Επιλογή Σελίδας

MCKS Εσωτερικές Διδασκαλίες του Ινδουισμού

Prerequisites : MCKS Arhatic Yoga Prep. OR MCKS Advanced Pranic Healing + MCKS Achieving Oneness with the Higher Soul

“Κατανοώντας τις εσωτερικές διδασκαλίες του ινδουισμού, ο αναγνώστης δεν θα εκτιμήσει μόνο την έμφυτη σοφία αυτής της θρησκείας. Θα μάθει επίσης πολλές τεχνικές οι οποίες είναι σημαντικό κομμάτι των πνευματικών πρακτικών.”

Master Choa Kok Sui

 
 
 
 
Ανακαλύψτε τα μυστήρια πίσω από τη φύση των διαφόρων ινδικών θεοτήτων και πως μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ενέργειές τους με στόχο την Εσωτερική μεταμόρφωση και αυτοΐαση.

Παρότι πολλοί πιστεύουν ότι ο ινδουισμός είναι μία πολυθεϊστική θρησκεία, στην βαθύτερη ουσία του, μοιράζεται πολλά από τα βασικά πιστεύω των μεγαλύτερων θρησκειών του κόσμου όπως είναι ο Χριστιανισμός, ο Βουδισμός και το Ισλάμ καθώς εμπεριέχει πολλές παγκόσμιες αλήθειες. Επιπλέον, σαν θρησκεία είναι γεμάτη συμβολισμούς οι οποίοι έχουν εφαρμογή στις ζωές των ανθρώπων κάθε θρησκείας και κάθε υπόβαθρου.

Αυτό το σεμινάριο σας παρουσιάζει μία ρεαλιστική προσέγγιση για την κατανόηση του Ενός και Παγκόσμιου Θεού μέσα από μία θρησκεία παλαιότερης των 8000 ετών. Ο Master Choa Kok Sui, βασιζόμενος στον πλούτο των γνώσεων του πάνω στις διάφορες θρησκείες και κουλτούρες και έχοντας άμεση σύνδεση με τον Δάσκαλο του, καταρρίπτει τα δεισιδαιμονικά πιστεύω και αποκαλύπτει τα εσωτερικά νοήματα και τη σημασία πίσω από τις διαφορετικές θεότητες, τα σύμβολα και τις τελετές που σχηματίζουν ένα ζωτικό κομμάτι αυτής της ισχυρής θρησκείας. Όλα αυτά παρουσιάζονται από τον προσωπικό του μαθητής και Master Pranic Healer, Master Hector Ramso ο οποίος έχει ζήσει στην Ινδία για πάνω από 10 χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά τις λεπτομέρειες αυτής της ιδιαίτερης θρησκείας.

Θέματα που καλύπτονται:

Γιατί ο Ganesha έχει κεφάλι ελέφαντα; Πως συνδέεται με την Kundalini Shakti; Γιατί μόνο ένας χαυλιόδοντας;
Γιατί ο Shiva και ο Krishna εμφανίζονται με μπλε δέρμα; Πως επιταχύνει την πνευματική μας ανάπτυξη και τα Indigo παιδιά;
Ήταν πράγματι ο Hanuman πίθηκος, γιατί είναι τόσο ισχυρός; Μάθετε και δαμάστε το μυστικό της Δύναμης του Hanuman!
Μάθετε και εξασκείστε τα μυστικά των βασικών ινδουιστικών μάντρας όπως:
Om Namah Shivaya – αποκτήστε πρόσβαση στην πλευρά της Δύναμης της Ψυχής

Gayatri Mantra – για θεϊκή καθοδήγηση, Προστασία και για να αφυπνίσετε το Buddhi

Lakshmi Mantra – Δημιουργήστε Αφθονία και Ευημερία

…Και πολλά ακόμα!