθένειες σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο, πηγάζουν από έντονες εσωτερικές συγκρούσεις, από τη συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων. Αν καταφέρουμε λοιπόν να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και κατ’ επέκταση να μεταμορφώσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο, τότε θα είμαστε πιο ευτυχισμένοι και πιο υγιείς.

Είναι δύσκολο για κάποιον που ζει χρόνια με θυμό, με θλίψη, με στρες, με φόβο, να νιώσει, να πιστέψει ότι μπορεί να ζήσει χωρίς συναισθηματικά βαρίδια. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως ό,τι μας βασάνιζε στο παρελθόν δεν θα μας βασανίζει και στο μέλλον. Η μεγάλη δύναμη του Pranic Healing και ένα από τα πράγματα που το ξεχωρίζει από άλλες μεθόδους, είναι η κατανόηση και η ενασχόλησή του με τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Η αρχή του Pranic Healing – και πολλών άλλων παραδόσεων – πως τα πάντα είναι ενέργεια είναι η βάση της Pranic Ψυχοθεραπείας, της συναισθηματικής θεραπείας. Κάθε τραύμα είναι ενέργεια που μπορεί να μετουσιωθεί, κάθε κρίση πανικού αποτελείται από ενέργεια άγχους ή στρες, όπως συμβαίνει και με τον θυμό τη ζήλεια, τη στενοχώρια. Με συγκεκριμένο πρωτόκολλο αφαιρούμε τις ενέργειες αυτές, χωρίς ποτέ να αγγίζουμε το σώμα, με αποτέλεσμα ο θεραπευόμενος να νιώθει ευεξία από την πρώτη συνεδρία. Η διαφορά είναι ταχεία και αλλάζει την ζωή μας για πάντα.

Σε τι μπορεί να σας βοηθήσει το Pranic Healing:

 

  • Κατάθλιψη -Εθισμούς
  • Κρίση Πανικού – Εμμονές
  • Τραύματα – Φοβίες
  • Άγχος / Στρες – Επιθετικότητα
  • Τικ – Βουλιμία / Ανορεξία
  • Σχιζοφρένια – Ψυχώσεις

Στο Pranic Healing Greece όλες οι συνεδρείες πραγματοποιούνται απο πιστοποιημένους, έμπειρους θεραπευτές.

Κάντε το πρώτο βήμα!