Μειώστε το άγχος και αυξήστε την παραγωγικότητα μέσω του Pranic Healing!

Όλο και περισσότερες δημοσιευμένες μελέτες επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι το επίπεδο άγχους των εργαζομένων είναι αντιστρόφως ανάλογο με το επίπεδο παραγωγικότητάς τους. Μεγάλες εταιρείες και διεθνείς οργανισμοί δίνουν έμφαση στη διαχείριση του άγχους των υπαλλήλων τους βελτιώνοντας ανάλογα το εργασιακό περιβάλλον, εισάγοντας γυμναστήρια και χώρους αναψυχής στον χώρο εργασίας και διοργανώνοντας σεμινάρια και εργαστήρια για τη διαχείριση του άγχους και του στρες.

Το Pranic Healing, είναι μια μέθοδος ενεργειακής θεραπείας χωρίς αφή που αναπτύχθηκε από τον Master Choa Kok Sui, με εφαρμογή και στον εργασιακό χώρο.

Ο Master Stephen Co, μαθητής του Master Choa Kok Sui, έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια πολλά σεμινάρια Pranic Healing σε διεθνείς οργανισμούς όπως η NASA, η Google, η Motorola, η Microsoft, η General Electric, το Sears, η Qualcomm, η Intel, η PayPal, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το Ναυτικό Νοσοκομείο των ΗΠΑ στο Σαν Ντιέγκο, στον Στρατό των ΗΠΑ, στο Kaiser, στο Permanente Hospital και αλλού. Στην Ελλάδα, το 2015, ο Rama διοργάνωσε με την καθοδήγηση του Master Co, το σεμινάριο ‘MCKS Πνευματική Διοίκηση Επιχειρήσεων’, το οποίο παρακολούθησαν CEO από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Ως καλεσμένος στις εκδηλώσεις του Tony Robins “Unleash the Power Within”, ο Master Co παρουσίασε τεχνικές Pranic Healing και τον Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές, σε κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως.

Ο Rama, ως επίσημος οργανισμός για τη διάδοση του Pranic Healing και της Arhatic Yoga στην Ελλάδα και την Κύπρο διεξάγει τακτικά σεμινάρια ανοιχτά στο κοινό, και επίσης συνεργάζεται με εταιρείες που επιθυμούν τα στελέχη τους να εργάζονται δίχως στρες και εντάσεις, να δημιουργούν αρμονικές σχέσεις και να φέρουν αύξηση της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητας.

Ο Rama προσφέρει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους συμμετέχοντες, το οποίο περιλαμβάνει τεχνικές αναπνοής, αναζωογόνησης, και τεχνικές διαχείρισης ενέργειας για υλοποίηση στόχων, νοητικής διαύγειας, και ενδυνάμωσης σε όλα τα επίπεδα. Ο Rama, σε συνεργασία με το Pranic Healing Research Institute, πραγματοποίησε μια ποιοτική μελέτη για τα αποτελέσματα του Pranic Healing για τη μείωση του άγχους και την αύξηση στα επίπεδα παραγωγικότητας των εργαζόμενων 3 μεγάλων εταιρειών, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, παράλληλα με το σεμινάριο ανακούφισης του στρες, παρείχε ένα πλήρες πακέτο θεραπείας για την καταπολέμηση του στρες και την αύξηση της παραγωγικότητας για όλους τους συμμετέχοντες στην έρευνα.

– PRANIC HEALING σε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ –

Βοηθώντας τους επαγγελματίες παγκοσμίως!

Όταν κάποιος έχει φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο επαγγελματικής επιτυχίας και ευημερίας, όταν ο υλικός κόσμος δεν μας ολοκληρώνει πια, αρχίζει η εσωτερική αναζήτηση, η ανάγκη για πνευματικότητα, για ένα άλλο είδος θησαυρού. Το κοινό του Tony Robbins, του Νο 1 «Life Coach» παγκοσμίως, ο οποίος έχει συγράψει δεκάδες βιβλία με θεαματικές πωλήσεις και με τα ‘Sold Out’ σεμινάρια των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, ζητούν ακριβώς αυτό. Και ο Tony Robbins το βρήκε στο Pranic Healing, υπό την καθοδήγηση του Master Co.

Ο Master Co είναι ένας παγκοσμίως γνωστός δάσκαλος του Pranic Healing και συγγραφέας. Είναι ένας από τους 8 Masters του Pranic Healing παγκοσμίως και μαθητής του Master Choa Kok Sui. Κάθε φορά που διδάσκει, οι θέσεις εξαντλούνται, καθώς προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Έχει μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει και έχει μια μοναδική ικανότητα να μεταφέρει τις βαθιές διδασκαλίες και σύνθετες τεχνικές με πιο απλοποιημένο τρόπο.

Στην Ελλάδα, ο Master Co παρουσίασε τα ανώτερα σεμινάρια MCKS από το 2010, και με τον Master Hector Ramos, καθοδήγησε το 1ο διεθνές Arhatic Yoga Retreat στην Ελλάδα το 2017. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα!


Δείτε εδώ σχετικό βίντεο


 

– Ανακούφιση από άγχος και
Δημιουργία ευεξίας –

Μέσω της Χρήσης της Ενέργειας !

Ενισχύστε τον εαυτό σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας όσον αφορά τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική σας ευεξία!
Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε και πως να αφαιρείτε το στρες από τη ζωή σας , και ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιείτε τη δύναμη του Prana / Ενέργεια  για να επιταχύνετε την ικανότητα αυτοίασης του σώματός σας, ώστε να ανακουφιστεί από το άγχος και να φέρει τη υγεία.
Η λέξη “στρες” χρησιμοποιείται συχνά, αλλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει η ‘ενέργεια του στρες’. Την ενέργεια αυτή μπορεί να την παράγουμε εμείς οι ίδιοι, ή να την προσλαμβάνουμε από τον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε. Μπορεί λοιπόν να ξυπνάμε φρέσκιοι και δυνατοί, έτοιμοι για μια παραγωγική ημέρα και μόλις μπαίνουμε στον χώρο εργασίας ή βρισκόμαστε με μια ομάδα ατόμων, να αισθανόμαστε εξαντλημένοι ή στρεσαρισμένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί την ενέργεια του στρες την απορροφούμε από τον περιβάλλον ή από άλλους ανθρώπους. Την ίδια αυτή ενέργεια μπορεί στη συνέχεια να την μεταφέρουμε στο σπίτι, στα παιδιά μας, στους αγαπημένους μας. Οι απλές τεχνικές του Pranic Healing εφαρμόζονται με σκοπό να αφαιρέσουν την ενέργεια αυτή εντελώς από το σώμα μας, και όπου χρειάζεται, από τον χώρο στον οποίο ζούμε ή εργαζόμαστε. Μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε το σωματοποιημένο άγχος!

Αυτό το εργαστήριο θα σας διδάξει προηγμένες τεχνικές που στοχεύουν στον καθαρισμό του εσωτερικού σας συστήματος από άγχος, αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις και ανεπιθύμητες ενέργειες. Όταν οι ενέργειες αυτές αφεθούν χωρίς θεραπεία μπορεί να οδηγήσουν σε σωματικές και ψυχολογικές παθήσεις.

Νιώστε χαρούμενοι και χωρίς άγχος από την πρώτη συνεδρία!


Μερικά από αυτά που θα διδαχθούν σε αυτό το εργαστήρι:

Μάθετε για τα ενεργειακά σώματα και τα ενεργειακά κέντρα
Ανακαλύψτε πώς η ενέργεια σάς επηρεάζει σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά
Απλές αλλά ισχυρές τεχνικές για να παραμείνετε ήρεμοι και δαυγείς σε αγχωτικές καταστάσεις
Βιώστε την βαθιά χαλάρωση και την εσωτερική ειρήνη μέσω προχωρημένων τεχνικών
Πώς να διαλύσετε κυριολεκτικά τα αυτοκαταστροφικά μοτίβα, και να τα αντικαταστήσετε με θετικές σκέψεις
Μάθετε να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια σε λίγα λεπτά
Εξαλείψτε τα νοητικά σύννεφα- Αυξήστε την ευφυΐα σας
Βελτιώστε τις σχέσεις σας – Ηρεμήστε τα συναισθήματά σας
Ασκήσεις αναπνοής για αύξηση  του ενεργειακού σας σώματος
Ειδικές τεχνικές για την απελευθέρωση της δυσαρέσκειας και του θυμού που προκαλούν ασθένεια στο φυσικό σώμα και επηρεάζουν τη ζωής μας σε κάθε επίπεδο
Αποβάλλετε γρήγορα το άγχος μετά από μια κουραστική μέρα
Την κατάλληλη διατροφή για τη μεγιστοποίηση της Ζωτικής ενέργειας
Προσωπική ανάπτυξη και πολλά άλλα ……