Επιλογή Σελίδας

Φανταστείτε πως θα έμοιαζε εάν η αύρα σας δεν θα είχε καθαριστεί για μέρες ή μήνες;

Θα μειωθεί, σωστά…

Φανταστείτε ότι δεν πλύνατε το αυτοκίνητό σας για χρόνια ή ότι δεν πλύνατε τα ρούχα σας  για χρόνια! Δεν μπορούμε καν να το φανταστούμε αυτό.

Κάποιες φορές  οι άνθρωποι  βρίσκονται σε σύγχυση και αναρωτιούνται γιατί  πονάνε ή γιατί  έχουν πρόβλημα να εκπληρώσουν τους στόχους τους στη ζωή. Είναι επειδή, μεταφορικά μιλώντας, το ενεργειακό τους σώμα είναι βρώμικο.

Κάθε φορά που περνάμε ή βλέπουμε κάτι δυσάρεστο,  όλη η απογοήτευση, ο φόβος, ο θυμός, η ανησυχία και η αρνητική ενέργεια απλά συγκεντρώνονται  στην αύρα σας όπως η βρωμιά σε ένα φορεμένο παντελόνι.

Το ενεργειακό σώμα είναι ικανό  να μαζεύει ενέργεια από άλλους ανθρώπους. Το ενεργειακό σώμα, επίσης, αποθηκεύει τα συναισθήματά σας, τις φαντασιώσεις σας, τις αναμνήσεις σας και τα τραύματά σας, όπως επίσης μια σειρά από άλλες εικόνες για τον εαυτό σας  συμπεριλαμβανομένου του τρόπου που ζούμε, των ειδών σχέσεων που έχετε με τους άλλους και άλλα.

Η  αύρα σας  είναι  το κλειδί σας  για να κάνετε αλλαγές με διάρκεια στη ζωή σας. Εάν επιθυμείτε  να δυναμώσετε μια σχέση, να διώξετε μια κακή συνήθεια,  ή να έρθετε πιο κοντά στο θεϊκό σκοπό σας, η πνευματική διαδικασία που μπορεί να φέρει αυτές τις αλλαγές ξεκινά στην αύρα σας.

Όταν η αύρα σας γίνει πιο καθαρή, θα είστε ικανοί να βιώσετε την ενέργειά σας,  περισσότερο. Θα είστε ικανοί να οραματίζεστε και να ολοκληρώνετε τους στόχους σας με μεγαλύτερη ευκολία, επειδή η αρνητική ενέργεια όλων των άλλων δεν  μπλοκάρει εσάς πια σε δημιουργικό επίπεδο.

Μπορείτε να λάβετε μια θεραπεία πηγαίνοντας έξω στη φύση / μέσω διαλογισμού / μέσω άσκησης / κάνοντας μπάνιο με αλατόνερο κλπ. Είναι κάτι σαν να καθαρίζετε ή να επισκευάζετε το αυτοκίνητό σας μόνοι σας. Μπορείτε να κάνετε μια αρκετά αξιοπρεπή δουλειά. Αλλά μπορείτε, επίσης, να πληρώσετε κάποιον άλλον  να αναλάβει να επισκευάσει το αυτοκίνητο σας. Είναι συνήθως  πολύ πιο αποτελεσματικό και πιο εύκολο. Βοηθάει, επίσης, να δουλεύετε με κάποιον άλλον  για να βλέπετε πού είναι τα δικά σας ‘’τυφλά σημεία’’.

Μέσω του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα από πνευματικές ενέργειες  που βοηθάνε σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Γιατί να καθαρίζετε την αύρα σας;

Άνθρωποι: επειδή θέλετε να προσελκύετε θετικούς ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας.

Σχέσεις: επειδή θα βελτιώσει σημαντικά τη ροή της ενέργειάς μας και θα ενισχύσει τις πιθανότητές μας να προσελκύουμε σχέσεις αγάπης. Θα βοηθήσει  να απομακρύνουμε αρνητικές εντυπώσεις εμπειριών από σχέσεις του παρελθόντος από το ενεργειακό μας πεδίο.

Χρήματα και Ευημερία: επειδή θα βελτιώσει  τη συνολική ροή της προσωπικής μας ευημερίας καθιστώντας πιο εύκολο να ρέουν προς εσάς τα χρήματα και οι νέες ευκαιρίες όπως τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση, ή να γίνετε επικερδώς απασχολούμενοι. Θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσετε την ποιότητα της δύναμης της ζωής σας.

Το μόνο πράγμα που κάνει η αναβολή για εμάς είναι να παρατείνει την αγωνία μας, αναλάβετε  δράση σήμερα και πάρτε τον έλεγχο της ροής του συνειδητού οντος σας!

Είναι μεγάλη τιμή να είσαι μαθητής του Μεγάλου Master Choa Kok Sui. Οι τεχνικές που διδάσκονται στο Pranic Healing & Arhatic Yoga μετατρέπουν τα απλά χέρια μας σε μαγικά χέρια. Μέσω αυτών των τεχνικών  μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας απλά σε λίγα βήματα.

(Πηγή : pranaworld.net)