Επιλογή Σελίδας

Master Hector @ Thessaloniki

O Master Hector Ramos,

προσωπικός μαθητής του Grand Master Choa Kok Sui

θα διδάξει στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά!

Ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με διδασκαλίες Pranic Healing!

O Master Hector Ramos θα διδάξει 2 ιδιαίτερα σεμινάρια με διδασκαλίες και τεχνικές του Master Choa Kok Sui που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να αποκοπείτε από αρνητικούς-βλαβερούς ανθρώπους και περιβάλλοντα.

Επιπλέον, παράλληλα με αυτά τα σεμινάρια που θα σας αλλάξουν τη ζωή, την Κυριακή θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μια ιδιωτική θεραπεία Pranic Healing από αυτόν τον Master του Pranic Healing!

 

 

1. Θεραπεύστε τις σχέσεις σας με το Pranic Healing και φέρτε αρμονία στη ζωή σας!

Ημερ/νία: Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ώρα: 10:00-17:00

Κόστος: 70€

Προσφορά πακετου για τα δύο workshops: 100€

Εγγραφές: Νίκος: 6978210268, Στεφανία: 6972058064

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Θα θέλατε να γνωρίζετε τον τρόπο να δημιουργήσετε θετικές προϋποθέσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις;

Ελάτε σε αυτό το σεμινάριο, μάθετε το πώς λειτουργούν οι σχέσεις σε ενεργειακό επίπεδο και μεταμορφώστε τη ζωή σας!

Prana είναι η ζωτική ενέργεια που υπάρχει άφθονη γύρω μας.

Οι σχέσεις είναι ανταλλαγή ενέργειας, εν μέρει με τη μορφή σκέψεων και συναισθημάτων.

To Pranic Healing του Master Choa Kok Sui χρησιμοποιεί εσωτερικές τεχνικές για να διαλύσει τις αρνητικές σκέψεις και συναισθηματικά μοτίβα που πιθανόν υπάρχουν σε μια σχέση.

Τι θα μάθετε:

·         Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην ενέργεια – Μάθετε το πώς να διαχειρίζεστε τη ροή ενέργειας με παραγωγικό τρόπο στις προσωπικές, οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις

·         Το πώς η ποιότητα μιας σχέσης επηρεάζεται ενεργειακά από το περιβάλλον

·         Το πώς να βελτιώσετε τις καθημερινές σας σχέσεις αποφεύγοντας παλιά μοτίβα συμπεριφοράς και δικές σας ενέργειες οι οποίες σας οδηγούν στη δημιουργία αρνητικών σκέψεων για τους γύρω σας

·         Τι είναι μια ψυχική ένωση και πώς οι ανθρώπινες σχέσεις συνδέονται με αυτές;

·         Το γιατί τα chakras της καρδιάς 2 ατόμων πρέπει να είναι ενεργοποιημένα και συντονισμένα μεταξύ τους για να δημιουργηθεί μια “ένωση καρδιάς”;

·         Τι είναι οι καρμικές σχέσεις και τί σκοπεύουν να μας διδάξουν στη ζωή;

·         Το αληθινό νόημα της αγάπης μέσα από τη δύναμη της συγχώρεσης.

·         Μια εύκολη τεχνική για να ενισχύσετε τα θετικά στοιχεία του συντρόφου σας.

·         Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε και να προστατέψετε τα ενεργειακά σας επίπεδα στην εργασία, στα κοινωνικά περιβάλλοντα και στις οικογενειακές σας σχέσεις;

Και πολλά περισσότερα!

Βιώστε εσωτερική γαλήνη και ενότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς ο Master Hector Ramos μας καθοδηγεί σε έναν ισχυρό διαλογισμό στη συγχώρεση και την ευγενική καλοσύνη.

 

2. Τεχνικές αποκοπής ενεργειακών συνδέσεων

Ημερ/νία: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Ώρα: 10:00-14:00

Κόστος: 50€

Προσφορά πακετου για τα δύο workshops: 100€

Εγγραφές: Νίκος: 6978210268, Στεφανία: 6972058064

ΜΟΝΟ ΓΙΑ PRANIC HEALERS

 

Όταν αλληλεπιδρούμε με τους άλλους, αυτά που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε ή λέμε, δημιουργούν συγκεκριμένες ενεργειακές χορδές. Αυτές οι ενεργειακές χορδές μπορεί να είναι είτε θετικές είτε αρνητικές. Με τον ίδιο τρόπο, όταν κάποιος σκέφτεται, νιώθει και λέει κάτι για εμάς, δημιουργεί επίσης ενεργειακές χορδές προς εμάς. Όταν αυτές οι χορδές προσκολληθούν επάνω μας μπορούν να τραβούν ενέργεια από εμάς και να μας κάνουν να αισθανόμαστε αδύναμοι ή να επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο την πνευματική και συναισθηματική μας υγεία. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να μας επηρεάσει σωματικά και ψυχολογικά.

Σε αυτό το 2ώρο σεμινάριο, ο Master Hector Ramos θα μας δείξει συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποκοπούμε από τις υπάρχουσες χορδές και το πώς να προστατέψουμε τον εαυτό μας αποτρέποντας μελλοντικές χορδές να προσκολληθούν πάνω μας. Θα μάθουμε επίσης το πώς να διαλύσουμε τις δικές μας σκέψεις και τα συναισθήματα που μας προκαλούν προβλήματα καθώς μας κάνουν να δημιουργούμε χορδές σε παλιές εμπειρίες αλλά και μελλοντικά συμβάντα που μας αγχώνουν, επηρεάζοντας έτσι τις σχέσεις μας με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας.

 

 

3. Θεραπείες Pranic Healing από τον Master Hector Ramos

Για περιορισμένο αριθμό θεραπειών,

δηλώστε τη συμμετοχή σας έγκαιρα !

Ημερ/νία: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Για να κλείσετε ραντεβού: Νίκος: 6978210268, Στεφανία: 6972058064

 

Κλείστε το ραντεβού σας για μια θεραπεία Pranic Healing πάνω στο θέμα υγείας που σας απασχολεί και βιώστε μια μοναδική εμπειρία θεραπείας από ένα Master του Pranic Healing και προσωπικό μαθητή του Master Choa Kok Sui!