Επιλογή Σελίδας

Grand Master Choa Kok Sui

Ο Ιδρυτής

Ο ιδρυτής μας είναι ο διεθνούς φήμης συγγραφέας του βιβλίου «Θαύματα μέσω του Pranic Healing» (3η έκδοση). Η πρώτη έκδοση του βιβλίου έγινε το 1987, με τον τίτλο «Η Αρχαία Επιστήμη και Τέχνη του Pranic Healing». Ο Master Choa δημιούργησε ένα σύστημα που προσφέρει πολύ βαθιά κατανόηση της ενεργειακής θεραπείας, χρησιμοποιώντας το Πράνα. «Πράνα» είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει Ζωτική Δύναμη. Αυτή η αόρατη βιοενέργεια ή ζωτική ενέργεια κρατά το σώμα ζωντανό και διατηρεί μια κατάσταση καλής υγείας.

Το βιβλίο αυτό έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 27 γλώσσες και έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 40 χώρες, όπως σε πολλά μέρη της Ασίας, της Αφρικής, της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, της Ευρώπης, του Καναδά και των ΗΠΑ.

Με πολύ μεγάλο συγγραφικό έργο, κάποια από τα βιβλία που έχει γράψει ο Master Choa Kok Sui είναι τα ακόλουθα: «Pranic Psychotherapy» (1990), «Advanced Pranic Healing» (1992), «Pranic Crystal Healing» (1996), «Psychic Self-Defense» (1999) και «Achieving Oneness with the Higher Soul» (2000).

Ο τρόπος με τον οποίο ο Master Choa παρουσιάζει μεταφυσικές έννοιες και εσωτερικές κρυμμένες πνευματικές διδασκαλίες είναι απλός και πρακτικός. Το τελευταίο του έργο, «Universal and Kabbalistic Meditation on the Lord’s Prayer» (2001), είναι ένα παράδειγμα της φωτισμένης δυνατότητας του να συνθέτει και να συνδυάζει τις σημαντικές πνευματικές έννοιες παράδοσης και πρακτικής που όμως είχαν διαχωριστεί.

Σε αυτό το έργο συνδυάζει τις πνευματικές έννοιες του Βιβλικού Πάτερ Ημών με το Δέντρο της Ζωής, της Καμπάλα, συσχετίζοντας αυτά τα δύο φαινομενικά άσχετα δόγματα με την αρχαία Ινδική παράδοση των Chakras (ενεργειακών κέντρων) και του Prana ή της Ενέργειας.

Σύγχρονος Ιδρυτής της Αρχαίας Τέχνης και Επιστήμης του Pranic Healing®
Aριστος γνώστης των πολλαπλών εφαρμογών του Prana ή της Pranic Ενέργειας, ο Grand Master Choa Kok Sui είναι ένας από τους μεγαλύτερους Masters των ενεργειακών τεχνικών του σήμερα.

Αναπτύσσοντας τις σύγχρονες τεχνικές του Pranic Healing, που είναι γνωστές ως ‘MCKS Pranic Healing’, ο Master Choa δημιούργησε νέα πρότυπα αντίληψης και εννοιών περί θεραπείας.

Ο Master Choa μας χάρισε τεχνικές καθαρισμού και ενεργοποίησης του φυσικού σώματος, με τις οποίες επιταχύνουμε την αυτο-ίαση, και καθιέρωσε δομημένες ερμηνείες για να επεξηγήσει νέους όρους και έννοιες. Ο Master Choa επιτυχώς κατέδειξε ότι η ενέργεια είναι ο σημαντικότερος παράγοντας ίασης του φυσικού και ψυχικού σώματος (η τεχνική της Pranic Psychotherapy αφορά την ίαση της ψυχής).

Ο Master Choa δημιούργησε ένα εξαιρετικά απλό και εύκολο σύστημα, με το οποίο ακόμα και οι νέοι μαθητές μπορούν να μάθουν γρήγορα να θεραπεύουν απλές ασθένειες με άμεσα θετικά αποτελέσματα και συμβολή στην καλή υγεία.

Οι μαθητές του Master Choa έχουν την ευλογία μέσω των τεχνικών του Pranic Healing να γίνονται κοινωνοί πολυάριθμων μεθόδων θεραπείας και μεθόδων που χαρίζουν μια ευτυχισμένη ζωή. Αυτά τα τόσο ισχυρά εργαλεία οδηγούν στην κατανόηση των πολυάριθμων εφαρμογών της ενέργειας και στην βαθιά κατανόηση της ίδιας της ζωής.

Μέσα από τις διδασκαλίες του Master Choa, οι μαθητές του Pranic Healing αποκτούν μεγαλύτερη ισορροπία και έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν επιτυχία και αρμονία στη ζωή τους με καθοδήγηση, μέσα από ένα σύστημα δυνατοτήτων και εφαρμογών του Prana ή της Ζωτικής Δύναμης, σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής.

Ιδρυτής της Arhatic Yoga®

Για τους αναζητητές της ατραπού της πνευματικότητας, ο Master Choa έχει αναπτύξει ένα σύστημα πρακτικών που οδηγεί στην επαφή και στην ενότητα με τον Ανώτερο Εαυτό. Η Arhatic Yoga δε συνδέεται με θρησκευτικά δόγματα. Αφήνει τον μαθητή ελεύθερο να διατηρήσει τα θρησκευτικά του και φιλοσοφικά πιστεύω, και να ενδυναμώσει την κατανόηση του όσον αφορά την πεποίθησή του στην κατανόηση της ύπαρξης του Ανώτερου ή Θεού. Μια εκπληκτική σύνθεση διαφόρων τεχνικών γιόγκα από πολλές και διαφορετικές παραδόσεις που εισάγει τον ασκούμενο σε μια συστηματική μεθοδολογία, που επιταχύνει με ασφάλεια την πνευματική ανάπτυξη. Αυτές οι πολύ ισχυρές τεχνικές συνδυάζουν και χρησιμοποιούν μια αρχαία γνώση τεχνικής μαζί με νέες, αποσκοπώντας στην ενεργοποίηση και ευθυγράμμιση των Chakras και την αφύπνιση της Kundalini ή της «ιερής φωτιάς».

Η Arhatic Yoga είναι μία ανεπτυγμένη διαλογιστική τεχνική, που αναλογικά εξισορροπεί τις πτυχές της Παγκόσμιας Αγάπης, της Νοημοσύνης και της Θέλησης. Οι ασκούμενοι είναι ικανοί να αναπτύξουν υψηλότερη διαίσθηση, προηγμένες διανοητικές δυνάμεις, σταθερή συναισθηματική κατάσταση, καθαρές ποιότητες καλού χαρακτήρα, και μπορούν να επιτύχουν ταχύτερα την ένωση τους με το Θείο Φως.

Ο Επιστήμονας

Ο Master Choa εκπαιδεύτηκε ως χημικός μηχανικός. Σήμερα οι μαθητές του συχνά τον αποκαλούν «ο επιστήμονας της ψυχής». Αυτός ο επιστημονικός προσανατολισμός του έδωσε την ικανότητα να συστηματοποιήσει με προσοχή τις τεχνικές του Pranic Healing και της Arhatic Yoga.

Μέσω της εκτενούς έρευνας, ο Master Choa ανέπτυξε ένα δρόμο που ονόμασε «τεχνολογία της Ψυχής». Τα συναρπαστικά αποτελέσματα αυτού του συστήματος είναι πολύ ισχυρά για την ανθρωπότητα και αγγίζουν ένα πολύ βαθύ επίπεδο ψυχισμού.

Ο Master Choa αρχικά παρουσίασε ένα μέρος αυτού του δρόμου στο βιβλίο «Επιτυγχάνοντας την Ενότητα με τον Ανώτερο Εαυτό». Περισσότερα καταθέτει στο βιβλίο «Universal and Kabbalistic Meditation on the Lord’s Prayer». Η ύλη του βιβλίου αυτού απευθύνεται σε αυτούς που ασχολούνται εμβαθύνοντας στα θέματα αυτά. Ακόμα περισσότερο προχωρημένες διδασκαλίες δίνονται στους προχωρημένους μαθητές σε κύκλους ειδικών εντατικών μαθημάτων.

Ο Δάσκαλος

Οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται πως ένας έξυπνος, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και έμπειρος επιστήμονας μπορεί να είναι ταυτόχρονα και ένας φωτισμένος γκουρού. Αυτές οι ιδιότητες είναι που διαμορφώνουν τον Master Choa σε έναν μοναδικό σημερινό πνευματικό δάσκαλο. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο διδάσκοντας τους ανθρώπους κάθε κοινωνικής τάξης, και σήμερα η διδασκαλία του συνεχίζει να ταξιδεύει και να βοηθά τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα.

Μία από τις χαρακτηριστικές ιδιότητές του Master Choa ως δάσκαλος είναι η ικανότητα του να προκαλεί σημαντικές αλλαγές στη συνειδητότητα των μαθητών του. Πριν ακόμα από το τέλος ενός διήμερου μαθήματος, οι μαθητές μπορούν να βιώσουν την πνευματική ανύψωση, τη διανοητική διαύγεια, τη συναισθηματική ισορροπία, όπως και ένα υψηλότερο επίπεδο ενέργειας. Η μεθοδολογία της διδασκαλίας του Master Choa επιτρέπει στους μαθητές του να αποκτήσουν έναν όγκο γνώσεων που ίσως και να μην εμπεδώνεται σε μια ολόκληρη ζωή. Οι άνθρωποι που εντρυφούν πάνω στο σύστημα αυτό μπορούν, όχι μόνο να βιώσουν τη σημαντική ανάπτυξη μέσα τους, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να γίνουν δάσκαλοι για άλλους ανθρώπους και να μεταφέρουν έτσι αυτή την προηγμένη τεχνική της αλλαγής και σε άλλους.

Ο Συγγραφέας

Ο δυναμικός τρόπος της διδασκαλίας του Master Choa Kok Sui αναδιπλώνεται από το άμεσο και καθαρό ύφος της γραφής του. Ακόμα κι αν κάποιος δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα του Master Choa και δε βίωσε τη σοφία και την ενέργεια του μεγάλου αυτού δασκάλου από κοντά, ακόμα μόνο κι αν διαβάσει τα βιβλία του μπορεί να κατανοήσει σε βάθος τη μοναδική τεχνική του Master που οδηγεί με ασφάλεια και ταχύτητα σε ένα πολύ υψηλό σημείο Ένωσης με την Ψυχή. Επίσης θα ανακαλύψει πολλά εσωτερικά «μυστικά» και θα μάθει πρακτικές τεχνικές για να ζει με πληρότητα τη ζωή, με λιγότερο άγχος και με μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Ο Master Choa Kok Sui πιστεύει ότι όλοι εμείς οι κάτοικοι του πλανήτη Γη είμαστε έτοιμοι πλέον για μια σημαντική αλλαγή της συνειδητότητας μας. Είμαστε ευλογημένοι, μέσα από την απίστευτη γενναιοδωρία του πνεύματος του. Μέσα από την καταπληκτική γνώση του και την απεριόριστη κατανόηση του για την ανθρώπινη φύση και δυνατότητα της, ο Master θα μοιραστεί μαζί μας έναν απέραντο κόσμο νέων θεμάτων, που άπτονται της Εσωτερικής σύστασης.

Σε όλους πρόκειται να λείψει η φυσική παρουσία της μεγάλης ψυχής, η Maha Atma του Master Choa Kok Sui.
Έτσι παραμείνετε συνδεμένοι! Παρακαλώ ακολουθήστε τις πρόσφατες απλές οδηγίες του!
1. Πρακτική.
2. Κάθαρση!
3. Διάδοση της διδασκαλίας!

Οι ευλογίες του Θεού και οι ευλογίες της Mahaguruji Mei Ling, να είναι μαζί σας. Ευλογίες σε όλους.