Επιλογή Σελίδας

MCKS Pranic Psychotherapy

Το σεμινάριο γίνεται στα Ελληνικά

Γιατί να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο αυτό στο Rama?

Διδάσκεστε τις τεχνικές PRANIC Healing για για την θεραπεία και ανακούφιση των συναισθηματικών, διανοητικών και ψυχολογικών παθήσεων και διαταραχών. Τα αρνητικά συναισθήματα και οι τραυματικές εμπειρίες είναι ουσιαστικά αρνητικές σκεπτομορφές και συναισθηματικές ενέργειες που κατοικούν στην αύρα και στα κύρια ενεργειακά κέντρα. Αυτές οι ενέργειες είναι συχνά δύσκολο να εξουδετερωθούν, απαιτώντας μήνες ή ακόμα και χρόνια παραδοσιακής ψυχοθεραπείας για να έχουμε οποιαδήποτε βελτίωση. Αλλά το PRANIC Psychotherapy (Ψυχοθεραπεία) σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξουδετερώσετε γρήγορα και ακίνδυνα αυτές τις ενεργειακές μορφές.

Προϋπόθεση : Να έχετε ήδη παρακολουθήσει το Μάθημα Advanced Pranic Healing (2ο Επίπεδο)

Στο PRANIC Psychotherapy θα μάθετε προηγμένες τεχνικές εξαγωγής (από τα προσβεβλημένα chakras), έτσι οι φοβίες, οι εξαρτήσεις και οι εθισμοί μπορούν να ανακουφιστούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα απο τα πιο σημαντικά στοιχεία του PRANIC Psychotherapy είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς ο ασθενής να χρειαστεί να αποκαλύψει οποιεσδήποτε, ενδεχομένως ενοχλητικές προσωπικές πληροφορίες. Είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο, μια φοβία να έχει εξαλειφθεί σε ποσοστό 70-90% από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια του μαθήματος ενθαρρύνουμε τους μαθητές να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αφαιρέσουν εντελώς τα συναισθηματικά προβλήματα που έχουν οι συμμαθητές τους.

Εδώ είναι μερικά από τα άλλα θέματα που καλύπτονται κατά την διάρκεια του μαθήματος PRANIC Psychotherapy :

Τεχνικές Αυτοθεραπείας για την ένταση, την οξυθυμία, τη θλίψη και την ανησυχία.
Τεχνικές επισκευής των κατεστραμμένων ή ραγισμένων προστατευτικών ιστών στα chakras για την αποφυγή μελλοντικών παρεισφρήσεων.
Τεχνικές εξαγνισμού αρνητικών ενεργειών που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και που μπορεί να σας κρατάνε μακριά από την επιτυχία.
Τεχνικές θεραπείας των αποτελεσμάτων ψυχικών επιθέσεων που μπορούν να μας προκαλέσουν ανησυχία, οξυθυμία, κακή τύχη ή ακόμα και οικονομική καταστροφή.
Τεχνικές προστατευτικών ασπίδων για να προστατευθούν τα «chakras», η αύρα και τα υλικά αγαθά σας.
Τεχνικές αφαίρεσης των αρνητικών επιρροών (π.χ., φθόνος, ζηλοτυπία, θυμός, κ.λπ.) άλλων ανθρώπων γύρω από σας.
Τεχνικές καθαρισμού, εξαγωγής και αποσύνθεσης αρνητικών ενεργειών και σκεπτομορφών, προβλημάτων όπως στατικές συμπεριφορές, φοβίες, εθισμοί (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά, τρόφιμα και γλυκά), όπως επίσης και της κατάθλιψης.

Και πολλά περισσότερα…

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Γιατί να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο αυτό στο Rama?