Επιλογή Σελίδας

Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία

8

 

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία είναι ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές, ο οποίος, όμως, εμπεριέχει ένα επιπλέον κομμάτι το οποίο αποσκοπεί αποκλειστικά στη σωματική αυτοθεραπεία.

Διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές και επιπρόσθετα συμβάλλει στην ανάρρωση και ενδυνάμωση του φυσικού σώματος.

Ο Master Choa Kok Sui μάς καθοδηγεί χρησιμοποιώντας έναν οραματισμό, για να μπορέσουμε πολύ πιο εύκολα να εκμεταλλευτούμε τις ιδιότητες της θεϊκής ενέργειας, η οποία ήδη κατεβαίνει στην κορώνα μας κατά την διάρκεια του διαλογισμού, με σκοπό τη βελτίωση ή τη συντήρηση της καλής φυσικής υγείας του σώματος. Η συγκεκριμένη ενέργεια, η οποία αποκαλείται και «Φως της Ζωής», μέσω της καθοδήγησης του Master Choa Kok Sui ρέει σταδιακά σε όλο μας το σώμα, σε κάθε όργανο, καθαρίζοντάς το και γεμίζοντάς το με καθαρή ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ως ένα βαθμό η ίαση των πασχόντων μερών και η τόνωση των υγιών. Ως αποτέλεσμα, μετά το πέρας του διαλογισμού αισθανόμαστε και είμαστε πιο υγιείς. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα εμφανίζονται σιγά-σιγά, ίσως και μετά από μερικές ημέρες.

Η χρήση και αξιοποίηση του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 16 ετών, σε πάσχοντες από σοβαρά καρδιακά νοσήματα και υπέρταση, σε γυναίκες που εγκυμονούν, σε ισχυρούς καπνιστές και σε υπερκαταναλωτές κρέατος και ιδιαιτέρως χοιρινού.

Επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει θετικά και ευνοϊκά αποτελέσματα ως συνέπεια του συστηματικού Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία. Πρόσφατα πειράματα, μάλιστα, έχουν καταδείξει σημαντική αύξηση (έως και 300%) των επιπέδων της παραγόμενης μελατονίνης στον εγκέφαλο μετά τον διαλογισμό. Αυτά τα σημαντικά ευρήματα αποδεικνύουν ότι ο Διαλογισμός αυτός είναι πολύ ωφέλιμος αναφορικά με την μακροζωία, τη μείωση του στρες, την ομαλότητα του κύκλου του ύπνου, την αντικαρκινική δράση και την αύξηση της πνευματικότητας. Η προσέγγιση αυτή, δεν φέρει σημαντικά αποτελέσματα μόνο σχετικά με τη συνειδητότητα, αλλά δημιουργεί και μία βάση νέων προοπτικών για την ιατρική και τη θεραπεία.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί το γεγονός οτι αν και ο διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία είναι εξαιρετικά δυνατός και αποτελεσματικός, εντούτοις δεν υπάρχει πρόθεση αντικατάστασης της ορθόδοξης ιατρικής θεραπείας.