Επιλογή Σελίδας

Σεμινάρια

SBY

Στο MCKS SUPERBRAIN YOGA, θα μάθετε για το πως μπορείτε να ενισχύσετε την ικανότητα του εγκεφάλου σας να διατηρεί και να επεξεργάζεται πληροφορίες.

MPH

Στο MCKS PRANIC HEALING (Βασικό), θα μάθετε τα βασικά για την διαχείριση της αύρας σας, όπως επίσης μαθαίνετε «scanning», (να νοιώθετε την ενέργεια) «sweeping» (να καθαρίζετε την κορεσμένη ενέργεια) και «energizing» (να ενεργοποιείτε-συμπληρώνετε τις περιοχές της αύρας σας που έχουν ενεργειακή ανεπάρκεια.
Για περισσότερες πληροφορίες…

APH

Στο MCKS ADVANCED PRANIC HEALING (Προχωρημένο), θα μάθετε να χρησιμοποιείτε έγχρωμο prana για γρηγορότερες, και αποτελεσματικότερες θεραπείες. Το έγχρωμο prana έχει μια πιο εξειδικευμένη επίδραση στο ενεργειακό σώμα και τα chakras.
Για περισσότερες πληροφορίες…

PP

Η MCKS PRANIC PSYCHOTHERAPY (Ψυχοθεραπεία) είναι η εφαρμογή των τεχνικών PRANIC Healing για την θεραπεία και ανακούφιση των συναισθηματικών, διανοητικών και ψυχολογικών παθήσεων και διαταραχών.
Για περισσότερες πληροφορίες…

PCH

Στη MCKS PRANIC CRYSTAL HEALING (Κρυσταλλοθεραπεία) θα μάθετε πώς να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη ενός πολύτιμου δώρου της μητέρας γης, των κρυστάλλων και των πολύτιμων λίθων, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε τη θεραπευτική σας ικανότητα, την πνευματικότητα σας και την ευημερία σας.
Για περισσότερες πληροφορίες…

Ανώτερα Σεμινάρια

PSD

Στη MCKS PSYCHIC SELF-DEFENSE (Ψυχική Αυτοάμυνα) θα μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από ψυχικές επιθέσεις, αρνητικές προθέσεις, κακόβουλες οντότητες και την ενεργειακή μόλυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες…