Επιλογή Σελίδας

Pranic Healing στην Καλαμάτα

O Rama – Pranic Healing & Arhatic Yoga έφερε το Pranic Healing στην Καλαμάτα το Δεκέμβριο του 2009, με τους εκπαιδευτές Γιώργο Σταμούλη και Chiara Perfetti, κανοντας μία παρουσίαση και Συνεδρίες Pranic Healing. Τον Φεβρουάριο του 2010, ακολούθησε το 1ο σεμινάριο Basic Pranic Healing στην Καλαμάτα με την συμμετοχή μιας ομάδας 10 ατόμων.

Στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλα Σεμινάρια, τα οποία μεγάλωσαν την ομάδα της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός κέντρου Pranic Healing στην Καλαμάτα το Νεόμβριο του 2014 με όνομα “Anahata Pranic Healing”, το οποίο έγινε και η εστία όλων των Pranic Healers της Καλαμάτας και των περιχώρων, οργανώνοντας εβδομαδιαίους διαλογισμούς στις Δίδυμες Καρδιές του Master Choa Kok Sui, Διαλογισμοί Πανσελήνου, συνεδρίες Pranic Healing, σεμινάρια Pranic Healing, κτλ. Μέχρι στιγμής στο κέντρο διδάσκονται τα σεμινάρια Basic Pranic Healing, Advanced Pranic Healing & Pranic Psychotherapy.

Το Anahata Pranic Healing οργανώνει διαλογισμούς πανσελήνου κάθε μήνα είτε στο χώρο του κέντρου, είτε σε ανοιχτούς υπαίθριους φυσικούς χώρους και ιδιαίτερα παραθαλάσσιους τόσο στην Καλαμάτα όσο και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας, όπως επίσης και συναντήσεις για την πραγματοποίηση συνεδριών Pranic Healing σε ένδειξη αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Κατά την διάρκεια της κρίσης COVI-19 το Anahata Pranic Healing μας συνδέεται μέσω internet με το Rama για την παρακολούθηση online διαλογισμών και διδασκαλιών.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τις δραστηριότητες Pranic Healing στη Kαλαμάτα (Σεμινάρια, Συνεδρίες Pranic Healing, Διαλογισμοί, κτλ.), παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας στο : RamaKalamata ή στο 6945386575 (Σοφία Παπαδοπούλου).