Επιλογή Σελίδας

Το Pranic Healing στην Ελλάδα

Το Pranic Healing στην Ελλάδα

Πριν από 9 χρόνια, η φιλοσοφία του Pranic Healing και οι τεχνικές για την εφαρμογή του έφτασαν στην Ελλάδα, ανοίγοντας το δρόμο προς την εσωτερική μεταμόρφωση και την πνευματική μας εξέλιξη. Ο Γιώργος Σταμούλης και η Chiara Perfetti, ζευγάρι στη ζωή και σε αυτό το τεράστιο πνευματικό έργο που ανέλαβαν εθελοντικά, έχουν ως κύριο στόχο τους τη διάδοση των διδασκαλιών του Grand Master Choa Kok Sui και εργάζονται προς αυτό καθημερινά δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Πιστοί στις Αρχές που τους δίδαξε το Pranic Healing και ο Master Choa Kok Sui, διοχετεύουν την αγάπη τους αδιάλειπτα στις καρδιές όλων μας.

Μέσα σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, έχουν γίνει αργά αλλά σταθερά βήματα προς την εξάπλωση και τη διάδοση του Pranic Healing. Στόχος είναι να υπάρχει ένας Pranic Healer σε κάθε οικογένεια, κάτι που ίσως να φαίνεται δύσκολο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Άλλωστε, Το Pranic Healing δεν έχει περιοριστεί μόνο στα στενά όρια της Αθήνας, αλλά έχει εξαπλωθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως: Θεσσαλονίκη, Καρπενήσι, Καρδίτσα, Λαμία, Βόλο, Ιωάννινα, Ηράκλειο Κρήτης. Ταυτόχρονα, στην Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα), την Ουκρανία (Ντόνετσκ) και τη Ρωσία (Γκελενζίκ) … και συνεχίζουμε!

Στο Rama, κέντρο του Pranic Healing & Arhatic Yoga, πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά διαλογισμοί (Δίδυμες Καρδιές, Αρχαγγέλων, Arhatic Διαλογισμοί) αλλά και πρακτική εξάσκηση για τους μαθητές της Σχολής. Επίσης, προβάλλονται βίντεο με ανώτερες διδασκαλίες από το Master Stephen Co., που αποτελούν ένα μεγάλο δώρο για όποιον τα παρακολουθεί, καθώς γεμίζει με γνώσεις πολύ χρήσιμες για την προαγωγή της πνευματικότητάς του και τη βελτίωσή του σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, προβάλλονται βίντεο ‘Preventive Healing’ από τα οποία παίρνουμε χρήσιμες τεχνικές θεραπειών και θεωρίες για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται μέσω του Rama Higher Courses, μαθήματα Ανώτερων Διδασκαλιών, που εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας και μας καθοδηγούν στο πνευματικό μας μονοπάτι. Το Certification Program, ξεκίνησε από το 2013, αποτελεί το μοναδικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης στην Ελλάδα, αναγνωρισμένο από το IISI (Institute of Inner Studies Inc.). Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα διευρύνεται η οπτική των θεραπευτών και αποκτούν μια πιο εμπεριστατωμένη γνώση για την άσκηση του Pranic Healing με μεγαλύτερη επιτυχία.

Παράλληλα, στο Rama πραγματοποιούνται Ημερίδες, όπου μπορεί κανείς ακόμη και αν δεν είναι θεραπευτής Pranic Healing να αποκομίσει πολύ χρήσιμες γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και ερμηνεία πνευματικών εννοιών.
Συχνά πραγματοποιούνται Nurturing Classes με το Senior Δάσκαλο Riccardo Scornajenghi αλλά και με Masters που ταξιδεύουν από το εξωτερικό για να μας χαρίσουν απλόχερα ανεκτίμητες πνευματικές γνώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Rama βρίσκεται μια ομάδα εθελοντών, οι οποίοι από αίσθημα αφοσίωσης προς το Δάσκαλο Master Choa Kok Sui και προς τις ανεκτίμητες διδασκαλίες που έχουν εισπράξει, πραγματοποιούν θεραπευτικές συνεδρίες σε ασθενείς. Αποτελούν βέβαια και τους αφανείς ήρωες του Rama, καθώς συμμετέχουν ενεργά και σε φεστιβάλ εναλλακτικών θεραπειών για τη διάδοση του Pranic Healing αλλά συμβάλλουν και με όποιον άλλο τρόπο μπορούν ώστε να συνεχίσει το έργο του και να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Φιλανθρωπικό Έργο του Rama αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της υπόστασής του, καθώς σε υποστηρίζουν ασταμάτητα οργανισμούς όπως: Το Χαμόγελο του Παιδιού, ΚΕΦΙ, ΠΕΣΠΑ, ΙΔΕΑ, Progetto Paramo, Pranic Healing Foundation αλλά και μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.