Επιλογή Σελίδας

Συγχώρεση και Ευημερία

Το κλειδί για την ευημερία είναι η συγχώρεση!

Οικονομική ευημερία, υλική αφθονία… είναι κάτι που επιδιώκουμε όλοι και μοιάζει τόσο πρωταρχικό στις ζωές μας λόγω την δύσκολης οικονομικής κατάστασης της εποχής μας. Πώς όμως αυτή συνδέεται με τη συγχώρεση; Πως η συγχώρεση που είναι κάτι πνευματικό και συνδέεται με την καρδιά, μπορεί να είναι το κλειδί της οικονομικής ευμάρειας που είναι κάτι τόσο υλικό και συνδέεται με το μυαλό; Η απάντηση κρύβεται στην ενεργειακή συσχέτιση αυτών των δύο.

Ο Master Choa Kok sui, λέει πως όταν προσφέρουμε στους άλλους, τότε αυτή η προσφορά “επιστρέφει σε εμάς πολλές-πολλές φορές” και πως ισχύει ο άγραφος νόμος του “καθώς δίνουμε, λαμβάνουμε”. Αν λοιπόν αποφασίσουμε να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο, τότε το σύμπαν θα μας επιστρέψει αυτήν την γενναιοδωρία και θα μας προσφέρει με τη σειρά του αυτό που χρειαζόμαστε: ευημερία και αφθονία. Το μυστικό είναι στη συγχώρεση η οποία αποτελείται από 7 βήματα τα οποία θα ξεκλειδώσουν για εμάς την πόρτα της αφθονίας και της ευημερίας!

Οδηγός μας στο κυνήγι της συγχώρεσης και της ευημερίας θα είναι ο Senior Instructor Riccardo Scornajenghi, προσωπικός μαθητής του Master Choa Kok Sui που μετά από χρόνια μαθητείας δίπλα στο μεγάλο Δάσκαλο και έχοντας ταξιδέψει μαζί του ανά τον κόσμο, έχει τις πλέον κατάλληλες γνώσεις για να μας καθοδηγήσει βήμα-βήμα σε ένα ταξίδι  απελευθέρωσης, μεταμόρφωσης, συνειδητοποίησης και αποστασιοποίησης από δυσάρεστες καταστάσεις μέσα από τις πολύτιμες τεχνικές του Pranic Healing.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
Αθήνα, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου: 16:00-20:00
Κόστος: 50€ (30€ με Early Bird έως 2/02/2018)

Θεσσαλονίκη, Κυριακή 4 Μαρτίου: 16:30-20:00
Κόστος: 50€ (30€ με Early Bird έως 16/02/2018)