Επιλογή Σελίδας

4

Στον Rama το Pranic Healing αποτελεί ένα εργαλείο για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Ο Master Choa, άλλωστε έβλεπε την πνευματική ζωή σε συνδιασμό πάντα με την καθημερινότητά μας, και σε μια συνεχή αλληλεπίδραση η μία της άλλης.

Μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιούμε το σώμα, τα συναισθήματα και τον νού για να φέρουμε σε ισορροπία την ύπαρξή μας, την ζωή μας.
Η εργασία, οι σχέσεις, η υγεία μας, οι σκέψεις μας, είναι όλα ενέργεια. Σκοπός μας λοιπόν, είναι να δώσουμε ένα ακόμα μέσο για να ζούμε καλύτερα και να υπηρετούμε τον κόσμο γύρο μας, το περιβάλλον και τους συναθρώπους μας να βελτιώσουν και εκείνοι την ζωή τους.
Στα βήματά μας μέχρι τώρα, αλλά και σε ότι αποφασίζουμε για το μέλλον, βασιζόμαστε στην έννοια της ομάδας. Ο Rama αποτελεί ένα hub για την κοινότητα του Pranic Healing και Arhatic Yoga στην Ελλάδα.

Το ‘group work’ και ο εθελοντισμός, η εργασία προς έναν κοινό σκοπό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μότο ‘η Θέληση να πράττουμε το καλό’.

Η χαρά, η διασκέδαση, παράλληλα με την γνώση, την δημιουργία την υπηρεσία μας δένει ακόμα παραπάνω.. Είμαστε επαγγελματίες, γονείς, ζωντανές μονάδες της κοινωνίας.
Τα επόμενα βήματα του Rama εστιάζονται κυρίως στην έρευνα και στην εκπαίδευση, ενθυμούμενοι πάντα πως παραμένουμε πάνω από όλα μαθητές.
Άμεσος στόχος μας λοιπόν, είναι να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε την συνεργασία μας με εκπαιδευτικά ιδρύματα, να εισάγουμε το Pranic Healing σε κέντρα φυσικής αποκατάστασης και να χρησιμοποιήσουμε την online πλατφόρμα του Rama για να φτάσουμε κάθε άκρη της Ελλάδας.
Μετά το επιτυχημένο 1o Arhatic Yoga Retreat στην Ελλάδα το 2017, που διοργάνωσε ο Rama, η κοινότητα μας είναι πλέον διεθνής. Η διοργάνωση του επόμενου AY Retreat έρχεται το 2021 και μαζί με το άνοιγμα της Online πλατφόρμας που εξελίσσεται καθημερινά, η οικογένειά μας μεγαλώνει.

Ωφείλουμε να γινόμαστε καλύτεροι! Οι πράξεις μας μας οδηγούν μπροστά, πάντα με ταπεινότητα, αγάπη και ευχαριστίες στους Δασκάλους καθοδηγητές μας.