Επιλογή Σελίδας

RelationshipHealing
Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην ενέργεια. Οι θετικές σχέσεις αντανακλούν οικειότητα σε κάθε πτυχή της συντροφικότητας: ψυχική, σωματική, συναισθηματική και πνευματική. Η ενέργεια της αγάπης ενός ζευγαριού σε μια συναισθηματική σχέση «δένει» με αρμονικό τρόπο, επιτρέποντας την αγάπη και καλά συναισθήματα να ρέουν μεταξύ τους εύκολα και ελεύθερα. Αντίθετα, όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται σε μια «κακή» σχέση, όπου επικρατούν οι διαφωνίες και οι τσακωμοί, τα πεδία της ενέργειας, δεν ταιριάζουν και δεν ρέουν. Στην πραγματικότητα συγκρούονται και απωθούνται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να υλοποιούνται με ακόμη πιο επώδυνη τριβή.

Το Pranic Healing ® του Μaster Choa Kok Sui χρησιμοποιεί τεχνικές εσωτερισμού για να διαλύσει τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα των ζευγαριών. Αυτό βοηθά τα άτομα να αντιδρούν λιγότερο σε αρνητικές ενέργειες, προωθώντας παράλληλα την θετική ενέργεια να ρέει ελεύθερα μεταξύ των δύο εταίρων σε μια σχέση. Το επόμενο βήμα είναι να αυξηθεί η οικειότητα (intimacy). Πολλές φορές τα ζευγάρια αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η οικειότητα είναι κάτι περισσότερο από την ερωτική πράξη. Όταν η οικειότητα υπάρχει μόνο στο φυσικό σώμα, έχει την τάση να ξεθωριάζει όταν το φυσικό σώμα αλλάζει.

Το ίδιο ισχύει και σε συναισθηματικό επίπεδο. Όταν τα συναισθήματα αλλάζουν, το ίδιο συμβαίνει και με την οικειότητα. Τα τσάκρα της καρδιάς δυο ανθρώπων πρέπει να ενεργοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό και σε αρμονία μεταξύ τους ώστε να σχηματίσουν μια «σύνδεση καρδιάς». Αυτή η ενεργειακή μέθοδος μας επιτρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και αυτό να συμβαίνει χωρίς προσπάθεια. Στο νοητικό επίπεδο, συχνά οι άνθρωποι βάζουν τα λάθη και τις αδυναμίες του συντρόφου τους κάτω από το “μικροσκόπιο” αντί να εστιάζουν στα θετικά του χαρακτηριστικά. Μια εύκολη τεχνική είναι να ενισχύσετε διανοητικά τις θετικές ιδιότητες που έχει ο σύντροφός σας, άσχετα με το πόσο μικρές μπορεί να είναι αυτές.

Αρχικά , κάντε σιωπηλά μια απογραφή των θετικών ιδιοτήτων του συντρόφου σας. Στη συνέχεια, επαινέστε τον / την για τα καλά χαρακτηριστικά που βλέπετε μέσα σε αυτές. Και τελικά, πείτε στον σύντροφο σας πόσο υπέροχος και ιδιαίτερος είναι στο φυσικό επίπεδο ! Ακολουθήστε την παραπάνω τεχνική σε τακτική βάση, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες για την σχέση σας. Πλημμυρίστε τον σύντροφο σας με καλή ενέργεια και θετικό feedback και παρακολουθήστε τον να «ανθίζει», καθώς έτσι εμπνέεται να ανταποκριθεί επάξια στους επαίνους σας. Από πνευματικής απόψεως, είναι σημαντικό τα πεδία της ενέργειας δύο ανθρώπων σε μια σχέση να «συγχωνεύονται» μαζί. Όταν προβάλλουμε την αγάπη, η αγάπη προβάλλεται πίσω σε μας. Έχουμε τη δύναμη να αξιοποιήσουμε κυριολεκτικά την ενέργεια ώστε να δημιουργήσουμε θετικά αποτελέσματα και να επικαλεστούμε την θεραπεία στις σχέσεις μας.

Με το Pranic Healing, προκειμένου να θεραπεύσουμε ενεργειακά και να δημιουργήσουμε επιτυχημένες σχέσεις αγάπης, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πρακτική του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές. Αυτό θα βοηθήσει να αποβάλλουμε τις ενέργειες του στρες που συσσωρεύονται κατά την διάρκεια μιας αγχωτικής ημέρας. Αυτός ο ισχυρός διαλογισμός ενεργοποιεί πρώτα το τσάκρα της καρδιάς που μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τον σύντροφο μας. Στη συνέχεια, ενεργοποιείται το τσάκρα του στέμματος ώστε να βιώσουμε την ενότητα με τον Ανώτερο μας εαυτό (Soul Oneness). Αυτός ο απλός διαλογισμός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για την αφαίρεση του θυμού, του άγχους και της αγανάκτησης, καθώς και για την ενίσχυση της αληθινής φύσης της αγάπης ,τόσο σε εμάς όσο και στον σύντροφό μας. Για καλύτερα αποτελέσματα, το ζευγάρι θα πρέπει να εφαρμόζει αυτές τις απλές τεχνικές μαζί, ώστε οι 2 σύντροφοι να βιώσουν μια «συγχώνευση» (merging) της αύρας και των ενεργειακών κέντρων τους (chakras).

Όσο περισσότερο εξασκείστε στις παραπάνω τεχνικές τόσο περισσότερο θα βιώνετε την ενότητα του σώματος, του νου, της καρδιάς και της ψυχής με τον σύντροφο σας !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

Πηγή : http://pranichealing.com/article/rapid-emotional-healing-relationships