Η καλή υγεία του σώματος ξεκινάει απο την καλή υγεία του ενεργειακού πεδίου. Οι παθήσεις εμφανίζονται πρώτα σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια εκδηλώνονται στο σώμα. Κάθε πάθηση αντιμετωπίζεται με συγκεκριμένο πρωτόκολλο θεραπείας. Με το Pranic Healing, βελτιώστε: ημιαλγίες, πόνους, αυχενικό, αλλεργίες, αυτοάνοσα, αϋπνία, ημικρανία κλπ

Το Pranic Healing είναι η πιο σύγχρονη, εξελιγμένη και δοκιμασμένη μέθοδος ενεργειακής θεραπείας. Μέσω των εξειδικευμένων πρωτοκόλλων που ανέπτυξε ο Master Choa Kok Sui, κάθε πάθηση, είτε είναι χρόνια, είτε είναι ένα απλό ατύχημα, μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά ή να θεραπευτεί πλήρως. Το Pranic Healing βασίζεται στην ‘Αρχή της Αυτοϊασης’, που σημαίνει πως το σώμα, από μόνο του προσπαθεί συνεχώς να επιστρέψει στην αρχική του ισορροπία. Για παράδειγμα ο πυρετός περνάει χωρίς αγωγή, μια πληγή κλείνει σε λίγες ημέρες από μόνη της, κτλ. Με το Pranic Healing έχουμε τη δυνατότητα να επισπεύσουμε τη διαδικασία της αυτοΐασης, επεμβαίνοντας στο ενεργειακό πεδίο. Σε αυτή την μέθοδο, ο θεραπευτής δεν αγγίζει το σώμα του θεραπευόμενου, δεν υπάρχουν παρενέργειες, και τα αποτελέσματα εμφανίζοντα από την πρώτη συνεδρία.

Στις πιο απλές περιπτώσεις, χρειάζονται 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα, για κάποιες εβδομάδες.

 

Το Pranic Healing, βελτιώνει:

  • Πόνο στην μέση   –   Γαστρεντερικά νοσήματα
  • Αυχενικό –   Υπερκόπωση
  • Ημικρανίες –   Λοιμώξεις
  • Ισχυαλγίες –   Αϋπνία
  • Κατάγματα –   Οφθαλμικές παθήσεις
  • Αλλεργίες –   Μυϊκούς πόνους
  • Αυτοάνοσα νοσήματα –   Προβλήματα Γονιμότητας

Ειδικά στις χρόνιες παθήσεις, μας ενδιαφέρει πρωτίστως η βελτίωση της ποιότητας ζωής του θεραπευόμενου. Έχουμε βοηθήσει πολλές περιπτώσεις στις οποίες η κατάσταση της υγείας είναι ιδιαίτερα επιβαρρυμένη, και η καθημερινότητα του ασθενούς είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Είναι επιτυχία και μεγάλη χαρά για εμάς να μπορούμε να βελτιώνουμε την ημέρα, τη ζωή, τις δυνατότητες των ανθρώπων.

Στο Pranic Healing Greece όλες οι συνεδρείες πραγματοποιούνται απο πιστοποιημένους, έμπειρους θεραπευτές.

Κάντε το πρώτο βήμα!