Επιλογή Σελίδας

Άγγελοι, Ντέβας και Αόρατοι Βοηθοί με τον Master Stephen Co

2500x496_Angels, Devas & Invisible Helpers_new color_2

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ώρες Διεξαγωγής: 10:00-17:00
Κόστος: €135
Early Bird: €110 (μέχρι 15/02)
Ανοιχτό στο κοινό

Μάθετε για το Αγγελικό Βασίλειο και αυτό που οι Ινδικές Γραφές αποκαλούν Devas ή “Οι Φωτεινοί”!

Το MCKS Pranic Healing® ανέκαθεν αναγνώριζε την Παρουσία και την Αρωγή των Καλοσυνάτων και Ισχυρών Πνευματικών Βοηθών. Βιώστε την δυναμική και στοργική παρουσία των Αρχαγγέλων με τη βοήθεια των Διδασκαλιών του Grand Master Choa Kok Sui – Ιδρυτή του Σύγχρονου Pranic Healing και της Arhatic Yoga.
Ακολουθήστε έναν από τους Ανώτερους Μαθητές του Master Choa Kok Sui, στο ολοήμερο αυτό σεμινάριο με αρχαίες διδασκαλίες που ενυπάρχουν σε όλες τις παραδόσεις και ανακαλύψετε την ύπαρξη του Αγγελικού Βασιλείου που υπάρχει παράλληλα με την Ανθρωπότητα.
Σε αυτό το σεμινάριο μεταξύ άλλων:

  • Θα μάθετε οτι δεν είμαστε ποτέ πραγματικά μόνοι και θα αντιληφθείτε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους λαμβάνουμε Αγγελική Βοήθεια, καθοδήγηση και προστασία στην καθημερινότητά μας.
  • Θα μάθετε τον τρόπο να συνδέεστε με τα Όντα της Φύσης και το πώς να τα βοηθήσετε ενώ λαμβάνετε τη βοήθειά τους για υγεία, ζωτικότητα, αρμονία και αφθονία στη ζωή σας.
  • Θα μάθετε τεχνικές για να επικαλεστείτε τη βοήθειά τους ώστε να δημιουργήσετε θεαματικά αποτελέσματα στις θεραπείες, να προστατευτείτε από το κακό, να αυξήσετε την ευημερία και να οδηγηθείτε πιο κοντά στην Θεϊκή Παρουσία.
  • Θα βιώσετε εσωτερική ειρήνη, αγάπη και πνευματική ενδυνάμωση.
  • Θα έχετε την ευκαιρία να διαλογισθείτε Όντα Αγάπης μέσα στην Αύρα σας.

Το σεμινάριο θα εμπλουτιστεί με ενορατικούς πίνακες και αρχαίες χειροποίητες δημιουργίες που απεικονίζουν την παρουσία των Devas σε ιερά μέρη και θρησκευτικές τελετές.

Λίγα λόγια για το Master Stephen Co:

Ο Master Stephen Co αποτελεί κορυφαίο εισηγητή των ανώτερων διδασκαλιών του Grand Master Choa Kok Sui, είναι ένας από τους συνολικά 8 Master Pranic Healers, σε διεθνές επίπεδο. Συγγραφέας του best seller “Your Hands Can Heal You”, χαίρει εκτίμησης από διεθνούς κύρους προσωπικότητες όπως ο Deepak Chopra, o Francis Ford Coppola, η Oprah Winfrey και η Melanie Griffith. Μαζί με τη σύζυγο του Δάφνη, ίδρυσε το πρώτο κέντρο Pranic Healing στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθοδηγώντας εκατοντάδες απλούς ανθρώπους καθώς και ειδικούς υγείας, όπως γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, οδοντιάτρους και χειροπράκτες, να διδαχθούν και να εφαρμόσουν τις αρχές του Pranic Healing, προσφέροντας ανακούφιση και θεραπεία σε πολλαπλές κοινωνικές ομάδες.

Μέσω της πολυετούς και αφοσιωμένης ενασχόλησης, ο Master Co κέρδισε το σεβασμό της ιατρικής κοινότητας, εισάγοντας το Pranic Healing σε κάποια από τα μεγαλύτερα αμερικανικά νοσοκομεία, κάνοντας τους γιατρούς κοινωνούς της τεράστιας ενεργειακής τεχνογνωσίας του συστήματος. Γνωστός και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στα μεγάλα δίκτυα NBC και CBS, συντονίζει καθημερινά μέσω του pranichealing.com πλήθος ανοικτών διαλέξεων και διαλογισμών με ανοιχτή πρόσβαση στο ευρύ παγκόσμιο κοινό.

Χορηγός Επικοινωνίας :