Επιλογή Σελίδας

Master Choa Kok Sui Ιδρυτής

Choa Kok Sui Ιδρυτής

Master Choa Kok Sui Ιδρυτής

Ο Grandmaster Choa Kok Sui ήταν ο ιδρυτής του σύγχρονου συστήματος Pranic Healing και της Arhatic Yoga. Γεννημένος στις Φιλιππίνες, ήρθε πολύ νωρίς σε επαφή με την πνευματικότητά του καθώς έγινε γιόγκι από τα εφηβικά του χρόνια. Από τότε ξεκίνησε και η πνευματική του αναζήτηση η οποία συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια της ζωής του και συνδυάστηκε με μία επιτυχημένη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική πορεία.

Αυτός ο συνδυασμός επιστήμης και πνευματικότητας ήταν που καθόρισε τη δημιουργία ισχυρών πνευματικών πρακτικών με χειροπιαστά αποτελέσματα για τον άνθρωπο. Η διδασκαλία του αποτελεί το απόσταγμα της επιστημονικής και βιωματικής του έρευνας που διήρκησε πάνω από 20 συναπτά έτη και είχε ως αντικείμενο τη λεπτοφυή ενέργεια (πράνα) και την πρακτική της εφαρμογή στη σύγχρονη καθημερινότητα.

Ο Grandmaster Choa Kok Sui εργάστηκε επισταμένα για να προωθήσει ανώτερες πνευματικές διδασκαλίες και ενθάρρυνε εκατομμύρια ανθρώπους να γίνουν κοινωνοί των ανώτερων πνευματικών ενεργειακών διδασκαλιών, μέσα από σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια που καθοδήγησε σε ολόκληρο τον κόσμο.
Με εργαλεία του το Θεραπευτικό Σύστημα Pranic Healing και το Σύστημα Ανώτερης Πνευματικής Άσκησης Arhatic Yoga, ίδρυσε εκατοντάδες θεραπευτικά κέντρα και οργανισμούς σε περισσότερες από 75 χώρες παγκόσμια, υπηρετώντας πιστά το προσωπικό του όραμα: να μοιραστεί τις πιο δυνατές θεραπευτικές διδασκαλίες με ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Grand Master Choa Kok Sui υπήρξε μια φωτεινή προσωπικότητα γεμάτη γνώση, σοφία, αγάπη και ευγενική καλοσύνη. Υπήρξε ένας μεγάλος θεραπευτής, δάσκαλος, καθοδηγητής, οραματιστής και συγγραφέας.
Οι διαδασκαλίες του για προσωπικές θεραπείες και για θεραπείες άλλων, τα σεμινάρια που συγκρότησε και εκτέλεσε, οι διαλογισμοί του, τους οποίους μορφοποίησε και μετέδωσε καθώς και οι πνευματικές του διδασκαλίες αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του συστήματος MCKS Pranic Healing.

Συνέγραψε περισσότερα από 20 βιβλία τα οποία αφορούν την τέχνη της θεραπείας και τις αρχές του εσωτερισμού και της πνευματικότητας, έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και κυκλοφορούν σε περισσότερες από 40 χώρες. Τυποποίησε διδασκαλίες οι οποίες διδάσκονται από πιστοποιημένους δασκάλους σε όλο τον κόσμο. Ίδρυσε και χρηματοδότησε φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε πολλές χώρες. Οι φιλανθρωπικοί αυτοί οργανισμοί συνεχίζουν το έργο τους μέχρι σήμερα.

Αναμορφωτής του Αρχαίου Συστήματος Pranic Healing

Η “Πρανική Θεραπεία” αποτελεί ένα θεραπευτικό σύστημα με παράδοση χιλιάδων ετών το οποίο χρησιμοποιούνταν από πολιτισμούς στην αρχαία Κίνα, την Ινδία και την Αίγυπτο. Αναβαθμίζοντας το εν λόγω σύστημα με την δημιουργία θεραπευτικών πρωτοκόλλων και μέσα από την πιστοποιημένη και έγκυρη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθήσεων, ο GMCKS πρόσθεσε στο Pranic Healing μια έγκυρη επιστημονική βάση. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, κατέστη δυνατό το Pranic Healing να τυποποιηθεί ως θεραπευτική μέθοδος και να διδαχθεί σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως πρότερης ενεργειακής κατάρτισης, καθιστώντας τον GMCKS έναν από τους μεγαλύτερους Διδασκάλους/Ενεργειακούς Θεραπευτές της εποχής μας.

Ιδρυτής του Συστήματος Πνευματικής Πρακτικής GMCKS ARHATIC YOGA

Για τους πνευματικούς αναζητητές, ο Grand Master Choa Kok Sui ανέπτυξε ένα σύστημα ανώτερων πρακτικών, που μπορεί να διδαχθεί σε όλους, και οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη και βαθιά Πνευματική Αυτοσυνειδητοποίηση. Αυτή η σύνθεση των ανώτερων πρακτικών της Arhatic Yoga, προερχόμενη από διάφορες παραδόσεις, εισάγει το μαθητή σε ένα σύνολο επιλεγμένων μεθόδων που οδηγεί στην πνευματική ανάπτυξη σε σύντομο χρόνο.