Επιλογή Σελίδας

15 ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

Eίσαστε Προορισμένοι να είστε Επιτυχημένοι

Η στάση σας απέναντι στά χρήματα έχει σημασία! Μπορεί να είστε από αυτούς που νομίζουν πως το να βγάλει κανείς χρήματα είναι έυκολο ή μπορεί να νομίζετε πως χρειάζεται επώδυνη και σκληρή δουλειά…

Μπορεί να φαντάζεστε τον εαυτό σας να κολυμπάει σε κύματα αφθονίας και ευημερίας ή μπορεί να νομίζετε πως τα χρήματα δεν είναι για εσας…

Στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι ότι «Η στάση σας αντικατροπτρίζει την οικονομική σας κατάσταση.» Master Choa Kok Sui

Μερικοί, ειδικά όσοι ακολουθούν κάποιο πνευματικό μονοπάτι, συχνά νομίζουν ότι o υλισμός και τα χρήματα δεν είνα καλά, πιστέυουν πως τα χρήματα είναι η αιτία όλων των κακών. Όμως ο Μάστερ Τσόα Κοκ Σούι (MCKS) διδάσκει πως «το να είναι κανείς υλιστής με Πνευνατικό τρόπο είναι καλό».

Στην πραγματικότητα το ν’αποκτήσει κανείς χρήματα δεν είναι δύσκολο, απλώς πρέπει να ξέρετε πως να προετοιμαστείτε και πώς να τ’ αναζητήσετε. Το να γίνει κανείς πλούσιος είναι επιστήμη. Απλά πρέπει ν’ακολουθήσετε τα βήματα και τα αποτελέσματα θ’ακολουθήσουν. Οποια δουλειά κι αν κάνετε, απ’ όπου κι αν προέρχεστε και όπου κι αν είσαστε αυτή τη στιγμή μπορείτε να είσαστε ευήμεροι. Αρκεί να έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο, σχέδιο και πρόθεση και ακολουθήσετε τις συνκεκριμένες οδηγίες.

Πιστέβουμε πως τα παρακάτω βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε αποτελεσματικά τον στόχο σας σε μικρό χρονικό διάστημα.

1. Ξοδέψτε με βάση προϋπολογισμού

Aνεξαρτήτως από το πόσα χρήματα βγάζετε, αν ξέρετε πως να οργανώστε τα έξοδά σας μπορείτε να γίνετε πλούσιοι. Γράψτε τα έσοδα και τα έξοδα σας και παρατηρήστε που ξοδεύτετε περισσότερα. Μειώστε τα μη αναγκαία έξοδα. Δεν χρειάζεται να είστε πολύ σκληροί με τους εαυτούς σας, υπολογίστε και μερικά χρήματα για διασκέδαση. Προσοχή στα ¨μικρά έξοδα¨. Ικανοποιήστε πρώτα τις ανάγκες σας και μετά τις επιθυμίες σας.

Κάνετε έξυπνες αγορές. Τα μαγαζιά, τα supermarket και πολλα προϊόντα μερικές φορές είναι πολύ δελεαστικά. Μην επηρεάζεστε από τις διαφημίσεις. Χρησιμοποιήστε το Νοητικό σας Σώμα αντί να ενδίδετε στα συναισθήματά σας. Αγοράστε μόνο ότι χρειάζεστε.

«Διαφοροποιήστε τις ανάγκες σας από τις επιθυμίες σας. Διαφοροποιήστε τις δυνατές επιθυμίες από τις αφθόρμιτες επιθυμίες».

Master Choa Kok Sui

2. Aποταμιεύστε

Αποταμιεύστε τουλάχιστον το 10% του εισοδήματος σας και αυξήστε σιγά σιγά το ποσοστό αυτό στα 30%. Υπάρχει ένα ρητό που λέει «Κάθε σεντ που αποταμιέυουμε είναι ένα σεντ κέρδρος.»

Συνήσταται να ανοίξετε έναν ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό για της αποταμιέυσεις σας. Την στιγμή που παίρνετε τον μισθό σας βάλτε τουλάχιστον το 10% σ’αυτόν τον λογαριασμό. Αν δεν ξεχωρίσετε τα χρήματα που αποταμιέυετε με τα χρήματα που έχετε για να ξοδέυετε τότε θα έχετε την τάση να τα ξοδέψτε όλα.

3. Ο Νόμος της Δεκάτης (Tithing)

Ο Νόμος της Δεκάτης είναι επιστήμη. Βασίζεται στο νόμο του Κάρμα. ΄Οτι σπέρνεις θερίζεις.

«Αν θέλετε εκατομμύρια δολάρια, δώστε και μοιραστείτε με εξυπνάδα.»

Master Choa Kok Sui

Το να δίνουμε το ένα δέκατο των εισοδημάτων μας σε φιλανθρωπίες δεν είναι έξοδο, είναι επένδυση, είναι μια Καρμική επένδυση! Λένε πως ότι δίνεις παίρνεις. Δεν μπορούμε να θερίσουμε κάτι που δεν έχουμε σπείρει! Οταν κανείς δέν δίνει σημαίνει πως δεν θα έχει χρήματα. O Νόμος του Κάρμα υπεισέρχεται τον Νόμο της Έλξης. Ακόμα κι αν έχετε μία δυνατη επιθυμία και χρησιμοποιείτε διάφορες τεχνικές όπως οραματισμό για να πετύχετε τ’ ονειρό σας, αν δεν το δικαιούσαστε καρμικά δεν θα το πετύχετε. Φερθείτε έξυπνα! Δημιουργήστε πολύ καλό κάρμα με το να δίνετε το ένα δέκατο των εισοδημάτων σας!

«Η Επιστήμη της Yλοποίησης λειτουργεί μόνο όταν έχετε

κάποιο κάρμα να εξαργυρώσετε. Αυτό που θέλετε να λάβετε

είναι αυτό που πρέπει να δώσετε.»

Master Choa Kok Sui

Πρέπει να κάνετε δωρεά τουλάχιστον το 10% των εισοδημάτων σας. Αυτό είναι κάτι που κάνουν πολλοί επιτυχιμένοι επιχειρηματίες όπως ο Μπιλ Γκεϊτς, η Όπρα Γουίνφρι και ο Γουάραντ Μπάφετ. Οταν κάνετε δωρεά κάντε το έξυπνα. Είναι καλύτερο να δίνετε σε πνευματικές και εκπαιδευτικες υποτροφίες. Ετσι πολλοί άνθρωποι μπορούν να ωφεληθούν. Και μην ξεχνάτε πως όταν δίνετε το ένα δέκατο των εισοδημάτων σας πρέπει να είσαστε έτοιμοι και να λάβετε. Αν θέλετε μόνο να δίνετε και να δίνετε χωρίς να θέλετε να λαμβάνετε τότε η ενέργεια της ευημερίας δεν μπορεί να κυλήσει στην ζωή σας. Αυτό τελικά θα επηρεάσει την ικανότητά σας να δίνετε.

«Το να δίνουμε και να λαμβάνουμε είναι ένας κύκλος. Το να σπάσουμε αυτον τον κύκλο είναι καταστροφικό. Το να μην λαμβάνουμε είναι επίσης καταστροφικό. Ο κύκλος πρέπει να διατηρηθεί.»

Master Choa Kok Sui

4. Aγοράστε καλή ποιότητα

Δέν είναι πάντα καλό ν’αγοράζουμε φτηνά πράγματα! Στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία αν αγοράζουμε κάτι ακριβό η φτηνό αλλά έχει σημασία ν’αγοράζουμε καλή ποιότητα. Αν αγοράσετε κάτι επειδή είναι φτηνό μπορεί να χαλάσει και να χρειαστεί να το αλλάξετε. Όταν επενδύετε μία φορά σε καλή ποιότητα εξοικονομείτε σε μελλοντικές δαπάνες. Υπάρχει ένα ρητό που λέει: «Δεν είμαι αρκετά πλούσιος για ν’αγοραζω φτηνά πράγματα».

5. Εξασκήστε την αρετή της «γενναιοδωρίας και μη κλεψιάς»

Όταν δίνετε γενναιόδωρα τότε λαμβάνετε με αφθονία. Η γενναιοδωρία δημιουργεί καλό κάρμα ευημερίας ενώ η κλεψιά φέρνει φτώχια.

Αποφύγετε όλων των ειδών τις κλεψιές. Ένα ρητό λέει «οι κλέφτες ποτέ δεν ευημερούν». Να είστε γενναιόδωροι! Πρέπει να εξασκήτε γενεοδωρία και μη κλεψιά σε όλα τα επίπεδα: πρακτικα με το να κάνετε δωρεές, ειδικά χρηματικές, συναισθηματικα με το να είστε ζεστοί και κατανοητικοί και νοητικά με το να αποφέυγετε την λογοκλοπή. Η ζήλια είναι επίσης μία μορφή κλεψιάς.

«Η ανικανότητα να χαίρεται κανείς με την επιτυχία των άλλων κάνει κακό.

Αποφύγετε την ζήλια.»

Master Choa Kok Sui

Πληρώνετε στην ώρα σας. Αν έχετε μία επιχείρηση πληρώστε το προσωπικό σας καλά και στην ώρα του. Αν έχετε ενοίκια και πληρωμές πληρώστε τα στην ώρα τους. Όταν αργείτε να κανετε τις πληρωμές σας θα λάβετε τα χρήματα σας αργοπορημένα. Eπίσης το να αμοίβετε κάποιον ανεπαρκώς είναι μία μορφή κλεψιάς. Να είστε δίκαιοι.

6. Μην έχετε χρέοι

Προσπαθήστε να μην έχετε χρέοι στις κάρτες σας. Μήν πέρνετε πολλά δάνεια ταυτόχρονα. Αν χρησιμοποιήτε το περισσοτερο εισόδημά σας γιά τα δάνειά σας δέν θα έχετε χρήματα για να αποταμιεύσετε, ούτε για να δωσετε το ένα δέκατο, ούτε για να διασκεδάσετε. Αν δεν δίνετε δίνετε το ένα δέκατο του εισοδήματός σας σε φιλανθρωπίες η δυνατότητα σας να βγάλετε περισσότερα χρήματα θα επηρεαστεί. Όσο μπορείτε αποφύγετε τα χρέη. «Ποτέ μην ξοδεύετε χρήματά που δεν έχετε». Τόμας Τζέφερσον.

Συνίσταται να δίνετε το 20% των εισοδημάτων σας για την πληρωμή των χρεών σας. Αν χρειαζεται να δίνετε πάνω από το 80% των εσόδων σας στα δάνειά σας σκεφτείτε το ξανά! Μην μειώσετε το 20% αποταμίευσης ούτε το 10% των δωρεών. «Είναι θέλημα Θεού να ζήτε ευήμερα και όχι φτωχά. Είναι θέλημα Θεού να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας και να μην έχετε χρέοι». Τζόελ Όστιν

7. Δουλέψτε έξυπνα

Κατ’ αρχήν, αν ψάχνετε για δουλειά σε μία εταιρεία μάθετε ποιός είναι ο ψηλότερος μισθός στην εταιρεία αυτή. Αν ψάχνετε για διαφορετικό μισθό απ’ αυτόν τότε ψάξτε γιά δουλειά αλλού η γιά διαφορετική δουλειά. Διαλέξτε σωστά τη δουλειά σας. Αν είναι κάτι που σας αρέσει να κάνετε σίγουρα θα το κανετε με επιτυχία.

Να είστε προετοιμασμένοι, να δουλεύετε έξυπνα και με διάθεση. Ένα ρητό λέει: «τα χρήματα δεν φυτρώνουν πάνω στα δέντρα». Χρειάζεται να δουλέψει κανείς, όχι απαραίτητα σκληρά αλλά έξυπνα. Η καλή διαχείριση του χρόνου σας σας βοηθάει να βάζετε σωστές προτεραιότητες στις δουλειές σας και να τις κάνετε αποτελεσματικά.

Επίσης πρέπει να είστε υπεύθυνοι. «To τίμημα της μεγαλοσύνης είναι η ευθύνη». Γουίνστον Τσέρτσιλ.

Αν έχετε δική σας επιχείρηση πρέπει να έχετε σαφή στόχους και καλό προγραμματισμό. Λένε πώς «το να αποτυχαίνουμε να προγραμματίσουμε είναι σαν να προγραμματίζουμε ν’ αποτύχουμε». Δώστε προσοχή στις λεπτομέριες και υπολογίστε καλά τα ρίσκα σας.

«Αποφύγετε τα μεγάλα και υπερβολικά έξοδα. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα.»

Master Choa Kok Sui

Όταν θέλετε να ξεκινήστε μία δουλειά ή να επενδύσετε σε μία επιχείρηση αναρωτηθήτε πρώτα αν θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Σκεφτείτε! Προγραμματίστε σωστά και εφαρμόστε αποτελεσματικά.

8. Δημιουργήστε συνείδηση ευημερίας

«Τα χρήματα είναι σαν μία γυναίκα! Αν της πείτε πως δεν σας αρέσει, θα φύγει. Σιγανά πείτε στον εαυτό σας: Χρήματα ρέουν προς εμένα σάν ποτάμι! Χρήματα με λούζουν σαν καταράχτης!»

Master Choa Kok Sui

Πρέπει να έχετε συνείδηση ευημερίας. Αλλάξτε την στάση σας απέναντι στα χρήματα. Δεν μπορείτε να ζητάτε χρήματα για οποιοδήποτε σκοπό αν πιστεύετε πως δεν μπορείτε να πλουτίσετε. Αν πιστέυετε πως το να έχετε πολλά χρήματα θα επηρεάσει τον χαρακτήρα σας, τότε έχετε συνείδηση φτώχιας. Πολλοί λένε πως «τα λεφτά είναι κακά» η ότι «τα λεφτά είναι η πηγή όλων των κακών» αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα χρήματα είναι συγκεκριμενοποιημένη ενέργεια. Τα χρήματα είναι δύναμη και είναι ουδέτερα, δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά. Χρήματα στα χέρια σωστών ανθρώπων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το καλό πολλών.

Για να έλξετε πολλα χρήματα πρέπει ν’ αλλάξετε την στάση σας απέναντι τους. Πρέπει να δημιουργήσετε συνείδηση ευημερίας. Να ντύνεστε όμορφα. Να φαίνεστε ευήμεροι και επαγγελματίες. Δεν χρειάζετε ν’αγοράζετε ακριβά ρούχα αλλά πρέπει να είστε ευπαρουσίαστοι. Ενα ρητό λέει «η εμφάνιση κάνει τον ανθρωπο».

Να έχετε αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να χρησιμοποιήτε θετικές δηλώσεις για να έλκετε χρήματα πιό έυκολα και πιό αποτελεσματικα όπως «είμαι ευήμερος και χαρούμενος», «χρήματα ρέουν προς εμένα σάν ποτάμι», «χρήματα με λούζουν σαν καταράχτης», «χρηματα έρχονται σ’ εμένα εύκολα και με αφθονία», έτσι ας είναι.

9. Μάθετε Κρίγια σάκτι (Kriyashakti)!

Το Κριασάκτι είναι η επιστήμη της υλοποίησης. Είναι η επιστήμη του να δημιουργεί κανεις δυνατές σκεπτομορφές για να πετύχει τους στόχους του. Μας δίνει επίσης την δυνατότητα να έλξουμε περισσότερα χρήματα με το να αφαιρούμε τους σπόρους της συνείδησης φτώχιας από τα τσάκρα μας και την αύρα μας και να τους αντικαθιστούμε με θετικές ενέργιες αφθονίας. Κριγιασάκτι στα Σανσκριτικά σημαίνει «χρησιμοποιώ την δύναμη της σκέψης για να εμφανιστούν πράγματα στο υλικό πεδίο». Είναι βασικά η επιστημη της υλοποιησης που μας δίνει την ικανότητα να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας πιο γρήγορα και πιό αποτελεσματικά.

«Η επιτυχία δεν εξαρτάται αναγκαστικά από τη σκληρή σωματική δουλειά. Επαναπροσδιορίστε την στρατηγικη σας!» MCKS

Στην πραγματικότητα το Κριγιασάκτι μας δίνει μερικές δυνατές τεχνικές για να εκμεταλευτούμε σωστα την δύναμη της σκέψης και των λεπτοφυή ενεργειών για να δημιουργήσουμε μία ζωή ευήμερη και με υλικές αλλά και πνευματικές επιτυχίες. Το Κριαγισάκτι μας κάνει να νιώθουμε δυνατοι και ζωντανοι! «Όταν παράγετε Πράνα Σάκτι νιώθετε ζωντανοί!»MCKS

10. Βοηθήστε άλλους να πλουτίσουν

O Xρυσός Κανόνας λέει πως ότι θέλουμε πρέπει να το δίνουμε στους άλλους και ότι δεν θέλουμε δεν πρέπει να το κάνουμε στους άλλους. Αν θέλετε να γίνετε πλούσιοι πρέπει να βοηθήσετε άλλους να πλουτίσουν με το να τους βρείτε δουλειά, με το να δημιουργείτε θέσεις εργασίας και να τις ευλογείτε με ευημερία.

Όσο περισσότερο βοηθάτε άλλους να πλουτίσουν τόσο περισσότερο βοηθάτε τον εαυτό σας. Αντί να θέλετε όλα τα χρήματα για τον εαυτό σας και να δημιουργείτε μη υγειής ανταγωνισμούς δημιουργείστε μία κατάσταση όπου όλοι βγαινουν κερδισμένοι. Να φέρεστε έξυπνα, το μυστικό του να είναι κανείς ευήμερος είναι να δημιουργείτε καλό κάρμα ευημερίας, δεν είναι μόνο η σκληρή σωματική δουλειά. Επαναπροσδιορίστε την στρατηγικη σας.

«Το μυστικό του να βγάζει κανείς χρήματα στο χρηματιστήριο είναι το να αφήνουμε τους άλλους να βγάζουν χρήματα! Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα πρέπει να αφήνετε τους αλλους να βγάζουν χρηματα.»

Master Choa Kok Sui

11. Να είστε καλοί σε αυτό που κάνετε

Aν θέλετε να σας έρχονται πελάτες πρέπει να είστε ένας από τους καλύτερους. Να είστε καλοί σε αυτό που κάνετε! Ένα ρητό λέει «Η λίγη γνώση είναι επικίνδυνη». H ανεπαρκής γνώση και ικανότητα αυξάνει το ρίσκο της αποτυχίας. Γίνετε ένας από τους καλύτερους στον χώρο της ειδικότητας σας και σε αυτό που κάνετε. Να τελειώνετε ότι αρχίζετε και να το κάνετε καλά. «΄Οτι αξίζει κανείς να κάνει αξίζει να το κάνει καλά».

12. Επενδύστε

Γιά να αυξήσετε τα χρήματά σας πρέπει και να επενδύετε αλλά και να προσπαθήστε να έχετε πάντα ρευστότητα. Όταν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι υπολογίστε τα ρίσκα που μπορεί να υπάρχουν. Σκεφτείτε ποιό θα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί.

«Πάντα υπάρχουν ρίσκα. Υπολογίστε: Ποιά είναι η πιθανότητα;

Ποιό το κόστος; Τί θα συμβεί αν κάτι πάει στραβά;

Πάντα υπολογίστε αν το κέρδος θα είναι αρκετό

για να καλύψει τα έξοδα».

Master Choa Kok Sui

Ένα από τα προβλήματα στις επιχειρήσεις είναι η ανικανότητα να υπολογιστούν τα κέρδη και τα έξοδα. Μερικές φορές τα έξοδα ξεπερνούν τα κέρδη! Όσο είναι εφικτό, οι δουλειές που ξεκινάτε θα πρέπει να είναι αυτοεπιδοτούμενες. Κάντε επενδύσεις που έχουν ψηλό κέρδος. Επενδύστε σε διάφορες αγορές. Ένα ρητό λέει «Μην βάζεις όλα σου τα αυγά σε ένα καλάθι». Έτσι αν μία αγορά πέσειδεν θα χάσετε όλα σας τα χρήματα και θα έχετε αρκετά μέχρι να ανέβει ξανά.

Επενδύστε, ειδικά αν κάνετε φιλανθρωπίες και αν δίνετε συστηματκά το ένα δέκατο των εισοδημάτων σας. «Αν δεν Αποταμιεύετε και δεν Επενδύετε θα υπάρχουν λιγότεροι δρόμοι για να εκδηλωθεί το Καλό Κάρμα». ΜCKS

13. Δοκιμάστε Θεραπεία Πράνικ

Στις εναλλακτικές θεραπείες δίνεται πολύ έμφαση στη μελέτη και ενδυνάμωση των τσάκρα. Στην πραγματικότητα τα τσάκρα είναι περιστερφόμενα ενεργειακά κέντρα που κοντρολάρουν και ευθήνονται για τη σωστή λειτουργία του σώματος. Τα τσάκρα έχουν φυσκικές, ψυχολογικές και πνευματικές λειτουργίες και άρα είναι σημαντικά για τη ζωή μας. Τα κάτω τσάκρα, ιδιαίτερα το τσάκρα της Βάσης, επηρεάζουν την ικανότητά μας να έλκουμε χρήματα.

«Όταν είμαστε απερίσκεπτοι με τα χρήματα μας σημαίνει πως το Τσάκρα της Βάσης μας δεν είναι τόσο δυνατο και υγειές όσο θα πρέπει να είναι. Τα κάτω τσάκρα είναι άγκυρες στην ζωή σας. H παραγωγικότητα σας είναι όσο καλή είναι και τα τσάκρα σας. Η κατάσταση των τσάκρα σας επηρεάζει την ευημερία σας. Κάνετε Θεραπεία Πράνικ!» MCKS

Έτσι, για να αυξήσετε την ικανότητα σας να έλκετε χρήματα τα κάτω σας τσάκρα και μερικά από τα πάνω τσάκρα όπως το Άζνα πρέπει να θεραπευτούν.

Η Θεραπεία Πράνκιν μπορεί να βοηθίσει πολύ. Οι τεχνικές της Θεραπείας Πράνικ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ισορροπίσουν και να βελτιώσουν την κατάσταση των τσάκρα και της αύρας σας. Τη Θεραπεία Πράνικ μπορεί να την κάνει κανείς μόνος του στον εαυτό του ή να σας την κάνουν επαγγελματίες θεραπευτές.

Όταν τα τσάκρα σας είναι υγειή και δυνατά η κατάσταση σας θα βελτιωθεί. Αν έχετε χρέη και σας είναι δύσκολο να έλξετε χρήματα ή να κερδίσετε περισσότερα, άν δεν έχετε δουλειά ή αν αλλάζετε συνέχεια δουλειες τότε πρέπει να ενδυναμώσετε τα τσάκρα σας, ειδικα το τσάκρα της Βάσης.

14. Διαλλέξτε καλούς φίλους

Διαλέξτε φίλους που σας βοηθούν να εξοικονομείσετε και να επενδύσετε μέρος των χρημάτων σας. Αν έχετε φίλους που σας ενθαρρύνουν να ξοδέυετε όλο και περισσότερα, ξανασκεφτήτε το. Αν είσαστε με ανθρώπους που ξοδέυουν αλόγιστα θα αναγκαστέιτε να κάνετε το ίδιο κι εσείς και θα έχετε χρέη και καθόλου αποταμιέυσεις. Προσοχή με τους φίλους σας. Διαλέξτε τους σωστά.

Βοηθήστε τους φίλους σας να εξοικονομούν, να επενδύουν και να γίνουν πλούσιοι και ζητάτε την βοήθιά τους. Ειδικά όταν είσαστε νέοι πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο πως θα εξοικονομείτε και που θα επενδύετε και όχι πως θα ξοδεύετε. Ένα ρητό λέει «Ο Θεός βοηθάει όσους βοηθάνε τους εαυτους τους». Κάντε το καλύτερο που μπορείτε, βοηθήστε τους άλλους και θα έχετε βοήθεια.

15. Ξεκινήστε τώρα

Ο χρόνος είναι χρήμα. Είναι πολύτιμος. Ξεκινήστε την οργάνωση και τον προγραμματισμό τώρα! Mην το αναβάλλετε για αργότερα. Το να γίνετε πλούσιοι δεν είναι δύσκολο, απλώς πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου.

«Αυτό που είναι σημαντικό δεν είναι που είσαστε τώρα.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι πού θέλετε να φτάσετε!»

Master Choa Kok Sui

Xρησιμοποιήστε τον χρόνο σας σωστά και έξυπνα.

«Το μέλλον είναι στα χέρια σας… Eίσαστε προορισμένοι να είστε επιτυχημένοι.»

Master Choa Kok Sui

(Πηγή : pranaworld.net)