Επιλογή Σελίδας

Grand Master Choa Kok Sui Arhatic Yoga Ashram, India

111

To GMCKS Arhatic Yoga Ashram υπήρξε το Όραμα και Όνειρο του Grand Master Choa Kok Sui. Αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της αποστολής του να διαδώσει τις διδασκαλίες του Pranic Healing & Arhatic Yoga. Ο Δάσκαλος ήταν αφοσιωμένος στο χτίσιμο ενός όμορφου Ashram όπου αφοσιωμένοι ασκούμενοι της Arhatic Yoga από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να έρθουν και να κάνουν εντατική πρακτική.

Το Ashram απλώνεται σε μια τεράστια έκταση με γραφική γη που περικυκλώνεται από καταπράσινους λόφους και κοιλάδες. Είναι ένας παράδεισος απομονωμένος από τον έξω κόσμο, όπου οι Arhatic Yogis από όλο τον κόσμο ανανεώνονται από την πληθώρα του φρέσκου ‘prana’ που υπάρχει εκεί.

Ο αγαπημένος μας δάσκαλος με πολλή προσοχή επέλεξε αυτή την τοποθεσία για τις χώρους που συμβάλλουν στην Πνευματική Ανάπτυξη. Ο Master Choa Kok Sui σχεδίασε τις αίθουσες διαλογισμού και τα δωμάτια για τη διαμονή σύμφωνα με τις αρχές του Pranic Feng Sui με σκοπό τα καλύτερα δυνατά πνευματικά οφέλη.

19111

Το Administration Unit αποτελείται από τον χώρο υποδοχής, τις αίθουσες διδασκαλίας, τη βιβλιοθήκη, το θεραπευτήριο και την αποθήκη. Τα μονοπάτια και οι δρόμοι για περίπατο από την αίθουσα της Διοίκησης συνδέονται με στούντιο διαμερίσματα που επίσης οδηγούν σε μικρά πάρκα, κήπους και αποκλειστική περιοχή για πνευματική άσκηση.

Το πρόγραμμα για την πρακτική στην Arhatic Yoga Ashram σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη φροντίδα από το Grand Master Choa Kok Sui για να εγγυηθεί την ασφαλή και ισορροπημένη εξέλιξη των Arhatic Yogis όσο διαμένουν στο Ashram.

Η Πνευματική Ζώνη αποτελείται από δύο μεγάλες Αίθουσες Διαλογισμού σχεδιασμένες από το Grand Master Choa Kok Sui. Η πρώτη αίθουσα χρησιμοποιείται για την πρακτική στην Arhatic Yoga, GMCKS σεμινάρια, retreats, ομιλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα. Η δεύτερη αίθουσα χρησιμοποιείται για την πρακτική των Επιπέδων 3 και άνω της Arhatic Yoga.

Οι δέκα Master Pranic Healers επισκέπτονται το Ashram ετησίως και διδάσκουν ανώτερα σεμινάρια που παρακολουθούνται από χιλιάδες Arhatic Yogis.