Επιλογή Σελίδας

Ως παιδί, θυμάμαι ότι διδάχθηκα μια θεωρία ανθρώπινης επιβίωσης που τελικά οδηγεί στην αυτοπραγμάτωση. Η θεωρία ήταν ότι όταν είχες τα βασικά της ζωής λυμένα…φαγητό, στέγη, ρούχα, οικονομική κατάσταση, θα μπορούσες να ξεκινήσεις για το μονοπάτι της αυτοπραγμάτωσης. Το μήνυμα για εμένα ήταν ότι χρειαζόμουν να αναλώσω τις ενέργειές μου επιδιώκοντας να εξασφαλίσω τους ‘’υλικούς’’ τομείς της ζωής πρώτα και μετά θα μπορούσα να επικεντρωθώ σε ανώτερα θέματα όπως τα αέναα μυστήρια:  ποιός ήταν ο σκοπός της ζωής, γιατί γεννήθηκα, ο Θεός πράγματι με γνωρίζει;

Με αυτή την πεποίθηση της επιβίωσης διακαώς δομημένη στη συνείδηση μου, ξεκίνησα να χτίζω το δρόμο μου στον εταιρικό κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, στα μέσα της ζωής μου τα θεμέλια άρχισαν να χαλάνε, απειλώντας την επιβίωση μου…υγεία, καριέρα, οικονομικά, και σχέσεις.

Πρώτα ήλθε μια κρίση στην υγεία, μετά μια κρίση στη δουλειά, μετά στις σχέσεις, και σε άλλους τομείς της ζωής μου. Ήταν σαν κάποιοι μολυσμένοι τομείς να άρχισαν να αιμορραγούν. Ωστόσο, βασιζόμενος πάνω στη πεποίθηση μου για την επιβίωση,  που δούλευε μέχρι τότε, το μόνο που είχα να κάνω ήταν να καταβάλω περισσότερη προσπάθεια στο τομέα που χρειαζόταν προσοχή. Αλλά τι κάνεις όταν τα πάντα χρειάζονται διόρθωση;

Η  πιο συγκλονιστική πλευρά αυτής της κρίσης ήταν ότι ενώ πολλά από τα ‘’εξωτερικά’’ στοιχεία της ζωής κατέρρεαν, η εσωτερική μου επίγνωση άρχισε να αποκαλύπτει ένα εσωτερικό κενό, μια αίσθηση ότι βρίσκομαι σε ένα δάσος  μη γνωρίζοντας όμως πώς έφτασα εκεί. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι η ζωή μου δεν ήταν πια πλήρης.

Ωστόσο, είχα ανάγκη να καταλάβω εάν  το κενό προκαλούσε τα προβλήματα ή αν τα προβλήματα προκαλούσαν το κενό. Η κρίση στην υγεία δημιούργησε αυτό το κενό εξαιτίας των αναγκαστικών αλλαγών που έπρεπε να κάνω  στο τρόπο ζωής μου ή μήπως το κενό στην αρχή προκάλεσε  τη κρίση υγείας;

Για να συνεχίσω την ιστορία… Ήμουν αρκετά τυχερός για να καθοδηγηθώ θεϊκά στο Pranic Healing διαμέσω πολλών συγκυριακών γεγονότων. Τότε ήταν που άρχισα να νιώθω ανακούφιση για πρώτη φορά μετά από χρόνια, χάρη στη θεραπεία που έλαβα από τους Master Pranic Healers και άλλους Θεραπευτές. Η σωματική και συναισθηματική μου υγεία έδειξε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης. Έπειτα, όταν άρχισα με ζέση μια καθημερινή πρακτική στο Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές, άλλοι τομείς της ζωής μου άρχισαν να αλλάζουν επίσης. Οι διδάσκοντες του Pranic Healing εξήγησαν αυτό το θαύμα μέσω ενός Συμπαντικού Νόμου, που λέει πως «όταν δίνουμε, λαμβάνουμε». Μέσω των καθημερινών μου δώρων για την ευλογία της Γης και των κατοίκων της, ευλογίες θεραπείας επέστρεφαν σε εμένα σε πολλές μορφές.

Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι το κενό που απρόθυμα ένιωθα μέσα μου έφυγε τόσο αθόρυβα όσο άρχισε. Η ζωή μου άρχισε να γεμίζει με απρόβλεπτες ευκαιρίες που έκαναν τις απαιτούμενες αλλαγές αντί για εμένα. Η δουλειά μου άλλαξε. Οι σχέσεις μου άλλαξαν. Τα οικονομικά μου άλλαξαν. Και  ο εσωτερικός εαυτός μου άλλαξε για να βρει την ειρήνη.

Λοιπόν, ποιό είναι το μήνυμα που θα ήθελα να σας αφήσω ;

Όταν άρχισα να στρέφω τη προσοχή μου προς το να βρω μια υγιή ισορροπία μεταξύ μιας υλικής και πνευματικής ζωής, οι υλικές ανάγκες ήρθαν πιο εύκολα από ποτέ άλλοτε. Δεν ήταν πια απαραίτητο να κυνηγώ χρήματα και επιτυχία… αυτά μου δόθηκαν με τη μορφή ευκαιριών με τις οποίες θα μπορούσα να κάνω το καλύτερο δυνατόν χρησιμοποιώντας τα δημιουργικά μου δώρα.

Αυτή τη φορά, η «δουλειά» ήταν πιο εύκολη, πιο παραγωγική και πολύ πιο πλήρης!

Βάζοντας ως προτεραιότητα μια πρακτική όπως του Pranic Healing μπορείτε να βρείτε αυτή τη χαμένη ισορροπία στη ζωή της πνευματικής  αφθονίας  και της υλικής ευημερίας.

Σε περίπτωση που είστε τώρα στη μέση μιας μετάβασης ζωής  ή αρχίζετε να νιώθετε ένα κενό στην καρδιά σας, δοκιμάστε το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές μια φορά τη βδομάδα. Χρειάζεται μόνο 20 λεπτά από το χρόνο σας. Ή ακόμα καλύτερα, ενταχθείτε σε μια ομάδα διαλογισμού Pranic Healing. Ύστερα, μπορείτε να εξασκηθείτε σε μια καθημερινή πρακτική διαλογισμού. Θα αρχίσετε να παρατηρείτε πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή σας και στον εαυτό σας.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Όταν δίνετε αγάπη, θα λάβετε αγάπη. Όταν δίνετε χρήματα μέσω προσφοράς του ενός δεκάτου του εισοδήματος, θα λάβετε αφθονία! Όταν βοηθάτε στη δημιουργία επιτυχίας για τους άλλους, θα σας επιστραφεί. Όταν θεραπεύετε άλλους, θα θεραπευτείτε!

Η  πρακτική στο Pranic Healing είναι ένα μονοπάτι για την πραγμάτωση της ψυχής και  για την εκδήλωση του μεγαλείου της. Μην κοιτάτε πίσω. Απλά κάντε το πρώτο βήμα!

(Πηγή: pranaworld.net)