Επιλογή Σελίδας

Banner_Quit-Smoking

Pranic Healing για διακοπή καπνίσματος με μόνο με 1 συνεδρία


Ένα δώρο ζωής για όλους τους ανθρώπους!!!

Αλλάξτε τη ζωή σας, για να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι!

Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια με αποδεδειγμένες αρνητικές συνέπειες για την υγεία των ανθρώπων. Πολλοί καπνιστές κάνουν κατά καιρούς μάταιες προσπάθειες να απελευθερωθούν από αυτή τη βλαβερή συνήθεια και απογοητεύονται όταν επιστρέφουν πάλι στο σημείο από όπου ξεκίνησαν!
Σύμφωνα με το Pranic Healing, όλες οι εξαρτήσεις βασίζονται στην αρχή ότι σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) βρίσκονται ενεργειακά παράσιτα. Αυτά τρέφονται από τα αρνητικά μας συναισθήματα και τις επιθυμίες μας. Με αυτόν τον τρόπο καταλήγουν να καθοδηγούν τις επιθυμίες μας, δημιουργώντας μας εξάρτηση.
Στη διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής παραμένει καθιστός και ο θεραπευτής χωρίς να τον ακουμπάει στο σώμα, εφαρμόζει Pranic Ψυχοθεραπεία με κρυστάλλους. Σκοπός είναι ο βαθύς καθαρισμός του ενεργειακού σώματος από σκεπτομορφές και συναισθήματα συνδεδεμένα με την επιθυμία του τσιγάρου. Στο τέλος, ο ασθενής δυσκολεύεται ακόμη και να σκεφτεί το τσιγάρο! Η θεραπεία έχει 99% επιτυχία με την προϋπόθεση, βέβαια, να υπάρχει η επιθυμία για τη οριστική διακοπή του καπνίσματος.
Οι εκπαιδευτές του Rama και οι μαθητές του έχουν εκπαιδευτεί από το 2006 στην εφαρμογή της τεχνικής Pranic Ψυχοθεραπείας για διακοπή καπνίσματος, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συνήθης Ερωτήσεις

Κι αν έχω ξανά την επιθυμία να καπνίσω μετά τη συνεδρία;
Θα σας δωθούν συγκεκριμένες οδηγίες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, για κάθε περίπτωση.
Πόσο κοστίζει μια θεραπεία διακοπής καπνίσματος;
150€
Μπορεί να γίνει διαδικτυακά μια συνεδρία διακοπής καπνίσματος;
Ναι φυσικά, με το ίδιο αποτέλεσμα!
Όταν κόβουμε το τσιγάρο με Pranic Healing, κόβεται κι η επιθυμία να τρλωμε περισσότερο;
Όχι, αυτό αντιμετωπίζεται με Pranic Ψυχοθεραπεἰα κι είναι άλλο πρωτόκολλο.δυσκολεύεται ακόμη και να σκεφτεί το τσιγάρο! Η θεραπεία έχει 99% επιτυχία με την προϋπόθεση, βέβαια, να υπάρχει η επιθυμία για τη οριστική διακοπή του καπνίσματος.

Στο Rama εφαρμόζονται από το 2006 έως και σήμερα εκατοντάδες θεραπείες για τη διακοπή του καπνίσματος με απόλυτη επιτυχία! Το Pranic Healing βοηθά και στην καταπολέμηση άλλων εξαρτήσεων όπως: αλκοολισμός, τζόγος, ναρκωτικές ουσίες, νυμφομανία κλπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα /ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας. Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.
Grand Master Choa Kok Sui


Κλείστε μία συνεδρία διακοπής καπνίσματος τώρα!