Επιλογή Σελίδας

Τί είναι το Pranic Healing;

To Pranic Healing …

… είναι ένα δοκιμασμένο σύστημα, βασισμένο σε ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές που χρησιμοποιεί «το prana» για να εξισορροπήσει, εναρμονίσει και μετασχηματίσει τις ενεργειακές διαδικασίες του σώματος. «Prana» είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «ζωτική-δύναμη». Αυτή η αόρατη βιοενέργεια ή ζωτική ενέργεια κρατά το σώμα ζωντανό και διατηρεί μια κατάσταση καλής υγείας. Στο βελονισμό, οι Κινέζοι αναφέρονται σε αυτήν την λεπτή ενέργεια ως «Chi». Καλείται επίσης «Ruah» ή «Ανάσα Ζωής» στην παλαιά διαθήκη.

… είναι μια απλή όμως πανίσχυρη και αποτελεσματική no-touch ενεργειακή θεραπεία. Είναι βασισμένο στη θεμελιώδη αρχή ότι το σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη» οντότητα που έχει την δυνατότητα να αυτοθεραπευθεί. Το PRANIC HEALING βασίζεται στην αρχή ότι η θεραπευτική διαδικασία επιταχύνεται με την αύξηση της ζωτικής ενέργειας στο σημείο του σώματός μας όπου υπάρχει το πρόβλημα …

… εφαρμόζεται στο βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γνωστό ως αύρα, η οποία έχει τη φόρμα και το σχήμα του φυσικού σώματος. Αυτό το βιο-πλασματικό σώμα απορροφά ζωτική ενέργεια και την διανέμει στα όργανα και στους αδένες. Οι ασθένειες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν φανερωθούν ως ασθένειες στο φυσικό σώμα. Μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές αυτές για σας και τους αγαπημένους …

Δείτε σχετικά βίντεο εδώ

Τι είναι το Ενεργειακό Σώμα ?

Ενορατικά άτομα, παρατήρησαν ότι κάθε άτομο βρίσκεται μέσα σε ένα σώμα φωτεινής ενέργειας αποκαλούμενο βιοπλασματικό σώμα. Καλείται επίσης ενεργειακό σώμα ή διπλό Αιθερικό. Αυτό το ενεργειακό σώμα αλληλοδιαπερνά το ορατό φυσικό σώμα και επεκτείνεται πέρα από αυτό δέκα με δεκαπέντε εκατοστά. Ακολουθεί το περίγραμμα του ορατού φυσικού σώματος και καλείται εσωτερική αύρα. Όπως φαίνεται στις ακόλουθες εικόνες…

InnerAura2 InnerAura
Δείτε σχετικά βίντεο εδώ

Τι είναι τα Chakras (τσάκρας) ?

Τα Chakras είναι ενεργειακά κέντρα τα οποία έχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο ενεργειακό σώμα. Ακριβώς όπως το ορατό φυσικό σώμα έχει τα ζωτικής σημασίας εσωτερικά όργανα, το ενεργειακό σώμα έχει κύρια chakras. Κύρια Chakras είναι τα ενεργειακά κέντρα που έχουν διάμετρο περίπου οχτώ με δέκα εκατοστά. Ελέγχουν και ενεργοποιούν τα σημαντικότερα και ζωτικής σημασίας όργανα του ορατού φυσικού σώματος. Είναι ακριβώς όπως τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που παρέχουν ενέργεια ή prana στα διάφορα όργανα. Όταν οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος δυσλειτουργούν, τα αντίστοιχα ζωτικής σημασίας όργανα αρρωσταίνουν (γιατί δεν έχουν αρκετή ζωτική ενέργεια για να λειτουργήσουν σωστά).

Τα chakras έχουν διάφορες σημαντικές λειτουργίες :
1. Απορροφούν, αφομοιώνουν και διανέμουν το prana στα διαφορετικά μέρη του σώματος.
2. Τα Chakras ελέγχουν, ενεργοποιούν, και είναι αρμόδια για την κατάλληλη λειτουργία ολόκληρου του φυσικού σώματος και των διαφορετικών μερών και των οργάνων του. Οι ενδοκρινείς αδένες ελέγχονται και ενεργοποιούνται από κάποια κύρια chakras. Μπορούμε να ελέγξουμε την λειτουργία των ενδοκρινικών αδένων (να τονώσουμε ή να αδρανοποιήσουμε) ελέγχοντας την λειτουργία αυτών των κυρίων chakras. Πολλές ασθένειες προκαλούνται μερικώς από την δυσλειτουργία των chakras.
3. Μερικά chakras είναι κέντρα ψυχικών ικανοτήτων. Η ενεργοποίηση ορισμένων chakras μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ορισμένων ψυχικών ικανοτήτων. Παραδείγματος χάριν, εάν ενεργοποιήσετε τα δευτερεύον chakras των χεριών αυτά που βρίσκονται στο κέντρο των παλαμών, μπορείτε να αναπτύξετε τη δυνατότητα να αισθάνεστε την ενέργεια (λεπτές ενέργειες) όπως και τη δυνατότητα να αισθάνεστε την αύρας.

Πολλά αρχαία εσωτεριστικά βιβλία αποκαλύπτουν μόνο επτά chakras ή και λιγότερα. Αν και μερικά από αυτά υπαινίσσονται την ύπαρξη περισσοτέρων από επτά. Τα εύσημα πηγαίνουν στον Master Choa kok Sui που μας τα αποκάλυψε και μας εξήγησε λεπτομερώς το μυστικό των 11 κυρίων chakras στο βιβλίο του, θαύματα με Pranic Healing.

Στις ακόλουθες εικόνες βλέπουμε την θέση των 11 κύριων chakras στο ανθρώπινο σώμα.

Δείτε σχετικά βίντεο εδώ