Επιλογή Σελίδας

CH

 

Pranic Κρυσταλλοθεραπεία

 

  «Ο κρύσταλλος είναι ένας συμπυκνωτής λεπτοφυούς ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απορροφά, να αποθηκεύει, να προβάλλει και να εστιάζει λεπτοφυείς ενέργειες. Κατά μία έννοια, είναι κάτι σαν επαναφορτιζόμενη μπαταρία που μπορεί να απορροφήσει, να αποθηκεύσει και να απελευθερώσει ηλεκτρική ενέργεια»

Master Choa Kok Sui

 

Προαπαιτούμενο: To Σεμινάριo Προχωρημένο Επίπεδο Pranic Healing (Advanced)

Στο σεμινάριο Pranic Κρυσταλλοθεραπείας θα μάθετε πώς να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη ενός πολύτιμου δώρου της μητέρας γης, των κρυστάλλων και των πολύτιμων λίθων. Οι ορυκτοί κρύσταλλοι κι οι πολύτιμοι λίθοι έχουν δική τους συνείδηση και ως εκ τούτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα ισχυρό μέσο θεραπείας, εάν γνωρίζετε πώς να τους καθαρίσετε, να τους προγραμματίσετε και να τους ενεργοποιήσετε, έχουν την δυνατότητα να απορροφήσουν αρνητικές ενέργειες και συναισθήματα.

Πολλά έχουμε ακούσει για τη χρήση των κρυστάλλων. Κάποιοι τους χρησιμοποιούν γιατί πιστεύουν ότι φέρνουν τύχη, άλλοι για προστασία και κάποιοι για θεραπεία. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη χρήση τους, διότι είναι ζωντανά όντα, και επηρεάζουν την ενέργειά μας, το σώμα μας και την ψυχολογία μας, θετικά ή αρνητικά.
Στην πραγματικότητα, φορώντας το κατάλληλο χρώμα κρυστάλλου δεν είναι αρκετό για να επιτευχθεί το αναμενόμενο αποτέλεσμα, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να τους καθαρίζετε και να τους προγραμματίζετε.

Στην Pranic Κρυσταλλοθεραπεία χρησιμοποιούμε τους κρυστάλλους ως εργαλεία θεραπείας. Κάθε κρύσταλλος έχει διαφορετική ποιότητα γι’ αυτό και η δράση του διαφέρει.
Γνωρίζοντας πώς να χρησιμοποιείτε τους κρυστάλλους, μπορείτε να τους μετατρέψετε σε ένα καταπληκτικό εργαλείο για να αυξήσετε τις θεραπευτικές ικανότητες σας και να βελτιώσετε την ευημερίας σας.
Η δράση της Κρυσταλλοθεραπείας είναι πολύ άμεση και γρήγορη και ο κρύσταλλος Laser είναι ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία που χρησιμοποιούμε.
Οι κρύσταλλοι μπορούν να αυξήσουν την θεραπευτική σας ικανότητα κατά 200 φορές ή και περισσότερο!

Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιείται συνήθως σε εξωτερικό χώρο, όπως κήπο ή δάσος, γιατί οι κρύσταλλοι ενεργοποιούνται καλύτερα στη φύση.

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα πρωτόκολλα Pranic Healing με τη βοήθεια των κρυστάλλων, χρειάζεστε ένα laser λευκού χαλαζία και μια σφαίρα λευκού χαλαζία επίσης. Πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κι αγοράσετε τους κρυστάλλους σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που ο Rama εισάγει από τη Βραζιλία κι Ινδία.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να:

  • Γνωρίζετε τις ιδιότητες των διαφόρων ορυκτών κρύσταλλων και πολύτιμων λίθων και το πώς λειτουργούν
  • Καθαρίζετε, προγραμματίζετε και ενεργοποιείτε τους κρυστάλλους σας για να τους χρησιμοποιήσετε για ένα συγκεκριμένο σκοπό
  • Καθαγιάζετε τους κρυστάλλους για να αυξήσουν την δύναμη τους
  • Χρησιμοποιείτε κρυστάλλους για γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία με Pranic Healing
  • Εξαγάγετε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα από την αύρα εύκολα και πιο αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας κρυστάλλους και ορυκτές πέτρες
  • Χρησιμοποιείτε τους κρυστάλλους, προκειμένου να δημιουργήσετε μια ασπίδα προστασίας από τις βρώμικες/συμφορημένες ενέργειες του ασθενή, κατά την διάρκεια μιας θεραπείας
  • Χρησιμοποιείτε κρυστάλλους, όπως δαχτυλίδια για να αυξήσετε την παραγωγικότητα, την ευημερία και την πνευματικότητα σας
  • Χρησιμοποιείτε κρυστάλλους για να προστατευθείτε από ψυχικές επιθέσεις
  • Χρησιμοποιείτε πολύτιμους λίθους για Pranic Healing θεραπεία, ακόμα και όταν ξεκουράζεστε

To σεμινάριο Pranic Healing με Κρυστάλλους είναι σχεδιασμένο για άτομα που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν κρυστάλλους για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να αυξήσουν την θεραπευτική τους ικανότητα.

Πόσο διαρκεί το σεμινάριο Pranic Κρυσταλλοθεραπείας;

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε ένα Σαββατοκύριακο

Συνήθης Ερωτήσεις

Οι κρύσταλλοι πρέπει να είναι διάφανοι, καθαροί, και τί μέγεθος είναι καλό να έχουν;

Μπορείτε να έχετε έναν απλό μη καθαρό κρύσταλλο, για αρχή. Σημασία έχει να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που όρισε ο Master Choa Kok Sui. Όσον αφορά το μέγεθος, συνιστάται να είναι τουλάχιστον το μήκος της παλάμης σας.

Πόσο κοστίζουν αυτοί οι κρύσταλλοι;

Το Laser κι η σφαίρα που είναι απαραίτητα για την εφαρμογή των τεχνικών της Pranic Κρυσταλλοθεραπείας, ξεκινάνε από περίπου 50€ το laser κι 20€ η σφαίρα.

Υπάρχει βιβλίο στα ελληνικά;

Ναι.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα /ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας. Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.
Grand Master Choa Kok Sui

 

Εγγραφείτε στην παρακάτω φόρμα

 

 

You are not allowed to view this page!