Επιλογή Σελίδας

MCKS Spiritual Business Management

MCKS Spiritual Business Management

(MCKS Πνευματική Διοίκηση Επιχειρήσεων)

«Ευλογείστε το προσωπικό σας. Οραματιστείτε τους να εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους ορθά και να παράγουν τα σωστά αποτελέσματα»
Master Choa Kok Sui

Μια επαναστατική προσέγγιση για την επιτυχημένη διαχείριση της ζωής και των επιχειρήσεων σας, ακολουθώντας εσωτερικούς νόμους. Αυτό το πρωτοποριακό σεμινάριο, που σχεδίασε ο Master Choa Kok Sui, χρησιμοποιεί μια επαναστατική προσέγγιση για την επιτυχία και την οικονομική ευημερία των οργανισμών & επιχειρήσεων, δίνοντας μια μοντέρνα και φιλική εικόνα στη διοίκηση. Διδάσκονται τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων, και που συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενίσχυση της επαγγελματικής αποδοτικότητας και παραγωγικότητας.

Αν είστε όπως οι περισσότεροι επιχειρηματίες δε θέλετε απλά να είστε καλοί σε αυτό που κάνετε αλλά θέλετε να είστε εξαιρετικοί. Εργαλεία που βοηθάνε έναν μέτριο ηγέτη να γίνει καταπληκτικός όπως βιβλία αυτοβοήθειας, διάφορες ιστοσελίδες, σχετικά σεμινάρια κλπ έχουν κάποια αξία αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον πιο δυνατό ηγέτη γκουρού: εσάς. Κανείς άλλος δεν μπορεί να ορίσει τον δικό σας δρόμο προς την εξέχουσα ηγεσία τόσο καλά όσο εσείς.

Γνωρίζοντας πώς να ηγείστε ώστε να καταφέρετε κάτι καλά θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε αυτές σας τις ικανότητες όταν τις χρειάζεστε.
Ηγέτες που χωρίς να το συνειδητοποιούν χρησιμοποιούν τους νόμους του σύμπαντος βιώνουν σημαντικές θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.

Στη σημερινή εποχή έχει αποδειχθεί πλέον και επιστημονικά πως η ενέργεια κινεί τα πάντα γύρω μας. Όλα όσα βλέπουμε στο περιβάλλον που κινούμαστε προϋποθέτουν την ύπαρξη ενέργειας, διαφορετικά δεν θα υπήρχαν. Η ενέργεια βρίσκεται εκεί ακόμη και όταν δεν το συνειδητοποιούμε, και ο τρόπος που επιλέγουμε να συνδεθούμε με αυτήν εξαρτάται από εμάς. Κατασπαταλάμε την ενέργειά μας στην προσπάθειά μας να επιβληθούμε σε ανθρώπους ή να ελέγξουμε καταστάσεις. Οτιδήποτε λέμε, σκεφτόμαστε ή κάνουμε συχνά έχει επιπτώσεις στο εργασιακό περιβάλλον (και όχι μόνο) που πυροδοτούν φυσικά αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Μαθαίνοντας να χρησιμοποιούμε ορθά την ενέργεια είμαστε σε θέση να διαλέγουμε πιο αποτελεσματικούς και ικανοποιητικούς τρόπους αντιμετώπισης, όταν νιώθουμε μη παραγωγικοί, εκνευρισμένοι ή απελπισμένοι. Έτσι μπορούμε να αξιολογούμε καταστάσεις γρηγορότερα και να προβαίνουμε σε εντυπωσιακές αλλαγές ανεξάρτητα από την προσωπική ή την επαγγελματική μας κατάσταση.

Η θεματική ύλη του σεμιναρίου περιλαμβάνει:
• Μυστικά ενδυνάμωσης της επιχείρησής σας, κάνοντας χρήση των Εσωτερικών Νόμων
• Αποτελεσματικές τεχνικές διαλογισμού και αναπνοών για τη διαχείριση του στρες
• Απλές τεχνικές επαναφόρτισης του φυσικού και νοητικού σώματος
• Αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου
• Την ανάπτυξη οξύνοιας και νοητικής διαύγειας
• Τη βελτίωση των επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων
• Δυναμικό πρότυπο Διοίκησης με βάση τις Επτά Ακτίνες (τα ανθρώπινα αρχέτυπα και τις τάσεις τους)

Και άλλα πολλά…

[half]

[/half]

 

 

 

 

 

 

 

 


Οι επτά ακτίνες – άρθρο