Επιλογή Σελίδας

To Pranic Healing Διεθνώς

Masters

Η επιστήμη και τέχνη του Pranic Healing είναι ένα σύστημα που αναπτύχθηκε από τον GrandMaster Kok Sui, έπειτα από χρόνια έρευνας, πειραματισμών, και επαλήθευσης των τεχνικών που εφαρμόζονται, τεχνικές και διδασκαλίες που έχουν γίνει πλέον γνωστές σε περισσότερες από 100 χώρες διεθνώς.

Ο GrandMaster Choa Kok Sui είναι συγγραφέας δεκάδων βιβλίων που αφορούν την τέχνη της θεραπείας και τις αρχές του εσωτερισμού και της πνευματικότητας. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες.

Προκειμένου να διευκολύνει την διάδοση του Pranic Healing σε παγκόσμιο επίπεδο, ο GrandMaster Choa Kok Sui, ίδρυσε το 1988 το Ινστιτούτο Εσωτερικών Σπουδών (Ιnstitute for Inner Studies Inc.) και το 1990 το Παγκόσμιο Ίδρυμα του Pranic Healing (World Pranic Healing Foundation).

Το Ιnstitute for Inner Studies Inc. έχει ως αποστολή την εξάπλωση των διδασκαλιών στο δυτικό ημισφαίριο ενώ το World Pranic Healing Foundation στις χώρες του Tρίτου Κόσμου.

Σήμερα το Pranic Healing και τα πνευματικά σεμινάρια του GrandMaster Choa Kok Sui είναι διαδεδομένα σε ολόκληρο τον κόσμο (ΗΠΑ και Καναδά, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ασία, Αυστραλία, Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή). Η ορθότητα των διδασκαλιών του GrandMaster Choa Κοκ Sui επαληθεύεται καθημερινά μέσα από την πρακτική εφαρμογή των θεραπευτών του Pranic Healing παγκοσμίως. Άντρες και γυναίκες από κάθε θρησκεία και κουλτούρα που βελτίωσαν την υγεία τους και την ζωή τους με καθοριστικό τρόπο, ενώ ενίσχυσαν την πνευματική τους ανάπτυξη.

Σε λιγότερο από 20 χρόνια ο GrandMaster Choa Κοk Sui εκπαίδευσε 10 «άριστους» θεραπευτές «Masters» Pranic Healers οι οποίοι μαθήτευσαν κοντά του και σήμερα διδάσκουν οι ίδιοι τις Ανώτερες Διδασκαλίες, διαδίδοντας το έργο του Ιδρυτή του Pranic Healing ανά την υφήλιο.

Με αλφαβητική σειρά οι Masters του Pranic Healing παγκοσμίως είναι οι ακόλουθοι:

Acharya-Master Daphne Bigcas

Acharya-Master Nona Castro

Acharya-Master Stephen Co

Acharya/ Master Hermie Corcuera

Acharya-Master Daniel Gorgonia

Acharya-Master Glenn Mendoza, MD & Master Marilag Mendoza

Acharya-Master Hector Ramos

Acharya-Master Santiago Aviles Lee, MD

Acharya-Master Faith Sawey