Επιλογή Σελίδας

Nurturing – Η Οδύσσεια της Ψυχής, με τον Master Stephen Co

2500x496_Arhatic Nurturing_FINAL
Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Έναρξη: Μετά το τέλος του σεμιναρίου Arhatic Yoga Prep. (περί τις 19:00)
Κόστος: €80
Προσφορά για όσους λαμβάνουν μέρος στο σεμινάριο Arhatic Yoga: Είσοδος με Ελεύθερη Εισφορά (ελάχιστη εισφορά 20€)
ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ελάτε σε ένα ισχυρό βραδινό darshan με τον Master Stephen Co

Στη διάρκεια αυτής της πνευματικής συνάντησης θα μοιραστεί μαζί μας τη δυνατή ομιλία και τον διαλογισμό που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Πνευματικό Συνέδριο στο Bhutan.
Θέματα που παρουσιάζονται:

  • Τα μυστικά μακροζωίας της Χελώνας, του Γερανού και του Ελαφιού – Αρχαίες Βουδιστικές εικόνες περιέχουν τα μυστικά για απλές αλλά αποτελεσματικές τεχνικές που μπορούν να κρατήσουν το σώμα σου δυνατό και υγιές
  • Οι 4 αρμονικοί Φίλοι: μια επίσης πολυαγαπημένη Βουδιστική εικόνα. Ο Master Stephen Co θα αποκαλύψει τεχνικές δοσμένες από τον Master Choa Kok Sui στις Εσωτερικές Διδασκαλίες του Χριστιανισμού. Μάθετε εσωτερικές διδασκαλίες του Βουδισμού και Χριστιανισμού.

Η Οδύσσεια της Ψυχής όπως αποκαλύπτεται στο Katha Upanishad – Με τις διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui αυτά τα αρχαία κείμενα είναι πλέον εύκολο να αποκωδικοποιηθούν. Ο Master Stephen Co θα μοιραστεί βαθύτερα μυστικά και θα καθοδηγήσει το κοινό σε ένα ισχυρό διαλογισμό που διευρύνει τη συνείδηση!

Λίγα λόγια για τον Master Stephen Co:

Ο Master Stephen Co αποτελεί κορυφαίο εισηγητή των ανώτερων διδασκαλιών του Grand Master Choa Kok Sui, είναι ένας από τους συνολικά 8 Master Pranic Healers, σε διεθνές επίπεδο. Συγγραφέας του best seller “Your Hands Can Heal You”, χαίρει εκτίμησης από διεθνούς κύρους προσωπικότητες όπως ο Deepak Chopra, o Francis Ford Coppola, η Oprah Winfrey και η Melanie Griffith. Μαζί με τη σύζυγο του Δάφνη, ίδρυσε το πρώτο κέντρο Pranic Healing στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθοδηγώντας εκατοντάδες απλούς ανθρώπους καθώς και ειδικούς υγείας, όπως γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, οδοντιάτρους και χειροπράκτες, να διδαχθούν και να εφαρμόσουν τις αρχές του Pranic Healing, προσφέροντας ανακούφιση και θεραπεία σε πολλαπλές κοινωνικές ομάδες.

Μέσω της πολυετούς και αφοσιωμένης ενασχόλησης, ο Master Co κέρδισε το σεβασμό της ιατρικής κοινότητας, εισάγοντας το Pranic Healing σε κάποια από τα μεγαλύτερα αμερικανικά νοσοκομεία, κάνοντας τους γιατρούς κοινωνούς της τεράστιας ενεργειακής τεχνογνωσίας του συστήματος. Γνωστός και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στα μεγάλα δίκτυα NBC και CBS, συντονίζει καθημερινά μέσω του pranichealing.com πλήθος ανοικτών διαλέξεων και διαλογισμών με ανοιχτή πρόσβαση στο ευρύ παγκόσμιο κοινό.

Χορηγός Επικοινωνίας :