Επιλογή Σελίδας

Όταν πλέον έχει κανείς φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο επαγγελματικής επιτυχίας και ευημερίας, όταν ο υλικός κόσμος δεν μας ολοκληρώνει, ξεκινάει η εσωτερική αναζήτηση, η ανάγκη για πνευματικότητα, για ένα άλλο είδος θησαυρού. 

Το κοινό του Tony Robbins, του No1 ‘life coach’ στον κόσμο, με τα δεκάδες best-seller βιβλία και υπερπουλημένα σεμινάρια των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων την φορά, ζητά ακριβώς αυτό. Και ο Tony το βρήκε στο Pranic Healing, υπό την καθοδήγηση του Master Co. 

 Ο Master Co είναι ένας παγκοσμίου φήμης  δάσκαλος, συγγραφέας και εισηγητής του Pranic Healing. Αποτελεί έναν από τους 8 Masters του Pranic Healing παγκοσμίως και είναι μαθητής του Master Choa Kok Sui. Κάθε φορά που διδάσκει, οι συμμετοχές στις εκδηλώσεις του εξαντλούνται, καθώς προσελκύει κόσμο από όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Τρέφει απεριόριστη αγάπη για αυτό που κάνει και κατέχει έναν μοναδικό τρόπο να μετουσιώνει σε απλές γνώσεις μεγάλες διδασκαλίες και περίπλοκες τεχνικές. 

 Στην Ελλάδα, ο Master Co εισήγαγε ανώτερα σεμινάρια του GMCKS από το 2010 και μαζί με τον Master Hector, δίδαξε στο 1ο Arhatic Yoga Retreat στην Ελλάδα το 2017. 

 Πλέον είναι ο προσωπικός θεραπευτής του Tony Robbins και της συζύγου του, ενώ καθοδηγεί το ακροατήριό τους σε τεχνικές διαλογισμού και εσωτερικής ηρεμίας.