Επιλογή Σελίδας

Σεμινάριο Arhatic Yoga, η Yoga της Σύνθεσης, με τον Master Stephen Co

2500x496_Arhatic yoga 1-1Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2017

Ώρες Διεξαγωγής: 8:30 π.μ.
Κόστος: 420€
Επανάληψη Σεμιναρίου: 130€
Επανάληψη-προσφορά για όσους παρακολουθήσουν το Arhatic Yoga Retreat 2017 στην Ελλάδα: 100€
Early Bird: 360€ (μέχρι 15/02)
Προαπαιτούμενο: Σεμινάριο «Pranic Healing Psychotherapy»

Η Yoga της σύνθεσης

Μάθετε και βιώστε την ουσία και τις δυνάμεις των 7 ειδών Yoga:
Hatha Yoga, Raja Yoga, Kundalini Yoga, Karma Yoga, Bhakti Yoga, Mantra Yoga, Gnana Yoga

 

Τι είναι η Arhatic Yoga;

Η Arhatic Yoga αποτελεί μια ολοκληρωμένη μέθοδο πνευματικής πρακτικής, που δημιουργήθηκε από τον διεθνούς κύρους δάσκαλο Master Choa Kok Sui, και είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Προορίζεται για ασκούμενους που στοχεύουν στην ταχεία πνευματική τους ανάπτυξη, με αποτελεσματικό τρόπο. Αυτό που χαρακτηρίζει την Arhatic Yoga και την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες πνευματικές πρακτικές, είναι η Δόμηση του Χαρακτήρα. Απαραίτητη προϋπόθεση για μια υγιή και ασφαλή πνευματική εξέλιξη, αποτελεί η κάθαρση, η αποβολή των αρνητικών συναισθημάτων και των στοιχείων του χαρακτήρα που μπλοκάρουν την καλοσύνη και την αγάπη, όχι μόνο την προσωπική αλλά και προς ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η μέθοδός της είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη συστηματική ενεργοποίηση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα), την ασφαλή αφύπνιση της ενέργειας Kundalini και την επίτευξη της κατάστασης της υπέρ-συνειδητότητας (Samadhi). Περιλαμβάνει ένα άρτιο και εξειδικευμένο σύστημα ανατομίας του ενεργειακού σώματος, που χαρτογραφεί αναλυτικά όλα τα κύρια και δευτερεύοντα τσάκρα και εστιάζει επισταμένα στις φυσικές και ψυχολογικές τους ιδιότητες. Ταυτόχρονα, παρέχει εξελιγμένα θεραπευτικά εργαλεία, καθιστώντας τους ίδιους τους ασκούμενους γνώστες πανάρχαιων τεχνικών αυτοθεραπείας που ήταν γνωστές μόνο στις υψηλότερες πνευματικές βαθμίδες όλων των παγκόσμιων διδασκαλιών.

Η θεματική ύλη της Arhatic Yoga περιλαμβάνει:

  • Συμβουλές για τη σταδιακή ελεγχόμενη αφύπνιση της ενέργειας Κundalini, προκειμένου να αποφεύγονται συνηθισμένα λάθη στη διάρκεια αυτής της πρακτικής
  • Επεξήγηση της σημασίας του καθαρισμού πριν την ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα)
  • Πρακτικές για βαθύ εξαγνισμό των ενεργειακών σωμάτων
  • Τη δόμηση του χαρακτήρα με βάση της πέντε Αρετές
  • Καθοδηγούμενη αφύπνιση της διαισθητικής αντίληψης
  • Τεχνικές για την επίτευξη του «χρυσού σώματος»

Η σημαντικότητα της επανάληψης στην Arhatic Yoga:

Για τους μαθητές που ήδη έχουν παρακολουθήσει το προπαρασκευαστικό σεμινάριο της Arhatic  Yoga, κρίνεται “απαραίτητο” να το επαναλαμβάνουν κάθε φορά, καθώς το εύρος της διδασκαλίας αυτής της μεθόδου είναι ανεξάντλητο και η εμπέδωση της γνώσης επέρχεται μόνο με την επανάληψη. Θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να θυμηθούν τις πρακτικές και τη φιλοσοφία στην οποία στηρίζεται η Arhatic Yoga. Με τον τρόπο αυτό θα κατορθώσουν ευκολότερα να προχωρήσουν στα ανώτερα επίπεδα.

Επίσης, είναι γεγονός πως κάθε σεμινάριο είναι ξεχωριστό και πάντα έχουμε την δυνατότητα να λάβουμε σπουδαίες διδασκαλίες από τους δασκάλους που μαθήτευσαν δίπλα στον Master Choa Kok Sui. Η γνώση που μόνο εκείνοι πλέον μπορούν να μας μεταφέρουν είναι πολύτιμη και θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε, να έχουμε μια καλύτερη ζωή και να προσφέρουμε στην ανθρωπότητα.

Λίγα λόγια για το Master Stephen Co:

Ο Master Stephen Co αποτελεί κορυφαίο εισηγητή των ανώτερων διδασκαλιών του Grand Master Choa Kok Sui, είναι ένας από τους συνολικά 8 Master Pranic Healers, σε διεθνές επίπεδο. Συγγραφέας του best seller “Your Hands Can Heal You”, χαίρει εκτίμησης από διεθνούς κύρους προσωπικότητες όπως ο Deepak Chopra, o Francis Ford Coppola, η Oprah Winfrey και η Melanie Griffith. Μαζί με τη σύζυγο του Δάφνη, ίδρυσε το πρώτο κέντρο Pranic Healing στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθοδηγώντας εκατοντάδες απλούς ανθρώπους καθώς και ειδικούς υγείας, όπως γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, οδοντιάτρους και χειροπράκτες, να διδαχθούν και να εφαρμόσουν τις αρχές του Pranic Healing, προσφέροντας ανακούφιση και θεραπεία σε πολλαπλές κοινωνικές ομάδες.

Μέσω της πολυετούς και αφοσιωμένης ενασχόλησης, ο Master Co κέρδισε το σεβασμό της ιατρικής κοινότητας, εισάγοντας το Pranic Healing σε κάποια από τα μεγαλύτερα αμερικανικά νοσοκομεία, κάνοντας τους γιατρούς κοινωνούς της τεράστιας ενεργειακής τεχνογνωσίας του συστήματος. Γνωστός και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στα μεγάλα δίκτυα NBC και CBS, συντονίζει καθημερινά μέσω του pranichealing.com πλήθος ανοικτών διαλέξεων και διαλογισμών με ανοιχτή πρόσβαση στο ευρύ παγκόσμιο κοινό.

Χορηγός Επικοινωνίας :