Επιλογή Σελίδας

Σεμινάρια

Θεραπευτικά Σεμινάρια


MCKS Super Brain YogaSBY

Στο MCKS SUPERBRAIN YOGA, θα μάθετε για το πως μπορείτε να ενισχύσετε την ικανότητα του εγκεφάλου σας να διατηρεί και να επεξεργάζεται πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες…


MCKS Pranic HealingBPH

Στο σεμινάριο MCKS PRANIC HEALING (Βασικό), θα μάθετε τα βασικά για την διαχείριση της αύρας σας, όπως επίσης μαθαίνετε «scanning», (να νοιώθετε την ενέργεια) «sweeping» (να καθαρίζετε την κορεσμένη ενέργεια) και «energizing» (να ενεργοποιείτε-συμπληρώνετε τις περιοχές της αύρας σας που έχουν ενεργειακή ανεπάρκεια.

Για περισσότερες πληροφορίες…


MCKS Advanced  Pranic Healing (Προχωρημένο Pranic Healing)APH

Στο σεμινάριο MCKS ADVANCED PRANIC HEALING (Προχωρημένο), θα μάθετε να χρησιμοποιείτε έγχρωμο prana για γρηγορότερες, και αποτελεσματικότερες θεραπείες. Το έγχρωμο prana έχει μια πιο εξειδικευμένη επίδραση στο ενεργειακό σώμα και τα chakras.

Για περισσότερες πληροφορίες…


MCKS Pranic Psychotherapy (Pranic Ψυχοθεραπεία)PP

Στο σεμινάριο MCKS PRANIC PSYCHOTHERAPY (Ψυχοθεραπεία) θα μάθετε να εφαρμόζετε τις τεχνικές Pranic Healing για την θεραπεία και ανακούφιση των συναισθηματικών, διανοητικών και ψυχολογικών παθήσεων και διαταραχών.

Για περισσότερες πληροφορίες…


MCKS Pranic Crystal Healing (Pranic Healing με Κρυστάλλους)CH

Στο σεμινάριο MCKS PRANIC CRYSTAL HEALING (Κρυσταλλοθεραπεία) θα μάθετε πώς να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη ενός πολύτιμου δώρου της μητέρας γης, των κρυστάλλων και των πολύτιμων λίθων, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε τη θεραπευτική σας ικανότητα, την πνευματικότητα σας και την ευημερία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες…


 

MCKS PranicPsychic Self-Defense (Ψυχική Αυτοάμυνα)PSD

Στο σεμινάριο MCKS PSYCHIC SELF-DEFENSE (Ψυχική Αυτοάμυνα) θα μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από ψυχικές επιθέσεις, αρνητικές προθέσεις, κακόβουλες οντότητες και την ενεργειακή μόλυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες…