Επιλογή Σελίδας

MCKS Feng Shui

aaaaaa

MCKS Feng Shui

Τεχνικές Feng Shui, επιβεβαιωμένες διορατικά, που προέρχονται από ένα απόσταγμα Κινέζικων, Θιβετιανών και Ινδικών Παραδόσεων.

Αυτό που επιτυγχάνει το Feng Shui είναι να φτιάχνει ένα υγιέστερο, πιο χαρούμενο και πιο δημιουργικό περιβάλλον. Σε αντάλλαγμα, σε κάνει να αισθάνεσαι πιο επιτυχημένος και ευημερής. Σύμφωνα με το Pranic Healing όλα είναι ενέργεια. Το σπίτι μας έχει ενεργειακό πεδίο, τα κτίρια μας έχουν ενεργειακό πεδίο άρα εάν νιώθουμε καλά και θετικοί αλλά μπούμε στο σπίτι μας και υπάρχουν πράγματα που παίρνουν την ενέργεια μας, ίσως αρχίσουμε να νιώθουμε άσχημα. Εάν έχετε καλό Feng Shui στο σπίτι σας, θα νιώθετε πολύ καλύτερα και επιτυχημένοι στη ζωή σας.

Ο Grand Master Choa Kok Sui αποκαλύπτει τα μυστικά του Feng Shui, τα οποία ποτέ πριν δεν είχαν αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό. Ο Grand Master Choa Kok Sui έλαβε άμεση γνώση από το Δάσκαλο του, Mahaguruji Mei Ling και δέχτηκε την βοήθεια διορατικών για να παρατηρήσει τις ενέργειες διαφορετικών κατευθύνσεων και μορφών και πώς αυτές επηρεάζουν την υγεία, τον πλούτο και την πνευματικότητα . Το μυστικό Κατευθυντήριο Feng Shui σας διδάσκει τα ακριβή σημεία προέλευσης πάνω στην πυξίδα των Πνευματικών Ενεργειών και Ενεργειών Ευημερίας. Θα “σκανάρετε” τα πορτοφόλια και τα καρνέ επιταγών για να επιβεβαιώσετε τα αποτελέσματα της ευημερίας. Κανένα άλλο σεμινάριο Feng Shui δεν το κάνει αυτό!