Επιλογή Σελίδας

Προάγετε την οικονομική δύναμη της επιχείρησής σας

«Αν εργάζεστε έξυπνα και επιμελώς, τελικά θα επιτύχετε»
Master Choa Kok Sui

Γνωρίζετε ότι η επιχείρησή σας είναι στην πραγματικότητα ένα ον με ενεργειακά κέντρα το οποίο χρειάζεται συνεχή φροντίδα;

Γνωρίζετε ότι η επιχείρησή σας έχει έναν ετήσιο κύκλο και αν δράσετε μπορείτε να τον εκμεταλλευτείτε;

Γνωρίζετε ότι η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης ή της εταιρίας σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το Κάρμα;

Η γενική ιδέα

Η επιχείρησή μας είναι σαν το παιδί μας. Και ακριβώς όπως ένα παιδί έχει στιγμές χαράς, ευτυχίας και περηφάνιας και σε μερικές περιπτώσεις απογοήτευσης, θα έρθει η μέρα που θα πει την πρώτη του λέξη, και η μέρα που θα αρχίσει να περπατάει. Θα έρθει η μέρα που θα πάει σχολείο και τελικά η μέρα που θα γίνει ανεξάρτητο. Αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα χρειαστεί πολύ μεγάλη υπομονή.

Η επιχείρησή μας στην πραγματικότητα έχει πολλές πλευρές. Πολλές πλευρές που ξέρουμε και αντιλαμβανόμαστε και πολλές πλευρές που είναι ίσως αόρατες σε μας. Κάποια τμήματα των οποίων οι ικανότητες και οι τεχνικές που απαιτούνται για την κατανόηση και την λειτουργία τους δίνονται, και κάποια τμήματα έχουν κρατηθεί μυστικά και στην ιστορία έχουν αποκαλυφθεί μόνο σε λίγους.

Κατανοώντας πλήρως τον τρόπο που λειτουργεί η επιχείρησή μας, μπορούμε να την ελέγξουμε και να την καθοδηγήσουμε ώστε να φτάσει στο ανώτατο δυνατό της σημείο. Μπορούμε να την προγραμματίσουμε, να την διαμορφώσουμε και να την επεκτείνουμε μόνο εφόσον γνωρίζουμε όλους τους παράγοντες που την επηρεάζουν.

Οι αόρατες δυνάμεις που επηρεάζουν την επιχείρησή μας

Γενικά, υπάρχουν τέσσερις παράγοντες που επηρεάζουν την επιχείρησή μας χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Αυτή η επιστήμη υπήρξε μυστική για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παράγοντας 1: η ανατομία της Επιχείρησης

Η επιχείρησή μας, όπως ένα ανθρώπινο ον, έχει ένα ορατό και ένα ενεργειακό σώμα τα οποία εξαρτώνται ολοκληρωτικά το ένα από το άλλο. Αυτό το ενεργειακό σώμα έχει διαφορετικά ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) που το ελέγχουν και το ενεργοποιούν. Πρέπει να είναι σε ισορροπία και να λειτουργούν με σωστό τρόπο ώστε να εξασφαλίσουν τη συνολική απόδοση της επιχείρησής μας. Αν υπάρχει δυσλειτουργία σε μια περιοχή, θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες, οι οποίες επίσης δεν θα μπορούν να λειτουργούν σωστά.

Παράγοντας 2: Ο Νόμος της Έλξης

Ο Νόμος της Έλξης βασίζεται σε δύο θεμελιώδεις παράγοντες. Πρώτος είναι ο νόμος του Κάρμα, επίσης γνωστός και ως νόμος της Εξουσιοδότησης. Αυτό σημαίνει ότι, οτιδήποτε κάνουμε θα πρέπει να έχουμε αρκετή πίστωση στην «τράπεζα» του Κάρμα. Αν ο λογαριασμός μας είναι άδειος, η επιχείρησή μας θα υποφέρει.
Δεύτερος είναι η Δύναμη των Σκεπτομορφών. Εάν έχετε αρκετή πίστωση, μπορείτε να έχετε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε τον ακριβή τρόπο που θα το προσεγγίσετε και την τεχνική που θα χρησιμοποιήσετε για να το κάνετε πραγματικότητα.

Παράγοντας 3: η γνώση του προσανατολισμού

Παραδοσιακά η γνώση του προσανατολισμού κατέχει σημαντικό κομμάτι της αρχιτεκτονικής κι έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους και εξαρτάται από τη λειτουργία αυτών των χώρων. Η κάθε κατεύθυνση παράγει Πράνα ή Qi συγκεκριμένου τύπου και με αυτόν τον τρόπο ταιριάζει σε συγκεκριμένη δραστηριότητα.
Σήμερα αυτή η γνώση είναι γνωστή ως Feng Shui ή Vastu Shastra η οποία είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός ώστε να εκμεταλλευτούμε τις κατευθύνσεις και αναλόγως να διαμορφώσουμε τους χώρους και τις δραστηριότητες.

Παράγοντας 4: ο Νόμος των Κύκλων

Όταν κάτι γεννιέται, φυσιολογικά αποκτά έναν κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες του εξαρτώνται από αυτόν τον κύκλο ο οποίος έχει υψηλές και χαμηλές περιόδους. Υπάρχουν φορές που η επίδραση αυτού που συμβαίνει μεγεθύνεται και φορές που μπορεί να καταλήξει με αντίθετο αποτέλεσμα.
Οι επιχειρήσεις μας, ανάλογα, έχουν έναν κύκλο ζωής, ο οποίος επίσης συνδέεται με την ημερομηνία έναρξης. Η κατανόηση λοιπόν της λογικής του κύκλου θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό την επιχείρηση.

Όταν αρχίσετε την εφαρμογή θα πετάξετε!!
Μπορείτε να πετάξετε όταν χρησιμοποιείτε τους νόμους της φύσης προς όφελός σας! Δεν αφορούν όλα τη σκληρή δουλειά!

«Μερικές φορές το να παίρνετε μια δύσκολη απόφαση είναι μια αναγκαιότητα. Αν αποφύγετε να πάρετε μια δύσκολη απόφαση θα καταλήξετε σε καταστροφή»
Master Choa Kok Sui

Οι περισσότερες επιχειρήσεις κάνουν λάθος!
Επικεντρώνονται υπερβολικά στη φυσική εμφάνιση και ξεχνούν ότι όλα εξαρτώνται από την ενέργεια…
Το να δουλεύουμε σκληρά είναι καλό και φυσικά απαραίτητο, αλλά αυτό που θα προωθήσει την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο δεν είναι απλά η σκληρή δουλειά αλλά η έξυπνη σκληρή δουλειά.
Τα πακέτα ευημερίας καλύπτουν κάθε πτυχή της εργασιακής και οικονομικής σας ζωής!

Προσφέρουμε 4 καταπληκτικές υπηρεσίες που ολοκληρωτικά θα εκτινάξουν την επιχείρησή σας!

Βήμα 1: Κατανόηση της Εργασιακής Θεραπείας!

Με το να απομακρύνουμε τα μπλοκαρίσματα, τις συνδέσεις και τα εμπόδια τα οποία δεν γνωρίζουμε και κάνοντας την επιχείρησή μας να λειτουργεί τόσο ομαλά όσο θα θέλαμε, είμαστε ικανοί να αποκαταστήσουμε εύκολα την ισορροπία και να δημιουργήσουμε τόσο κέρδος όσο δεν θα είχαμε ποτέ πριν σκεφτεί.
Η επιχείρησή σας δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση για να εφαρμόσετε θεραπεία. Η θεραπεία επιχειρήσεων μπορεί να κάνει επίσης την επιχείρησή σας να λειτουργεί πιο γρήγορα και να είναι πιο παραγωγική από ό,τι είναι τώρα. Στην ουσία αν τα ενεργειακά κέντρα της επιχείρησής σας θεραπευτούν, εξισορροπηθούν και ενδυναμωθούν, θα σας φέρουν τεράστια κέρδη και διαρκή ευημερία και αφθονία.

Βήμα 2: Pranic Feng Shui για το Χώρο Εργασίας!

To Feng Shui αναφέρεται στη γνώση της χρήσης των ενεργειών του περιβάλλοντος. Είναι μια τεχνολογία που αυξάνει τις ενέργειες της επιτυχίας, της χαράς, της υγείας, της ευημερίας και της πνευματικότητας με τη γεωμαντεία και τη χρήση των ενεργειών του γήινου πεδίου.

Βήμα 3: Kriyashakti

Kriyashakti είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει ‘χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σκέψης για να υλοποιήσεις πράγματα στον φυσικό κόσμο΄. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο ώστε να γίνει σωστή χρήση της ενέργειας των σκέψεων και των λεπτοφυών ενεργειών ώστε να παραχθούν τεράστια ποσά ευημερίας κι επιτυχίας.

Βήμα 4: Πνευματική Εργασιακή Διαχείριση

Η Πνευματική Εργασιακή Διαχείριση βασίζεται στον Νόμο των Κύκλων και διαχείριση με την πρακτική εφαρμογή των επτά ακτινών και πως αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να ενώσουν τα απαραίτητα ταλέντα και ποιότητες για το συμφέρον της εταιρίας ή της επιχείρησής σας.

Ξεκινήστε τώρα και παρακολουθήστε την επιχείρησή σας να πετάει!

«Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πού βρίσκεστε τώρα. Σημασία έχει που θέλετε να είστε!»
Master Choa Kok Sui

 

Πηγή: pranaworld.net