Επιλογή Σελίδας

MCKS Pranic Face Lift

Ομορφιά χωρίς νυστέρι!

Σε παλαιότερες και νεότερες κουλτούρες υπήρχε πάντα η έγνοια για την ομορφιά και την αισθητική εμφάνιση. Στο παρόν, σε κάθε σημείο του κόσμου, επικρατεί  μία αυξανόμενη ανάγκη και μία εμμονή με την ομορφιά και την εμφάνιση. Όλο και περισσότερες γυναίκες αλλά και άνδρες αναζητούν το συντριβάνι της νεότητας και κοιτάζονται επανειλημμένα στον καθρέφτη ελπίζοντας να βρουν τρόπους να φαίνονται νέοι και να διαγράψουν τις ρυτίδες.

Ένα όμορφο πρόσωπο είναι κάτι που κάθε άνθρωπος θα ήθελε να έχει. Το πρόσωπο είναι πάντα το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι παρατηρούν και ίσως η μοναδική βάση για κριτική και εντύπωση που διαρκεί. Καθώς τα μάτια είναι ο καθρέφτης της  ψυχής, το πρόσωπο είναι η αντανάκλαση και ορατή εικόνα της ομορφιάς, της υγείας και της ευτυχίας ολόκληρου του σώματος. Αν κάτι δεν είναι καλά εσωτερικά, αυτό φαίνεται στο πρόσωπο.

ΕΙΔΗ ΡΥΤΙΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Υπάρχουν δύο βασικά είδη ρυτίδων του προσώπου: οι δυναμικές ρυτίδες και οι στατικές ρυτίδες. Οι δυναμικές ρυτίδες είναι γραμμές του προσώπου που προέρχονται από επαναλαμβανόμενη δράση μιας μικρής ομάδας μυών που καταλήγουν στην έκφραση του προσώπου. Οι ρυτίδες σχηματίζονται λόγω των ενεργών κινήσεων του προσώπου. Οι στατικές ρυτίδες από την άλλη, είναι ορατές σταθερές ρυτίδες είτε κάποιος κάνει ή όχι  εκφράσεις στο πρόσωπο. Το βάθος των ρυτίδων μπορεί να είναι επιφανειακό ή βαθύ. Οι ρυτίδες μπορεί να είναι μικρές μεσαίες ή μεγάλες. Οι ρυτίδες του προσώπου μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε στο πρόσωπο. Οι μικρές ρυτίδες ίσως να εμφανιστούν αρχικά στο πλευρικό μέρος των ματιών, κάτω από τα μάτια και γύρω από το στόμα. Οι μεγάλες ρυτίδες ίσως να εμφανιστούν το μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια, στα μάγουλα και στο πλάι της μύτης και του στόματος. Άλλες τοποθεσίες των ρυτίδων είναι γύρω από τα χείλη, τη γέφυρα της μύτης κοντά στα αυτιά, να διασχίζουν το πηγούνι και στη γωνία του σαγονιού.

Ένα άτομο που είναι διαρκής πολεμιστής θα έχει οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο. Ένα άτομο που είναι συνεχώς θυμωμένο ή συνοφρυώνεται διαρκώς θα έχει κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια. Ένα δυστυχισμένο και λυπημένο άτομο θα εμφανίσει κρεμασμένες και καθοδικές ρυτίδες στο πρόσωπο και στο πλάι των ματιών και του στόματος.

Στις μέρες μας υπάρχει ένας καλός αριθμός διαθέσιμων προγραμμάτων για την ανανέωση του προσώπου. Υπήρξε έντονη διαμαρτυρία για μη χειρουργικές, μη επεμβατικές καλλυντικές διαδικασίες, λόγω των ανησυχιών για διάφορες επιπλοκές.

MCKS PRANIC FACE LIFT

Το Pranic Face Lift αναφέρεται σε μία τεχνική του MCKS Pranic Healing που εφαρμόζεται στο πρόσωπο με σκοπό την ανανέωση του προσώπου και τη μείωση των γραμμών και ρυτίδων του προσώπου. Το Pranic Face Lift είναι μία τεχνική χωρίς άγγιγμα, χωρίς πόνο, μη χειρουργική, μη παρεμβατική. Η αισθητική τεχνική του Pranic Healing αποσκοπεί στο να δείχνει κάποιος νεότερος και πιο υγιής.

Το Pranic Face Lift εξελίχθηκε από το μεγάλο ενδιαφέρον για το MCKS Pranic Healing και τις διαφορετικές εφαρμογές του στη ζωή. Ακολουθώντας τις αρχικές Pranic Healing εφαρμογές, οι ρίζες του Pranic Face Lift ξεκίνησαν στις αρχές του 2003 όταν ο Grand Master Choa Kok Sui εφάρμοσε προχωρημένες Pranic Healing τεχνικές στο πρόσωπο κάποιου μαθητή από το Λος Άντζελες. Αναπάντεχα το πρόσωπο του μαθητή άρχισε να φαίνεται πολύ νεότερο με την εξαφάνιση των ρυτίδων του προσώπου στις περισσότερες περιπτώσεις. Ήταν τόσο εντυπωσιακό, που ένας σημαντικός αριθμός Pranic θεραπευτών ζήτησε από το Master Choa μία ενεργειακή θεραπεία προσώπου. Στους επόμενους μήνες, το Pranic Face Lift εφαρμοζόταν από το Master Choa Kok Sui και άλλους Senior Pranic θεραπευτές με σημαντικά αποτελέσματα και μεγάλη επιτυχία.

MCKS Pranic FaceLift and Pranic Body Sculpting

Ανακαλύψτε μία επαναστατική ΝΕΑ μέθοδο ενεργειακής θεραπείας για την ομορφιά για άντρες και γυναίκες που σας επιτρέπει να φαίνεστε και να αισθάνεστε νεότεροι χωρίς χημικά, φάρμακα ή χειρουργείο. Μάθετε πώς:

  • Να μειώσετε τα σημάδια της γηρανσης
  • Να ανανεώσετε το πρόσωπο και να βελτιώσετε τη λάμψη του
  • Να θεραπεύσετε τα όργανα που συνδέονται με την ανανέωση του προσώπου
  • Να ενσωματώσετε την χρήση του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με σκοπό να επιταχύνετε τη θεραπευτική διαδικασία
  • Να διαλύσετε τις ενέργειες που κάνουν κάποιον να φαίνεται μεγαλύτερος από την βιολογική του ηλικία
  • Να διαλύσετε όλες τις ψυχο-συναισθηματικές συνθήκες που συμβάλλουν στην υπέρβαση του σωματικού βάρους
  • Να μάθετε και εξασκηθείτε στο Self-Pranic & Body Sculpting
  • Να σχηματίσετε την περιφέρεια της μέσης για μια πιο σέξυ εμφάνιση

Και πολλά περισσότερα!