Επιλογή Σελίδας

BPH

Pranic Healing (Βασικό Επίπεδο)

«Το Pranic Healing είναι μια Γέφυρα για την ανάπτυξη της Ψυχής…
Είναι η “πύλη” προς τις Ανώτερες Διδασκαλίες»
Master Choa Kok Sui

Το PRANIC Healing (Επίπεδο 1) είναι προαπαιτούμενο για όλες τις άλλες σειρές μαθημάτων

Το Pranic Healing αποτελεί μία αρχαία στη βάση της επιστήμης και τέχνη της θεραπείας η οποία αναγνωρίζει το ανθρώπινο σώμα και στα δύο του μέρη: το φυσικό σώμα (αυτό που αγγίζουμε και κοιτάζουμε) και το ενεργειακό σώμα (αυτό που περιβάλλει και εμπεριέχει το φυσικό σώμα και οι ενορατικοί αποκαλούν αιθερικό σώμα). Πρόκειται για μία τεχνική που δεν αγγίζει το φυσικό σώμα του ασθενή, καθώς όλη η θεραπεία πραγματοποιείται στο ενεργειακό σώμα.

Το σύστημα της ενεργειακής αυτής ιατρικής, αναπτύχθηκε από το Master Choa Kok Sui. Το Pranic Healing αποτελεί ταυτόχρονα μια γέφυρα προς την πνευματικότητα. Ανοίγει νέους ορίζοντες. Με την κατανόηση του Pranic Healing, η συνειδητότητά μας διευρύνεται και μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας αλλά και τον κόσμο γύρω μας.

Με την επιθυμία να βοηθήσουμε και να θεραπεύσουμε τους άλλους ή και εμάς τους ίδιους, το ενεργειακό κέντρο (τσάκρα) της καρδιάς ανοίγει. Το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς είναι το κλειδί προς την πνευματική μας εξέλιξη. Η πρόσβαση σε αυτές τις διδασκαλίες, θα σας βοηθήσει να γίνετε ένα εργαλείο για τη θεραπεία των άλλων και αυτό θα οδηγήσει στην εξύψωση της συνειδητότητά σας και την ενεργοποίηση της καρδιά σας. Κατά συνέπεια θα σας καταστήσει ικανούς να αλλάξετε και να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας.

Ο πρώτος βασικός νόμος στον οποίο βασίζεται το Pranic Healing είναι ο νόμος της αυτοθεραπείας, μιας ικανότητας που στο σώμα μας υπάρχει έμφυτη, ακόμη και χωρίς πολλές φορές ο ασθενής να χρειαστεί να ακολουθήσει κάποια θεραπευτική αγωγή.

Ο δεύτερος νόμος πάνω στον οποίο έχει δομηθεί το Pranic Healing είναι ο νόμος της ζωτικής ενέργειας, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη ζωής. Με την αύξηση της ζωτικής ενέργειας στα μέρη που παρουσιάζουν κάποιο  πρόβλημα αλλά και σε ολόκληρο το σώμα η θεραπεία μπορεί να επιταχυνθεί, καθώς αυξάνεται ο ρυθμός της αυτοθεραπείας του σώματος.

Στο βασικό επίπεδο του Pranic Healing μας δίνεται η δυνατότητα να διδαχτούμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να θεραπεύουμε άμεσα και αποτελεσματικά ασθένειες άλλων, μαθαίνοντας βέβαια και την αυτοθεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα στο βασικό επίπεδο Pranic Healing διδάσκεστε:

 • Πώς να ευαισθητοποιείτε τα χέρια σας και πώς να κάνετε scanning, να αισθάνεστε δηλαδή το ενεργειακό σώμα του ασθενή. Μία μοναδική τεχνική που θα σας δείξει πώς να εντοπίζετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια στο ενεργειακό σώμα ώστε στη συνέχεια να επιλέξετε τα κατάλληλα βήματα για τη θεραπεία.
 • Πώς να καθαρίζετε, να ενεργοποιείτε και να σταθεροποιείτε την προβαλλόμενη ενέργεια, να την απελευθερώνετε και να κόβετε τον ενεργειακό δεσμό.
 • Πώς να απορροφάτε πράνα και πώς να το προβάλλετε στους ασθενείς με σκοπό τη θεραπεία τους
 • Πώς να κάνετε τους ασθενείς πιο δεκτικούς, προκειμένου να επιταχύνεται η πορεία της θεραπείας.
 • Αυτοθεραπεία αλλά και θεραπεία εξ αποστάσεως
 • Πώς μια ασθένεια σωματοποιείται
 • Το ενεργειακό σύστημα των 11 ενεργειακών κέντρων και τις βασικές λειτουργίες αυτών.
 • Pranic Αναπνοή: απλή αλλά ταυτόχρονα δυναμική τεχνική! Αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειάς σας μέσα σε λίγα λεπτά!
 • Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές: μέσα από αυτόν τον υπέροχο διαλογισμό επιτυγχάνεται η κοσμική συνείδηση ή διαφώτιση. Κατά τη διάρκειά του γινόμαστε ένα κανάλι για τη θεϊκή ενέργεια που ρέει προς τα κάτω και μας γεμίζει με θεϊκό φως, αγάπη και δύναμη. Ταυτόχρονα, ο διαλογισμός αυτός αποτελεί και μια μορφή προσφοράς, καθώς ευλογούμε ολόκληρη τη γη με ευγενική καλοσύνη και αγάπη
 • Δόμηση χαρακτήρα: ένα σημαντικό κομμάτι της διδασκαλίας του Pranic Healing αποτελεί η δόμηση του χαρακτήρα, ο προσανατολισμός μας δηλαδή προς την κατάκτηση των αρετών εκείνων που θα μας κάνουν ταυτόχρονα καλύτερους ανθρώπους, καλύτερους θεραπευτές και θα μας εξυψώσουν πνευματικά

Τι πετυχαίνετε με το Pranic Healing;

 • Προληπτική θεραπεία: καθώς η θεραπεία πραγματοποιείται στο ενεργειακό σώμα του ασθενή, πολλές φορές και μόνο καθαρίζοντάς το από τη συμφόρηση μπορεί να προληφθεί κάποια ασθένεια που δεν είχε ακόμη σωματοποιηθεί (οι ασθένειες εμφανίζονται αρχικά στο ενεργειακό σώμα και αργότερα εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα)
 • Θεραπεία ασθενειών όπως: αρθρίτιδα, καρδιοπάθειες, ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος, υπέρταση, αναπνευστικά προβλήματα, κρυολόγημα και πολλές ακόμη απλές αλλά και πολύπλοκες ασθένειες
 • Αυξάνετε το ρυθμό της αποθεραπείας κατά τρεις φορές ή και περισσότερο από τον κανονικό

Ποιος μπορεί να μάθει Pranic Healing;

 • Οποιοσδήποτε διαθέτει μέση νοημοσύνη, μέση ικανότητα συγκέντρωσης και ανοιχτό μυαλό μπορεί να μάθει την τεχνική του Pranic Healing. Στη συνέχεια απαιτείται μόνο εξάσκηση και επιμονή στην εφαρμογή των τεχνικών που θα διδαχτείτε.

Πόσο διαρκεί ένα σεμινάριο Pranic Healing;

 • Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε ένα Σαββατοκύριακο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα /ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας. Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.
Grand Master Choa Kok Sui

Οι επαναλήψεις για τα μέλη του Rama είναι με ελάχιστη εισφορά 10€ (ισχύει μόνο για την Αθήνα).

Εγγραφείτε στην παρακάτω φόρμα

 

You are not allowed to view this page!