Επιλογή Σελίδας

“Ο Δάσκαλος και ο Μαθητής”

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Με τον Senior Instructor Riccardo Scornajenghi

 

Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο για τη σχέση Πνευματικού Δασκάλου και μαθητή

από έναν υπέροχο δάσκαλο του Pranic Healing!

Ο δάσκαλος είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή των παιδιών. Καθώς το παιδί μεγαλώνει και αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο, ο δάσκαλος το βοηθά να αποκτήσει τα εφόδια εκείνα με τα οποία θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην ζωή του και με τα οποία θα μπορέσει να χτίσει την επαγγελματική του ζωή. Τι γίνεται όμως μετά το πέρας της σχολικής ζωής; Δεν χρειάζεται και ο ενήλικος άνθρωπος κάποια καθοδήγηση στη ζωή του;

Ο άνθρωπος είναι ένα ον το οποίο κατά τη διάρκεια της ζωής του καλείται να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα και δεν εννοούμε να εξελίσσεται επαγγελματικά, κοινωνικά, οικονομικά κλπ αλλά να εξελίσσεται σαν χαρακτήρας, σαν ψυχή. Γιατί ο προορισμός του ανθρώπου είναι να φτάσει να εξαλείψει όλα του τα ελαττώματα και να καλλιεργήσει όλες τις αρετές. Από τη στιγμή λοιπόν που ο άνθρωπος είναι ένα ον που εξελίσσεται, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται κάποιον συνοδοιπόρο στο μονοπάτι του προς την φώτιση ο οποίος θα τον βοηθά να λύσει τα ερωτήματά του αλλά και να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Και αυτό ακριβώς κάνει ο πνευματικός δάσκαλος.

Ο πνευματικός δάσκαλος εμφανίζεται σε εμάς μόνο τη στιγμή που είμαστε πραγματικά έτοιμοι πνευματικά να τον υποδεχτούμε και είναι μια ψυχή που είναι πολύ πιο εξελιγμένη από εμάς. Έχει σταλεί για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στον προορισμό μας και για να μας παρέχει όλα τα πνευματικά εφόδια ώστε να μην τα παρατάμε στις δυσκολίες και να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέους τρόπους να γινόμαστε καλύτεροι. Άλλωστε έχει και ο ίδιος περάσει από τη δική μας θέση προτού εξελιχθεί και φτάσει στον ανώτερο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται, επομένως κατανοεί απόλυτα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και γνωρίζει τον τρόπο να τα ξεπεράσουμε. Γι’ αυτό και είναι το κατάλληλο άτομο να μας βοηθήσει στην πνευματική μας αναζήτηση.

Μέσα σε αυτό το σεμινάριο με τον Senior Instructor Riccardo Scoprnajenghi θα μάθετε τη σημασία που έχει ο πνευματικός δάσκαλος στη ζωή του κάθε ανθρώπου αλλά και το πώς μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον προορισμό σας σε αυτήν τη ζωή. Θα γνωρίσετε καλύτερα την ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε ένα πνευματικό δάσκαλο και τον μαθητή του και θα κατανοήσετε πώς μέσα από αυτήν την σχέση, θα μπορέσετε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

Ανοιχτό σε όλους!

Ώρες Διεξαγωγής: 16:30-20:00

Κόστος: 50€ (30€ με Early Bird έως 05/01/2018)

Δηλώσεις Συμμετοχής: 6938880555 – 2108547506