Επιλογή Σελίδας

MCKS Advanced Pranic Healing

MCKS Advanced Pranic Healing

Το σεμινάριο γίνεται στα Ελληνικά

Οι επαναλήψεις για τα μέλη του Rama είναι Δωρεάν.

Γιατί να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο αυτό στο Rama?

Στο ADVANCED PRANIC HEALING, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε έγχρωμο prana για γρηγορότερες, και αποτελεσματικότερες θεραπείες. Το έγχρωμο prana έχει μια πιο εξειδικευμένη επίδραση στο ενεργειακό σώμα και τα chakras.

Προϋπόθεση : Να έχετε ήδη παρακολουθήσει το Σεμινάριο Basic Pranic Healing (1ο Επίπεδο)

Εδώ είναι μερικά από τα άλλα θέματα που καλύπτονται κατά την διάρκεια του μαθήματος Advanced PRANIC Healing:

Προηγμένες τεχνικές θεραπείας με έγχρωμο prana: Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τη σωστή αναλογία, τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων και την σωστή απόχρωση του prana.
Προηγμένο «Scanning»: Θα μάθετε να ερμηνεύετε και να αξιολογείτε γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα την αύρα, τα chakras, κτλ.
Ισχυρές εξειδικευμένες τεχνικές θεραπείας: Θα μάθετε τη γρήγορη θεραπεία των τραυμάτων, τεχνικές μοριακής αναγέννησης, τεχνικές καθαρισμού των εσωτερικών οργάνων, τεχνικές καθαρισμού του αίματος και τεχνικές ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος.
Υψηλού επιπέδου μέθοδοι για να αυξήσετε την έμφυτη δυνατότητα αυτοθεραπείας του σώματος: Θα μάθετε τεχνικές για το AIDS, τον καρκίνο, το έμφραγμα, το διαβήτη, το σύνδρομο Κundalini (κατάσταση στην οποία η αύρα είναι υπερ-ενεργοποιημένη) και άλλες βαριές ασθένειες.
Καθοδηγητική θεραπεία: Θα μάθετε να επιταχύνετε τη θεραπεία και την αποκατάσταση επηρεάζοντας και επαναπρογραμματίζοντας την συνείδηση των ασθενών κυττάρων και οργάνων.
Και πολλά περισσότερα…

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO….

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Γιατί να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο αυτό στο Rama?