Επιλογή Σελίδας

Θεραπεία Pranic για τη νέα γενιά!

Η ανθρωπότητα περνάει μία τεράστια αλλαγή. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τον κόσμο των λεπτοφυών ενεργειών. Μέσω της επιστήμης μαθαίνουμε όλο και καλύτερα πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα και πώς η ενέργεια επηρεάζει τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Υπάρχουν όλο και περισσότερες ιστορίες ανθρώπων που χρησιμοποίησαν τους νόμους του σύμπαντος που βασίζονται στην ενέργεια (όπως ο Νόμος της Έλξης) για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους σε διάφορους τομείς της ζωής, για να είναι επιτυχημένοι και ευήμεροι. Όπως στις μέρες μας χρειάζεται κανείς να έχει βασικές τεχνολογικές γνώσεις για να έχει ποιότητα ζωής, έτσι στο άμεσο μέλλον η κατανόηση των λεπτοφυών ενεργειών θα είναι βασική προϋπόθεση στη ζωή μας. Έτσι ως γονείς, είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε επίγνωση και να χτίσουμε μία γερή βάση για τα παιδιά μας, ώστε να καταλαβαίνουν τον κόσμο των λεπτοφυών ενεργειών.

Για να το καταφέρουμε αυτό προσφέρουμε τα Παιδιά Πράνα….

Μια πρωτοβουλία που σκοπεύει να τα προετοιμάσει από μικρή ηλικία ώστε να μεγαλώσουν με γνώσεις και κατανόηση του σύμπαντος και του κόσμου στον οποίο μεγαλώνουν, για την ανθρώπινη αύρα, τα τσάκρα και τους νόμους που ορίζουν τη ζωή μας. Αυτό θα δώσει ελευθερία στα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να επιτύχουν οτιδήποτε θελήσουν γρηγορότερα.

Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από την φυσική μας μορφή. Έχουμε ένα φωτεινό ενεργειακό πεδίο γύρω μας, ένα πολύχρωμο συναισθηματικό σώμα, ένα λαμπρό νοητικό σώμα, αλλά και άλλα πνευματικά σώματα. Κάθε σώμα έχει τη δική του λειτουργία που μας βοηθά να αγγίξουμε, να νιώσουμε και να αντιληφθούμε τη ζωή μας με περισσότερη λεπτομέρεια και να πράττουμε με σύνεση.

Οι φυσικές και συναισθηματικές μας ασθένειες, τα ελαττώματα και οι αδυναμίες του χαρακτήρα μας είναι αποτέλεσμα ενεργειακών διαταραχών στο ενεργειακό μας σώμα και στα τσάκρα μας, τα οποία μπορούν να αποφευχθούν ή να αλλάξουν μέσω της κατάλληλης γνώσης σχετικά με την ενέργεια. Ακόμα και η δημιουργικότητά μας, η ευφυΐα μας, το πόσο αγαπάμε και η παραγωγικότητά μας επηρεάζονται από την κατάσταση των τσάκρα μας. Τα τσάκρα εκτός από το να ελέγχουν και να ενεργοποιούν τα ζωτικά μας όργανα, ορίζουν τα συναισθηματικά και νοητικά μας χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να μετρηθούν και να βελτιωθούν με τις σχετικά απλές και ισχυρές τεχνικές της Θεραπείας Πράνικ (PranicHealing) και της Αράτικ Γιόγκα (ArhaticYoga).

Φανταστείτε πώς θα ήταν η ζωή μας αν ξέραμε και καταλαβαίναμε τους νόμους του σύμπαντος και τους νόμους των λεπτοφυών ενεργειών από πολύ μικρή ηλικία! Αυτοί οι μυστηριώδεις νόμοι είναι η λαχτάρα όσων ψάχνουν για την Αλήθεια σχετικά με το ποιοι πραγματικά είμαστε, από τι είμαστε πραγματικά φτιαγμένοι και για το πώς είμαστε μέρος του ευρύτερου σύμπαντος. Χρησιμοποιώντας τη γνώση του Pranic Healing με φιλικό για τα παιδιά τρόπο, ελπίζουμε να τα προετοιμάσουμε από μικρή ηλικία και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν αυτή την ενέργεια για:

  • Φυσική Υγεία –βελτιωμένη υγεία, μεγαλύτερη αντοχή και περισσότερη ενέργεια
  • Συναισθηματική Υγεία –βελτιώνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση όπως και τον σεβασμό και ενδιαφέρον προς τους άλλους
  • Νοητική Υγεία – αυξάνει τη συγκέντρωση και την ευφυία, ενδυναμώνει τη δημιουργικότητα και την φαντασία
  • Πνευματική Ανάπτυξη – Η αύρα και τα τσάκρα των παιδιών είναι πιο καθαρά από αυτά των μεγάλων και έτσι αν ξεκινήσουν να φροντίζουν το ενεργειακό τους σώμα από μικρή ηλικία το αποτέλεσμα θα είναι μεγαλύτερο. Έτσι θα υπάρχουν περισσότεροι επιτυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο που θα ακολουθούν τις αρετές και ο κόσμος θα γίνει ένα ωραίο μέρος να ζει κανείς… Επίγειος Παράδεισος!

 

Πηγή : pranaworld.net