Επιλογή Σελίδας

Pranic Healing στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη πόλη μετά από την Αθήνα στην οποία το Pranic Healing εδραιώθηκε το 2009 αρχικά με τους εκπαιδευτές Riccardo Scornajenghi και Γιώργο Σταμούλη. Από τότε το Pranic Healing στη Θεσσαλονίκη έχει συνεχή ανάπτυξη με διάφορα σεμινάρια και events τα οποία καθοδηγούνται από τους εκπαιδευτές του Rama – Pranic Healing & Arhatic Yoga, Riccardo Scornajenghi, Γιώργο Σταμούλη, Chiara Perfetti και Στεφανία Κοκοτίνη. Σεμινάρια και events με μεγαλειώδη απήχηση (ενδεικτικά αναφέρουμε το 2ήμερο event τον Φεβρουάριο του 2017 όπου προσκεκλημένος μας ήταν ο Master Hector Ramos, ή την εκδήλωση για το Wesak του 2017 – με συμμετοχή πλέον των 100 ατόμων), στον διευρυμένο ιστό της πόλης ακόμα και μέσα στη φύση! (όπου πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Κρυσταλλοθεραπείας το 2019).

Την ευθύνη των διοργανώσεων έχει η εθελοντική ομάδα των Pranic Healers της Θεσσαλονίκης η οποία διοργανώνει τακτικά τον ανοιχτό Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές, παρέχει Pranic Healing θεραπείες κάθε είδους (όπως π.χ. Θεραπεία σε παθήσεις, Ψυχοθεραπεία, Διακοπή Καπνίσματος κτλ.) και διαδίδει τις Διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις δραστηριότητες Pranic Healing στη Thessaloniki (Σεμινάρια, Συνεδρίες Pranic Healing, Διαλογισμοί), παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας στο : RamaThessaloniki ή στο 6945035945 (Ελένη Σταματάκη).