Επιλογή Σελίδας

Συνέντευξη με την Λυδία Κονιόρδου

LKoniordou

[two_thirds_last]” Έτυχε να γνωρίσω το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui πριν από κάποια χρόνια και το ένστικτο μου με ώθησε να παρακολουθήσω τα σεμινάρια. Άρχισα να εφαρμόζω τις τεχνικές στον εαυτό μου και στους φίλους μου και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.

Το εντυπωσιακό είναι πως το Pranic Healing είναι μια απλή μα συνάμα ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος ενεργειακής θεραπείας. Δεν είναι απαραίτητο να έχει χάρισμα ή κάποια ιδιαίτερη ικανότητα για να τη μάθει κανείς.

Είναι κάποιες ειδικές περιπτώσεις που τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και άμεσα, αφού κατάφερα μετά από μια θεραπεία, να απαλλάξω το θεραπευόμενο από την νοσηρή ενέργεια, τον πόνο και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τη δεδομένη στιγμή βίωνε να αντιμετωπιστεί και να τον απαλλάξει από τις προγραμματισμένες εγχειρήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο δρόμος του Pranic Healing είναι φωτεινός και ευλογημένος!

Το 2008 το Pranic Healing με καθοδήγησε στο Arhatic Yoga, ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, που μου άνοιξε δρόμους πνευματικής εξέλιξης, μονοπάτια αγάπης και εσωτερικής ειρήνης.

Κατά διαστήματα δοκίμαζα διάφορα είδη διαλογισμών, αλλά «οι δίδυμες καρδιές» του Master Choa Kok Sui ανοίγουν και αγγίζουν όχι μόνο τη δική μου καρδιά, αλλά του κόσμου ολόκληρου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και προσφέρουμε την αγάπη μας ενωμένοι με τη θεϊκή αγάπη για το καλό και την ευημερία του κόσμου. Αυτή η τεχνική διαλογισμού με τη φωνή του Master Choa Kok Sui είναι πολύ απλή και πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να την ακολουθήσει.

Το Pranic Healing είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου, της καθημερινότητας μου και εύχομαι ο καθένας από μας να το δοκιμάσει, να εκπαιδευτεί και να την εφαρμόσει, ούτως ώστε να διατηρεί το σώμα του υγειές και τη ψυχή του καθαρή, αγνή και γεμάτη αγάπη.”

[/two_thirds_last]