Επιλογή Σελίδας

Θεραπείες

Θεραπεία με Pranic Healing

Σε μια συνεδρία Pranic Healing o θεραπευτής πριν ξεκινήσει την θεραπεία φροντίζει πάντα να εδραιώσει μια καλή επικοινωνία με τον ασθενή συζητώντας μαζί του το θέμα που τον απασχολεί. Σε περίπτωση που ο ασθενής δεν γνωρίζει για το Pranic Healing o θεραπευτής του εξηγεί σύντομα και ξεκάθαρα τη φύση και τη διαδικασία της θεραπείας.

Στην συνέχεια ο ασθενής κάθεται σε μια καρέκλα σε άνετη και χαλαρή θέση. Ο θεραπευτής του Pranic Healing μέσα από μία σειρά απαλών κινήσεων των χεριών και χωρίς να αγγίζει το φυσικό σώμα του ασθενή, ”ανιχνεύει” την παθογόνο ενέργεια, την ”καθαρίζει” και ενεργοποιεί εκ νέου τον ασθενή με την απαραίτητη ποσότητα Πράνα, ώστε να ξεκινήσει ή/και να ενισχυθεί η διαδικασία αποκατάστασης.

Στο τέλος της θεραπείας υπάρχει ανακούφιση από τα συμπτώματα και ο ασθενής νιώθει ήρεμος και χαλαρωμένος ενώ έχει μεγάλη πνευματική διαύγεια.

Η διάρκεια της θεραπείας καθώς και η συχνότητα εφαρμογής της ποικίλλουν ανάλογα με την φύση του θέματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Οι θεραπείες στο κέντρο μας γίνονται κατόπιν ραντεβού, από πιστοποιημένους θεραπευτές Pranic Healing του κέντρου μας.

Για να κλείσετε ένα ραντεβού καλέστε στα τηλέφωνα του κέντρου (2108547506 – 6938880555)

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει.
Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing. GrandMaster Choa Kok Sui