Επιλογή Σελίδας

Prana for Life! με τον Master Stephen Co

2500x496_04_Prana for life_sosto
Prana για Φυσική Κατάσταση, Μακροζωία, Σωματική

και Πνευματική Ισορροπία

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ώρες Διεξαγωγής: 10:00-17:00
Κόστος: €135
Early Bird: €110 (μέχρι 15/02)
Ανοιχτό στο κοινό

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ PRANA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ, ΚΑΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

Ένα επαναστατικό σεμινάριο που θα βελτιώσει κάθε τομέα της ζωής σας!

Ελάτε να μάθετε ασκήσεις, πρακτικές και τεχνικές που δίνουν στον οποιονδήποτε – ανεξαρτήτως ηλικίας, πεποιθήσεων ή ικανοτήτων- τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη Ζωτική Ενέργεια του σώματός του για μέγιστη υγεία και θεραπεία!
Θα σας δοθεί η δυνατότητα να πάρετε την υγεία σας στα χέρια σας, να νικήσετε το άγχος, να διαχειριστείτε χωρίς προσπάθεια και κόπο τα συναισθήματά σας καθώς και να καθαρίσετε τα ενεργειακά σας πεδία με τεχνικές -βήμα προς βήμα- με αποτέλεσμα την επίτευξη Φυσικής και Πνευματικής Δύναμης.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΕ PRANA

Οι 5 Θιβετιανές Ασκήσεις για Νεότητα και Ζωτικότητα
Πέντε Δυναμικές Ασκήσεις για Υγεία, Ενέργεια και Προσωπική Δύναμη. Αυτή η αρχαία ακολουθία παραγωγής ενέργειας ονομάζεται “Θρυλική Πηγή της Νεότητας”.

Mentalphysics
Εξασκείστε τις 9 Ενεργειακές Αναπνοές για επαναφόρτιση μυαλού και σώματος. Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να εκτελεστούν από οποιαδήποτε ηλικία. Ένας υπέροχος τρόπος να ενισχύσετε τη ζωτικότητα στην καθημερινή σας ζωής μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά!

SuperBrain Yoga®
Η SuperBrain Yoga® αποτελείται από απλές και αποτελεσματικές τεχνικές για ενεργοποίηση και επαναφόρτιση του εγκεφάλου. Βασίζεται στις αρχές τις λεπτοφυούς ενέργειας και του ωτοβελονισμού για την επίτευξη αρμονίας μεταξύ των ενεργειών του αριστερού και δεξιού μέρους του εγκεφάλου.

Λίγα λόγια για το Master Stephen Co:

Ο Master Stephen Co αποτελεί κορυφαίο εισηγητή των ανώτερων διδασκαλιών του Grand Master Choa Kok Sui, είναι ένας από τους συνολικά 8 Master Pranic Healers, σε διεθνές επίπεδο. Συγγραφέας του best seller “Your Hands Can Heal You”, χαίρει εκτίμησης από διεθνούς κύρους προσωπικότητες όπως ο Deepak Chopra, o Francis Ford Coppola, η Oprah Winfrey και η Melanie Griffith. Μαζί με τη σύζυγο του Δάφνη, ίδρυσε το πρώτο κέντρο Pranic Healing στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθοδηγώντας εκατοντάδες απλούς ανθρώπους καθώς και ειδικούς υγείας, όπως γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, οδοντιάτρους και χειροπράκτες, να διδαχθούν και να εφαρμόσουν τις αρχές του Pranic Healing, προσφέροντας ανακούφιση και θεραπεία σε πολλαπλές κοινωνικές ομάδες.

Μέσω της πολυετούς και αφοσιωμένης ενασχόλησης, ο Master Co κέρδισε το σεβασμό της ιατρικής κοινότητας, εισάγοντας το Pranic Healing σε κάποια από τα μεγαλύτερα αμερικανικά νοσοκομεία, κάνοντας τους γιατρούς κοινωνούς της τεράστιας ενεργειακής τεχνογνωσίας του συστήματος. Γνωστός και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στα μεγάλα δίκτυα NBC και CBS, συντονίζει καθημερινά μέσω του pranichealing.com πλήθος ανοικτών διαλέξεων και διαλογισμών με ανοιχτή πρόσβαση στο ευρύ παγκόσμιο κοινό.

Χορηγός Επικοινωνίας :