Επιλογή Σελίδας

GMCKS Ενεργειακές Τεχνικές Προστασίας με τον Master Stephen Co & τον Master Hector Ramos (Audio)

Αυτός ο Διαλογισμός θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στη Θεική σας Φύση, θα σας καθοδηγήσει, θα σας προστατέψει και θα σας προσφέρει θεραπεία.

Στην πολυάσχολη και γεμάτη άγχος ζωή μας είναι εύκολο να ξεχνάμε να εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για τις άπειρες ευλογίες που λαμβάνουμε. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, είμαστε ευλογημένοι με τη Ζωτική Ενέργεια η οποία μας συντηρεί και δίνει ζωή στο σώμα μας. Το ταξίδι της Ζωής μπορεί να εμπεριέχει δοκιμασίες, προκλήσεις και επώδυνα μαθήματα άλλα αν μείνουμε πιστοί στην αλήθεια που μας διδάσκει και ο Master Choa Kok Sui, ότι δηλαδή δεν είμαστε το σώμα, τα συναισθήματα ή οι σκέψεις μας, αλλά η Ψυχή, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε ότι η κάθε εμπειρία έχει σκοπό η Ψυχή να μεγαλώσει, να μάθει, να εξελιχθεί.

Μέσα από αυτόν τον διαλογισμό θα βιώσετε το αληθινό νόημα της Θείας Πρόνοιας σε κάθε τομέα της ζωής σας. Θα κατανοήσετε την Πανταχού Παρουσία του Θεικού Φωτός η οποία προσφέρει διαύγεια και θα επικαλεστείτε συνεχή καθοδήγηση, βοήθεια και ισχυρή προστασία για κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σας. Αυτός ο Διαλογισμός προσφέρει εσωτερική γαλήνη, δύναμη και διαφώτιση σε καιρούς ανάγκης, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει την Αύρα σας με ειρήνη και δύναμη.