Επιλογή Σελίδας

MCKS Kriya $hakti

Kriya$

Στην αναζήτηση της ευημερίας είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε πως τα χρήματα δεν είναι κάτι το κακό. Τα χρήματα αποτελούν και αυτά μια μορφή ενέργειας και αποκτούν αρνητική ή θετική διάσταση στα χέρια αυτού που τα χρησιμοποιεί και εξαιτίας των λόγων για τους οποίους τα χρησιμοποιεί. Επιπλέον, τα χρήματα αποτελούν βασικό μέσο για την πνευματική εξέλιξη. Όταν κάποιος έχει λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα μπορεί να αφοσιωθεί απρόσκοπτα στην πνευματική του καλλιέργεια καθώς δεν περιμένει κανείς απο κάποιον που πεινάει ή στερείται να έχει την όρεξη και την ψυχική δύναμη να ασχοληθεί με την ψυχή και το μυαλό του. Επομένως αν κάποιος δουλεύει πολύ θα καταφέρει και να αποκτήσει περιουσία αλλά και να εξελιχθεί πνευματικά. Σωστά; Δυστυχώς όχι!

Συχνά συναντάμε ανθρώπους οι οποίοι παρότι καταναλώνουν μεγάλο μέρος της μέρας τους και της ψυχικης  τους ενέργειας στην εργασία τους, δεν καταφέρνουν ποτέ να επιτύχουν και να αποκτήσουν ευημερία. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί δεν το θέλουν αρκετά αλλά γιατί επιδιώκουν την καταξίωση με λάθος τρόπο. Όταν κάποιος δεν έχει αυτοπεποίθηση και νιώθει οτι είναι κατώτερος των περιστάσεων ή παραμένει καθηλωμένος στις αποτυχίες και τα λάθη του παρελθόντος, όσο και να δουλέψει θα το κάνει μάταια καθώς δημιουργεί δυνατές αρνητικές σκεπτομορφές που δεν τον αφήνουν να επιτύχει τους στόχους του και καταλήγει έτσι να βάζει ο ίδιος εμπόδια στην ευημερία του χωρίς τις περισσότερες φορές καν να το καταλαβαίνει. Ο σωστός δρόμος για να επιτύχει κάποιος την ευημερία είναι μέσω μιας εκ των διδασκαλιών του Master Choa Kok Sui που ονομάζεται Kriyashakti.

Η Kriyashakti είναι η Επιστήμη και Τέχνη της Υλοποίησης της Ευημερίας και Αφθονίας και χρησιμοποιεί την Ενέργεια και τη Δύναμη της Σκέψης. Μέσω αυτής μπορούμε να δημιουργήσουμε ισχυρές θετικές σκεπτομορφές με σκοπό την ευημερία μας και έτσι να πραγματοποιήσουμε προσωπικά μας όνειρα και ευχές, οικογενειακούς και πνευματικούς στόχους καθώς και επιχειρηματικά σχέδια.  Επειδή η ευημερία αποτελεί ένα είδος ενέργειας και άρα διέπεται από τους νόμους της έλξης και της απώθησης,  τα chakras επηρεάζουν άμεσα την ευημερία και το πόσο μπορούμε να επιτύχουμε. Η Kriyashakti αποτελεί σημαντικό εργαλείο ώστε να ενεργοποιήσουμε το τσάκρα της αφθονίας και να καταφέρουμε να αποβάλλουμε την αρνητική ενέργεια της φτώχειας και να νιώσουμε ζωντανοί, σίγουροι για τον εαυτό μας και επιτυχημένοι. Επιπλέον μέσω του σεμιναρίου Kriyashakti θα μάθετε:

  • Να δημιουργείτε ισχυρές σκεπτομορφές με 7 αποτελεσματικούς τρόπους
  • Τον Διαλογισμό στην Ευημερία που σχεδιάστηκε για να σας απαλλάσει από τους μακροχρόνιους αρνητικούς προγραμματισμούς από την παιδική ηλικία ώστε να ελκύετε συνεχώς ευημερία και πλούτο
  • Να τιθασεύετε τη Δύναμη των Σκεπτομορφών και του Ομιλούντος Λόγου για να επιταχύνετε την πραγματοποίηση των ονείρων σας και των σχεδίων σας
  • Να χρησιμοποιείται τις μούντρα (mudras) που είναι γνωστές μόνο σε εξελιγμένους θεραπευτές παλιότερων εποχών
  • Πώς να χρησιμοποιείτε τη δύναμη των χρημάτων και της αφθονίας για να επιταχύνετε την πνευματική σας ανάπτυξη
  • Την Τέχνη του Δούναι και Λαβείν