Επιλογή Σελίδας

Ο διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι μία απλή αλλά δυνατή τεχνική η οποία παρουσιάστηκε από τον Master Choa Kok Sui για την επίτευξη κοσμικής συνείδησης ή αυτό που συχνά λέμε ¨φώτιση¨. Eίναι επίσης μία μορφή υπηρεσίας στον κόσμο καθώς αυξάνει την αρμονία και την ειρήνη στην γη με το να γίνεται κανείς ενεργειακό κανάλι και να ευλογεί την γη με αγάπη και καλοσύνη.

Στην πραγματικότητα, από όλεςτιςτεχνικές πουέχουνδιδαχθεί από τον Master Choa Kok Sui καμία άλληδεν έχει τόσες πολλές λαμπρές μαρτυρίες προσωπικών θεραπειών και αλλαγης ζωής προς το καλύτερο όσο ο Διαλογισμός στις Δίδυμες καρδιές.

Ο διαλογισμόςστιςΔίδυμες Καρδιές βασίζεται στην αρχή ότι μερικά από τα κύρια τσάκρα όπως το τσάκρα της κορώνας είναι σημεία εισόδου η εξόδου κάποιων επιπέδων συνείδησης.Έτσι, για να επιτευχθεί η φώτιση το τσάκρα της κορώνας πρέπει να είναι επαρκώς ενεροποιημένο.

Τοτσάκρα τηςκορώνας μπορεί να ενεργοποιηθέι μόνο αφού πρώτα έχει ενεργοποιηθεί αρκετά τοτσάκρα της καρδιάς.

Υπάρχουν πολλοίτρόποιενεργοποίησηςτωντσάκρα της καρδιάς και τηςκορώνας όπως η Χάθα γιόγκα, τεχνικές αναπνοήςγιόγκα, ψέλνοτας μάντρα και τεχνικέςοραματισμών.Ένας από τους πιό αποτελεσματικούς και γρήγορους τρόπους να ενεργοποιηθούν τα τσάκρα αυτά είναι ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές. Βοηθάει στο να αλλάξει η εσωτερική κατάσταση  αυτού που κάνει τον διαλογισμό. Όταν κατά την διάρκεια του διαλογισμού μεταλλάσσουμε την απόγνωση σε ελπίδα, την αμφιβολία σε πίστη και το σκοτάδι σε φως, γεμίζουμε εσωτερικά με ελπίδα, πίστη και φως. Αυτό έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Όταν παρηγορείτε κάποιον είσαστε γεμάτοι φώς, αγάπη και δύναμη αντί να είσαστε μέσα στο μυαλό μας, μέσα στην προσωπική σας μιζέρια και πόνο.»

Master Choa Kok Sui

Αυτός ο διαλογισμόςείναι πραγματικά πολύιδιαίτερος.Δουλεύειστοφυσικό, τονοητικό και το πνευματικό επίπεδογια να ανοίξειτοτσάκρα της καρδιάς (τηνφυσική καρδιά) και τοτσάκρα τηςκορώνας (την πνευματική καρδιά) έτσιώστε να καταφέρει κανείς να απορροφήσειμεγάλες ποσότητεςθεϊκήςενέργειας στηνκορώνα του και σεόλοτουτοσύστημα.

‘Οπως εξήγησε ο Μάστερ, Όταν κάντετε Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές κατεβαίνει πολύ Θεϊκή Ενέργεια. Γίνεστε ολοκληρωμένοι και συνδέεστε με την ανώτερη ψυχή σας. (Master Choa Kok Sui , 2006, σελ.30) Έτσι λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ της συναισθηματικης αγάπης της ενσαρκωμένης ψυχης και της θεϊκής αγάπης της ανώτερης ψυχής.

Πολλοί πουκάνουντονΔιαλογισμόστιςΔίδιμες Καρδιέςέχουναναφέρει αυξημένα επίπεδα διαίσθησης, άυξηση στης θεραπευτικής τους ικανότητας, εξυπότερες και πιο οργανωτικές νοητικες ιδιότητες, εσωτερική γαληνη, αγάπη και καλοσύνη, συμπόνια, αυξημένη πνευματική υπηρεσία, πιό φωτινή και ισορροπιμένη αύρα, μεγαλύτερα τσάκρα, ενισχυμένη επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, ανάπτυξημαντικήςικανότηταςκαι άλλων ψυχικων ικανοτήτων, υγιέστερο φυσικό σώμα, περισσότερη επιτυχία στην ζωή, λιγότερο στρές και εσωτερική ισορροπία.

Στην πραγματικότητα ο Διαλογισμος στις Δίδυμες Καρδιές καθαρίζει την αύρα χρησιμοποιώντας Πνευματική ενέργεια και έτσι καθαρίζει και οξύνει το μυαλό και ηρεμεί τα συναισθήματα. Βασικά είναι ένα πνευματικό ντους. Όταν η αύρα είναι καθαρή και φωτινή θα έχετε ηρεμία και ως εκ τούτου αυξημένο επίπεδο επίγωσης. Όλα τα άλλα οφέλη είναι απλώς θετικές παρενέργειες.

Η πρακτικήτης ηρεμίας και της επίγωσης μας επιτρέπει να ασκήσουμε ανώτερες πνευματικές πρακτικές. Μέσα στην ηρεμία υπάρχει μεγαλύτερη πνευματική δραστηριότητα. Η ηρεμία είναι απλώς το σκαλοπάτι.» 

(Master Choa Kok Sui, 2006, σελ.13)

Ο καθαρισμόςσυμβαίνεισετρίαδιαφορετικά επίπεδα: κάθαρση από τιςδικέςμας ανθυιγειηνές σκέψεις και συνασθήματα, καθαρισμός από τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικα συναισθήματα των άλλων και καθαρισμός από μόλυνσηεξ αιτίας της ζωής στις μεγάλες πόλεις, με πολύ κόσμο.

«Ο Διαλογισμός στις Δίδιμες Καρδιές είναι ένας από τους πιό δυνατούς διαλογισμούς για πνευματική ανάπτηξη. Είναι ένα πραγματικό δώρο από τους Μεγάλους.»

 Master Choa Kok Sui

(Πηγή: pranaworld.net)