Επιλογή Σελίδας

Founder’s Day – 15 Αυγούστου

FoundersD

Στις 15 Αυγούστου γεννήθηκε ο Grand Master Choa Kok Sui, ο ιδρυτής του Pranic Healing. Αυτή η ημερομηνία, αποτέλεσε την ημέρα που ήρθε στη γη μια ψυχή πολύ εξελιγμένη, που έμελλε να αποκαλύψει πολύτιμες γνώσεις. Καθώς ερχόμαστε σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, ο τρόπος σκέψης και δράσης αλλάζει σε όλα τα επίπεδα.

Το έργο που μας κληροδότησε είναι ανεκτίμητο, μας αποκάλυψε πολύτιμες διδασκαλίες που έμεναν κρυφές για αιώνες και χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά και μόνο από πολύ συγκεκριμένους πνευματικούς ανθρώπους. Μοιράστηκε με τον κόσμο με αγάπη και σεβασμό γνώσεις που βοηθούν να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας και να καλυτερεύσουμε ως άνθρωποι. Το Pranic Healing & η Arhatic Yoga δεν είναι μόνο μία θεραπευτική τέχνη, είναι το μονοπάτι που οδηγεί στη Φώτιση και στην Αγάπη.

Κάθε χρόνο, στις 15 Αυγούστου, ημέρα της γέννησης του Master Choa Kok Sui πραγματοποιούνται Διαλογισμοί, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ημερίδες αναφορικά με το έργο του. Η πρακτική της Ευγενικής Καλοσύνης προς όλα τα όντα, ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς του να γίνει η ανθρωπότητα πιο πνευματική.