Επιλογή Σελίδας

Δίδυμες Καρδιές με Ψυχοθεραπεία

MTH

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με Ψυχοθεραπεία βασίζεται στο διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές στον οποίο ο Master Choa Kok Sui έχει εισαγάγει ένα επιπλέον κομμάτι που έχει ως σκοπό, την ψυχοθεραπεία του διαλογιζόμενου. Η πρακτική αυτή διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές και επιπρόσθετα συμβάλλει στην ψυχολογική αποφόρτιση του διαλογιζόμενου από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, προσφέροντας του κάτι ανεκτίμητο, την εσωτερική του ηρεμία και γαλήνη.

Ο σύγχρονος πολιτισμός ενώ προσφέρει πολλά εφόδια στον άνθρωπο από πολύ μικρή ηλικία σχετικά με το πώς μπορεί να διαχειρίζεται τα πρακτικά προβλήματα με τη χρήση της λογικής, εν τούτοις δεν εστιάζει το ίδιο στην προσφορά εφοδίων για τη διαχείριση των συναισθημάτων. Επομένως ενώ οι περισσότεροι είναι σε θέση να λύσουν πρακτικά προβλήματα της ζωής και της καθημερινότητας όπως η διαχείριση των οικονομικών, ή ο προγραμματισμός της διατροφής και της άσκησης, είναι πολύ πιο δύσκολο για κάποιον να στοχεύση στη διαχείριση του στρες και άλλων ψυχολογικών θεμάτων.

O Διαλογισμός αυτός ο οποίος καλείται και «Τεχνική της διαφώτισης», είναι ένας πολύ ισχυρός διαλογισμός σκοπός του οποίου είναι ο καθαρισμός και η ενεργοποίηση της αύρας. Η ισχυρή αύρα αποτελεί μια μεγάλη δεξαμενή ενέργειας η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο για έναν άνθρωπο. Η συχνή πρακτική του διαλογισμού αυτού έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για τον σύγχρονο άνθρωπο. Τα πλεονεκτήματα της τακτικής πρακτικής του διαλογισμού αυτού είναι η αυξημένη διανοητική διαύγεια, η ενίσχυση των ψυχικών ικανοτήτων, η αυξημένη νοημοσύνη και οι αυξημένες δεξιότητες κατανόησης – χαρακτηριστικά απαραίτητα για κάθε άνθρωπο. Χρησιμοποιείται για την αποφόρτιση από το στρες ενώ προσφέρει ανακούφιση και σε διάφορες άλλες ψυχολογικές παθήσεις.

Ο Master Choa Kok Sui μάς καθοδηγεί χρησιμοποιώντας έναν οραματισμό, για να μπορέσουμε με αυτό τον τρόπο να εκμεταλλευτούμε τις ιδιότητες της θεϊκής ενέργειας η οποία ήδη διαχέεται από την κορώνα μας στο σώμα μας κατά την διάρκεια του διαλογισμού με σκοπό τη βελτίωση ή τη συντήρηση της ψυχολογικής μας υγείας. Η ενέργεια αυτή, που αποκαλείται και «Φως της Ζωής», μέσω της καθοδήγησης του Master Choa Kok Sui, εναποτίθεται σταδιακά στα διάφορα ενεργειακά κέντρα στοχεύοντας στον καθαρισμό τους από ψυχολογικές φορτίσεις και έντονα αρνητικά συναισθήματα, την επιδιόρθωσή τους και την ενδυνάμωσή τους μέσω της καθαρής πλέον ενέργειας.

Η χρήση και αξιοποίηση του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με ψυχοθεραπεία δεν συνιστάται σε παιδιά κάτω των 16 ετών, σε πάσχοντες από σοβαρά καρδιακά νοσήματα και υπέρταση, σε γυναίκες που εγκυμονούν, σε ισχυρούς καπνιστές και σε υπερκαταναλωτές κρέατος και ιδιαίτερα χοιρινού.

Επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει θετικά και ευνοϊκά αποτελέσματα ως συνέπεια του συστηματικού Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με Ψυχοθεραπεία. Πρόσφατα πειράματα, μάλιστα, έχουν καταδείξει σημαντική αύξηση των επιπέδων της παραγόμενης σερατονίνης στον εγκέφαλο μετά τον διαλογισμό, η οποία όπως είναι γνωστό αποκαλείται «Η ορμόνη της ευτυχίας». Αυτά τα σημαντικά ευρήματα αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος Διαλογισμός είναι ιδιαιτέρως σημαντικός σε ο,τι αφορά στη μακροζωία, στη μείωση του στρες, του θυμού ή οποιουδήποτε άλλου αρνητικού συναισθήματος και στην αύξηση της πνευματικότητας. Η προσέγγιση αυτή, όμως, δεν φέρει σημαντικά αποτελέσματα μόνο σχετικά με τη συνειδητότητα, αλλά δημιουργεί και μία βάση νέων προοπτικών για την ιατρική και τη θεραπεία.