Επιλογή Σελίδας

MCKS Higher Clairvoyance

HigherClairvoyance

MCKS Higher Clairvoyance

(Aνώτερη Ενόραση)

Όλοι έχουν τη δυνατότητα να «δουν» διορατικά. Αυτό το πρακτικό σεμινάριο αποκαλύπτει κρυμμένες αρχές και αρχαία μυστικά για την ανάπτυξη των «Ανώτερων Ματιών» ή όπως αλλιώς αναφέρεται στη λογοτεχνία της Ανατολής, «Μάτια του Βούδα». Χρησιμοποιώντας αυτές τις ευαίσθητες «κάμερες» θα είστε ικανοί, εύκολα και γρήγορα, να αντιληφθείτε την αύρα, τα τσάκρα και άλλες λεπτοφυείς ενέργειες. Επιτρέψτε στον Master Choa να σας δείξει τις απλές και εύκολες τεχνικές ενόρασης. Οι τεχνικές αυτές χρησιμοποιούνται από εξελιγμένους Πρανικούς Θεραπευτές και από Διορατικούς Υψηλού Επιπέδου.
Θα εξασκηθείτε σε έναν ειδικό «Διαλογισμό Χρωμάτων του Ουράνιου Τόξου» για να ευαισθητοποιήσετε τον εγκέφαλο και το νευρικό σας σύστημα ώστε να καταγράψετε τα αστρικά χρώματα. Αυτό επίσης βελτιώνει την επίγνωση στα συνειδητά όνειρα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, θα μάθετε πώς να ανιχνεύετε τις συμφορημένες ενέργειες και τα μη ισορροπημένα τσάκρα με τις διορατικές σας ικανότητες.

Θα μάθετε ειδικές ασκήσεις για να αναπτύσσετε συνεχώς και να βελτιώνετε τις διορατικές σας ικανότητες.

Θα παρατηρείτε διορατικά: την Εσωτερική Αύρα, τις Ακτίνες της Υγείας, την Εξωτερική Αύρα, τα τσάκρα της Κορώνας, της Καρδιάς, της Βάσης

και πολλά άλλα…