Επιλογή Σελίδας
RamaC

Ελληνικός Οργανισμός

Pranic Healing

& Arhatic Yoga

O Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing & Arhatic Yoga, ιδρύθηκε το 2006 από τους Γιώργο Σταμούλη, Chiara Perfetti και Riccardo Scornajenghi. Ο Rama είναι ο πρώτος οργανισμός Pranic Healing που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα και έλαβε επίσημη πιστοποίηση για τη δράση του από το Institute of Inner Studies Inc. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος έχει ως κύρια αποστολή του τη διδασκαλία και διάδοση του Pranic Healing και της Arhatic Yoga στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Ουγγαρία. Εδώ και δώδεκα χρόνια προωθεί σταθερά και ακατάπαυστα τις τεχνικές του Pranic Healing, ως συμπληρωματική ενεργειακή μέθοδο, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών την ζωής και της υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.

Από το 2008, ο Rama είναι το μοναδικό κέντρο Pranic Healing στην Ελλάδα που διοργανώνει ανωτέρα σεμινάρια όπως η Arhatic Yoga φιλοξενώντας παγκοσμίου φημης Masters του Pranic Healing όπως οι Master Stephen Co, Master Hector Ramos, Master Daniel Gorgonia και Master Glenn Mendoza οι οποίοι έχουν υπάρξει προσωπικοί μαθητές του Master Choa Kok Sui, ιδρυτή του Pranic Healing. Με την καθοδήγηση του Master Hector Ramos, το 2008, ο Rama διοργάνωσε το πρώτο Nurturing Session με θέμα «Η εξέλιξη του ανθρώπου σύμφωνα με τη θεοσοφία». Από το 2013 προσφέρει το πρώτο Ελληνικό πρόγραμμα πιστοποίησης θεραπευτών (Associate Pranic Healer) και εκπαιδευτών.

Οι επικεφαλής του Rama Γιώργος Σταμούλης και Chiara Perfetti  εκπαιδεύτηκαν στο Pranic Healing στην Ιταλία και στις ΗΠΑ και είναι οι πρώτοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές  και θεραπευτές Pranic Healing στην Ελλάδα.  Συγκεκριμένα,  έχουν πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτές για τα σεμινάρια MCKS Basic Pranic Healing, MCKS Advanced Pranic Healing, MCKS Pranic Psychotherapy , MCKS Pranic Crystal Healing και Super Brain Yoga ενώ έχουν πιστοποιηθεί ως θεραπευτές στην Pranic Ψυχοθεραπεία (Certified Pranic Psychotherapists) με την έγκριση του Master Hector Ramos.  Μαζί με άλλους 5 έμπειρους εκπαιδευτές αποτελούν τον βασικό κορμό εκπαίδευσης του οργανισμού φροντίζοντας από τo εκπαιδευτικό κέντρο του Rama να αποφοιτούν υψηλού επιπέδου και κατάρτισης εκπαιδευτές και θεραπευτές Pranic Healing.

Ο Γιώργος και η Chiara ταξιδεύουν συχνά σε διάφορες χώρες του πλανήτη επιζητώντας συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση σε όλους τους τομείς του Pranic Healing. Έτσι, καταφέρνουν να εισάγουν πρώτοι στην Ελλάδα τις πιο εξελιγμένες τεχνικές του Pranic  Healing όπως τις Pranic Face Lifting, Body Sculpting, Weight Loss και Κυτταρική Θεραπεία.   Επιπλέον, έχουν εισάγει  το Pranic Sports Therapy σε γυμναστήρια και κέντρα Yoga σε όλη την Ελλαδα, όπως τα Holmes Place, με σκοπό την ενίσχυση της αντοχής και της καλής υγείας των αθλητών. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζονται με γιατρούς και φυσικοθεραπευτές. Συνεχίζοντας να είναι πρωτοπόροι, το Νοέμβριο του 2017 διοργανώνουν μαζί με την ομάδα τους  το πρώτο Arhatic Yoga Retreat στην Ελλάδα,  το οποίο αποτελεί μια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας και μεγάλης βαρύτητας για την Ελλάδα, τον κόσμο του Pranic Healing και της Arhatic Yoga.

Ο Γιώργος και η Chiara, έχουν εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές συζητώντας και αναλύοντας την μέθοδο του Pranic Healing και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην καθημερινότητα ενός ατόμου. Επιπλέον, έχουν διδάξει πλήθος σεμιναρίων σε ΙΕΚ της Αθήνας, έχουν κάνει παρουσιάσεις Pranic Healing στο δήμο Ελευσίνας και έχουν διοργανώσει σεμινάριο με τον Master Stephen Co στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.  Έχουν συνεχή  παρουσία σε εκθέσεις και εκδηλώσεις με θέματα όπως το Ευ Ζην, τις εναλλακτικές θεραπείες, την υγεία και την άθληση καθώς και στον ετήσιο Ημιμαθαραθώνιο της Αθήνας, προσφέροντας συνεδρίες Pranic Healing σε αθλητές αλλά και σε πολίτες που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.

Τέλος, είναι εξίσου σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Rama απαρτίζεται από μια πολύ μεγάλη ομάδα θεραπευτών και εθελοντών που έχουν αφιερώσει πολύτιμο χρόνο της ζωής τους και της καθημερινότητάς τους στη βελτίωση του τρόπου ζωής χιλιάδων ανθρώπων ανά την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην πολύτιμη βοήθεια αυτής της ομάδας έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά τα περισσότερα βιβλία και CD του Master ChoaKok Sui.

logo rama new greek

Τηλ. 6938880555 – 2108547506

WebSite : www.pranichealing.gr

Facebook Page : Pranic Healing Greece

YouTube Channel : pranichealing.gr